Need For Speed Most Wanted

utros
Kontakt:

Post autor: utros »

3,143k4r2Kumpel 3 dni temu kupil 6600GT i gra chodzi zajebiscie,nic nie przycina i do tego ma jeszcze ok. 70 fps-ów.Tylko dał za te cudo niecały 1000 zł.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
DzIoBaK-FR
Kontakt:

Post autor: DzIoBaK-FR »

z kad wziasc CD-KEYA ?? mam plytki nagrane od kumpla i niemoge nigdzie znalesc tego generatora do cd keya ani nic ?? moze ktos mi zapoda jakiegos cd keya dzialajacego??
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

Jeżdżę lamborghini tym takim większym fajny ryk silnika aż suty stają :D moim zdaniem najfajniejsze autko to ostatnie porshe gti cośtam umywa się do diabła.
http://karolek.free.fr/
FireBullet
Kontakt:

Post autor: FireBullet »

Gdyby ktos jeszcze potrzebowal cd-keya:
9YR9-RCFD-GN9L-3558-2DEV
4GH9-KL9U-4175-VB9D-1DEV
29DV-UF9S-4IH2-G7NM-KDEV
7HBB-P3D3-CB0J-3IHF-ODEV
LF9R-V27S-4275-9B0E-1DEV
NFR9-4E4P-OK5M-LJ2G-HDEV
IWTK-8M8G-BA9D-JHG2-JDEV
2CZR-EQ9Y-7328-C5A9-EDEV
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Surowy pisze:"Pograłem już troche i teraz coś więcej napisze....graficznie, dzwiękowo nie jest żle :) Ale co mnie rozkurwia to zachowanie samochodu...podstakuje na krawężnikach jakby nie niał amortyzatorów, a co najgorsze to hamulec automatycznie się włączający jak wózek schodzi na pierwszy bieg. No KU*** MAĆ, przed policją nie można przez to uciekać z miejsca, bo puszczasz gaz i samochód staje, zawracać wolno tez nie idzie :/ Mam nadzieję że zrobią coś z tym domorośli hackerzy :D "

Czy Ty kiedykolwiek wsadziles du pe w fotel kierowcy? Chyba nie. Przyjeb sportowym autem w kraweznik to zobaczysz co sie stanie, a terenowka niewiele pomoze. No i wrzuc jedynke i daj w pizde a pozniej pusc gaz. Chyba szarpnie autem i zacznie na max zwalniac? Wiesz? To dziala nawet w trabancie. Porazka...
Yhy, tylko jeżeli robili tę gre w sposób tak niby idealistyczny to czemu po krawężnikach tak trzepie?? Lol, niech trzepie teraz to mi się nawet podoba, tylko czemu jak wczoraj grałem, przelatując przez skrzyżowanie z V około 150 mph nie zatelepało mnie tylko wyjebało na kilka metrów do góry?? Normalnie znalazłbym sie gdzieś na drzewie, a raczej na jego koronie, planszy jednak zabrakło :P

A co do biegów....chyba wogóle nie grałeś w tą gre, bo zupełnie nie jażysz o co chodzi...nie trzeba jeżdizć samochodem, zęby się domyślić, ze jedynka, gaz, puszczasz i hamuje...to wie nawet moja siostra co siedzi teraz obok.

W grze za to sam się załącza hamulej jak puścisz gaz, a jedziesz wolno. I to nie mój wymysł tylko czerwone światła z tyłu samochodu...

Grze daję 4-, chyba że wypuszczą jakiś genialny patch co większość dziur załata :]
http://dhcyc.pinkbike.com
Adam_o
Kontakt:

Post autor: Adam_o »

Ja tyle powiem, ze na pc nie ma fajnych wyscigow oprocz serii underground...
Na ps2 jest seria Gran Turismo ]:->
Na xboxa burnout

tak wiec pc = fps i rpg
konsole = wyscigi i bijatyki
locky
dhcyc
Kontakt:

3,143k4r2, na moim sprzęcie da się grać na 1024x768 załóżmy na połowie detali, max car geo&detals&update, bez vsync, full treatment, bez overbright :] Nie jest to napewno super płynność, ale jeżdzi się dobrze, przy dobrej grafice i dzwięku. Jedyną rzeczą którą musiałem zrobić, zeby grał łądnie hulała było powyłączanie wpizdu wszyskich niepotrzebnych aplikacji, emule,gg itp, żeby ramu i procka nie zżerały :D Jak chodziły a ja grałem to była katorga X_x. Gra wymaga według mnie więcej od karty graficznej i ramu niz procka i reszty rzeczy :p

A to jeszcze napisze, że śmigam narazie Lexusem IS cośtam i mam 21% gry. Tak codziennie jednego bolka przechodze :] Tylko czekam aż dojdę do Vipera :D
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

6600 zwykly a juz tymbardziej LE calkowicie odpadaja. Na cholere 256mb pamieci jak ma gowniane taktowania i timingi ;/

I daruj sobie pasywne chlodzenie, ta karta to potworek jesli chodzi o temperatury. Mialem kilka jakis czas i wszystkie tak samo sie gotuja.

Jesli 6600 to tylko GT.

A jesli chodzi o nvidia vs ati to teraz to raczej nie zalezy od tego jakie to sa gry, a kto i pod co je optymalizuje. Straszna walka o to jest ;/ A to swiadczy tylko o tym , ze gdyby programisci chcieli to by gierki hulaly na slabszych sprzetach i szybciej - ale po co :)

A no i gratulacje dla kolezki co za 6600 GT wybulil 1000 pln, za ta karte mozna dac 550 MAX...

Na dzien dzisiejszy z tanich kart polecam wlasnie 9800PRO , pociagnie wiekszosc gier, kosztuje nic w porownaniu do tego ile jest wart - teraz da sie kupic za 360zl!!

Potem mamy 6600GT - super grafa, tania i akurat na dzisiejsze gry w srednich detalach 1024, zwlaszcza jak mamy A64 - jak dobrze krecimy to nawet max detale zapodamy.

Potem jest X800 GT0 ktorego lecimy na X800XT i krecimy za okolo 800zl

A potem to juz warto myslec nad 7800GT - jest w miare tania jak na to co oferuje, okolo 1400zl u nas, odpalamy sobie wszystko na 1600x1200 ( oczywiscie zakladam ze mamy wysoko kreconego A64 i zajebisty cfg )

Mocy zabraknie tylko w FEAR, wtedy dokladamy druga taka i mozemy szalec :)

Milego grania ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

A mnie się gra bardzo podoba.... Ma swój klimat tak jak underground 1 , 2... ale nie jest to to samo co NFS: Hot Pursuit 1...... w tamtą grę grałem godzinami... a w tę pograłem godzinę i już trochę nudnawo się robi...
Mateo666
Jako tako powinno pójść...
3,143k4r2
hmmm
Bardzo dziwne ja mam semprona 2500+ Radeona 9550 128mb+256 ramu. i nic się nie dzieje...
Na 1024x768 czy tam ileś chodzi mi spox
a na 800x^00 mogę dać prawie na maxa detale...
Gracia15
Kontakt:

Post autor: Gracia15 »

cięka jest ta gra :(
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

MaxDamageDA sorry, ale poje**** jesteś :P po co mam co kwartał ładować w kompa ok. 500zł (widząc to co tutaj napiasałeś wersja bardzo optymistyczna) skoro mam konsolke za 900zł, na której żadna gierka mi sie nie zacina, mam ładną grafe i ściągając nową gierke nie martwie sie "boże czy ona mi sie nie będzie ścinać ? ;/ wyszła wkońcu dwa dni temu ...". tzn zeby nie było, nie jestem ślepym fanem konsolek, komp jest spoko, nie wytrzymałbym bez, ale jeśli chodzi o zręcznościówki (mam tu na myśli wszystkie gierki oprócz strategii) to konsolka jest bezkonkurencyjna...
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Kamol
Kontakt:

Post autor: Kamol »

MaxDamageDA pisze:Pc rulez, to tak jakbys chcial jezdzic autem a nie umial zmienic kola... takie sa konsole, dla prymitywow ( z calym szacunkiem dla uzytkownikow z wyzszej polki ktorzy po prostu nie maja kasy na dobrego pc :P)
Przyjmijmy że konsolka to sztywniak, full to pc, a ta twoja umiejętność zmianiania koła w samochodzie to umiejętność serwisowania fulla, czy będziesz sie ze mnie śmiał że jestem prymitywny bo jeźdze na sztywniaku i nie umiem serwisować/regulować itp. fulla ? a jest to spowodowane tym że nie mam kasy na taką rame ?
Juri
Kontakt:

Post autor: Juri »

Czy ktos probowal zalaczyc need for speeda most wanted black edition ktory jest na ps2 na pc? Jesli tak to jakiego programu uzywaliscie. Za wszystkie sensowne odpowiedzi z gory dziekuje!
<M|A|R|C|I|N>
Kontakt:

Post autor: <M|A|R|C|I|N> »

Jak uruchomić tego NFSa?? Nie ma do niego cracka?? Skąd wziąć ten program do uruchamiania??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=572248
dhcyc
Kontakt:

Pisze jak wół na pierwszej stronie bodajże. Po zainstalowaniu wrzucasz CD 1 do Alcochola np, uruchamiasz sd4hider, któy najpierw trzeba ściągnąć (imposible :|) i grasz...

GÓRNIK master, to jest plik torrent. Żeby ściągnąć gre musisz mieć program który na podstawie tych właśnie torrentów ściąga pliki. Np Bit Torrent czy inne takie...
tomeq
Kontakt:

Post autor: tomeq »

hmm spodziewalem sie czegoś lepszego ale nie jest źle.Zajebiście czuć prędkość w **** samochodów dzwięki i muzyka takie jak trzeba.Tylko sterowanie takie sobie wkonicu to nfs.Ogólnie ok ... na dllugie zimowe wieczory gra zajebista :P
www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!

http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
FireBullet
Kontakt:

Juri pisze:Czy ktos probowal zalaczyc need for speeda most wanted black edition ktory jest na ps2 na pc? Jesli tak to jakiego programu uzywaliscie. Za wszystkie sensowne odpowiedzi z gory dziekuje!
Gry z ps2 nie odpalisz na pc :|
Na pc tez jest Black Edition, wiec nie widze problemu :P
FireBullet
Kontakt:

Wspomniany sd4hide.exe jest do sciagniecia np. tutaj:
http://rapidshare.de/files/6833660/sd4hide.exe.html
dhcyc
Kontakt:

Nieno, coraz bardziej gra mi się podoba :D To co się w niej dzieje jest masakrycznie nieprawdopodobne w realu, ale gra wciąga :D
ODPOWIEDZ