Need For Speed Most Wanted
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Yhy, tylko jeżeli robili tę gre w sposób tak niby idealistyczny to czemu po krawężnikach tak trzepie?? Lol, niech trzepie teraz to mi się nawet podoba, tylko czemu jak wczoraj grałem, przelatując przez skrzyżowanie z V około 150 mph nie zatelepało mnie tylko wyjebało na kilka metrów do góry?? Normalnie znalazłbym sie gdzieś na drzewie, a raczej na jego koronie, planszy jednak zabrakło :PSurowy pisze:"Pograłem już troche i teraz coś więcej napisze....graficznie, dzwiękowo nie jest żle :) Ale co mnie rozkurwia to zachowanie samochodu...podstakuje na krawężnikach jakby nie niał amortyzatorów, a co najgorsze to hamulec automatycznie się włączający jak wózek schodzi na pierwszy bieg. No KU*** MAĆ, przed policją nie można przez to uciekać z miejsca, bo puszczasz gaz i samochód staje, zawracać wolno tez nie idzie :/ Mam nadzieję że zrobią coś z tym domorośli hackerzy :D "
Czy Ty kiedykolwiek wsadziles du pe w fotel kierowcy? Chyba nie. Przyjeb sportowym autem w kraweznik to zobaczysz co sie stanie, a terenowka niewiele pomoze. No i wrzuc jedynke i daj w pizde a pozniej pusc gaz. Chyba szarpnie autem i zacznie na max zwalniac? Wiesz? To dziala nawet w trabancie. Porazka...
A co do biegów....chyba wogóle nie grałeś w tą gre, bo zupełnie nie jażysz o co chodzi...nie trzeba jeżdizć samochodem, zęby się domyślić, ze jedynka, gaz, puszczasz i hamuje...to wie nawet moja siostra co siedzi teraz obok.
W grze za to sam się załącza hamulej jak puścisz gaz, a jedziesz wolno. I to nie mój wymysł tylko czerwone światła z tyłu samochodu...
Grze daję 4-, chyba że wypuszczą jakiś genialny patch co większość dziur załata :]
http://dhcyc.pinkbike.com
3,143k4r2, na moim sprzęcie da się grać na 1024x768 załóżmy na połowie detali, max car geo&detals&update, bez vsync, full treatment, bez overbright :] Nie jest to napewno super płynność, ale jeżdzi się dobrze, przy dobrej grafice i dzwięku. Jedyną rzeczą którą musiałem zrobić, zeby grał łądnie hulała było powyłączanie wpizdu wszyskich niepotrzebnych aplikacji, emule,gg itp, żeby ramu i procka nie zżerały :D Jak chodziły a ja grałem to była katorga X_x. Gra wymaga według mnie więcej od karty graficznej i ramu niz procka i reszty rzeczy :p
A to jeszcze napisze, że śmigam narazie Lexusem IS cośtam i mam 21% gry. Tak codziennie jednego bolka przechodze :] Tylko czekam aż dojdę do Vipera :D
A to jeszcze napisze, że śmigam narazie Lexusem IS cośtam i mam 21% gry. Tak codziennie jednego bolka przechodze :] Tylko czekam aż dojdę do Vipera :D
-
- Kontakt:
6600 zwykly a juz tymbardziej LE calkowicie odpadaja. Na cholere 256mb pamieci jak ma gowniane taktowania i timingi ;/
I daruj sobie pasywne chlodzenie, ta karta to potworek jesli chodzi o temperatury. Mialem kilka jakis czas i wszystkie tak samo sie gotuja.
Jesli 6600 to tylko GT.
A jesli chodzi o nvidia vs ati to teraz to raczej nie zalezy od tego jakie to sa gry, a kto i pod co je optymalizuje. Straszna walka o to jest ;/ A to swiadczy tylko o tym , ze gdyby programisci chcieli to by gierki hulaly na slabszych sprzetach i szybciej - ale po co :)
A no i gratulacje dla kolezki co za 6600 GT wybulil 1000 pln, za ta karte mozna dac 550 MAX...
Na dzien dzisiejszy z tanich kart polecam wlasnie 9800PRO , pociagnie wiekszosc gier, kosztuje nic w porownaniu do tego ile jest wart - teraz da sie kupic za 360zl!!
Potem mamy 6600GT - super grafa, tania i akurat na dzisiejsze gry w srednich detalach 1024, zwlaszcza jak mamy A64 - jak dobrze krecimy to nawet max detale zapodamy.
Potem jest X800 GT0 ktorego lecimy na X800XT i krecimy za okolo 800zl
A potem to juz warto myslec nad 7800GT - jest w miare tania jak na to co oferuje, okolo 1400zl u nas, odpalamy sobie wszystko na 1600x1200 ( oczywiscie zakladam ze mamy wysoko kreconego A64 i zajebisty cfg )
Mocy zabraknie tylko w FEAR, wtedy dokladamy druga taka i mozemy szalec :)
Milego grania ;]
I daruj sobie pasywne chlodzenie, ta karta to potworek jesli chodzi o temperatury. Mialem kilka jakis czas i wszystkie tak samo sie gotuja.
Jesli 6600 to tylko GT.
A jesli chodzi o nvidia vs ati to teraz to raczej nie zalezy od tego jakie to sa gry, a kto i pod co je optymalizuje. Straszna walka o to jest ;/ A to swiadczy tylko o tym , ze gdyby programisci chcieli to by gierki hulaly na slabszych sprzetach i szybciej - ale po co :)
A no i gratulacje dla kolezki co za 6600 GT wybulil 1000 pln, za ta karte mozna dac 550 MAX...
Na dzien dzisiejszy z tanich kart polecam wlasnie 9800PRO , pociagnie wiekszosc gier, kosztuje nic w porownaniu do tego ile jest wart - teraz da sie kupic za 360zl!!
Potem mamy 6600GT - super grafa, tania i akurat na dzisiejsze gry w srednich detalach 1024, zwlaszcza jak mamy A64 - jak dobrze krecimy to nawet max detale zapodamy.
Potem jest X800 GT0 ktorego lecimy na X800XT i krecimy za okolo 800zl
A potem to juz warto myslec nad 7800GT - jest w miare tania jak na to co oferuje, okolo 1400zl u nas, odpalamy sobie wszystko na 1600x1200 ( oczywiscie zakladam ze mamy wysoko kreconego A64 i zajebisty cfg )
Mocy zabraknie tylko w FEAR, wtedy dokladamy druga taka i mozemy szalec :)
Milego grania ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
A mnie się gra bardzo podoba.... Ma swój klimat tak jak underground 1 , 2... ale nie jest to to samo co NFS: Hot Pursuit 1...... w tamtą grę grałem godzinami... a w tę pograłem godzinę i już trochę nudnawo się robi...
Mateo666
Jako tako powinno pójść...
3,143k4r2
hmmm
Bardzo dziwne ja mam semprona 2500+ Radeona 9550 128mb+256 ramu. i nic się nie dzieje...
Na 1024x768 czy tam ileś chodzi mi spox
a na 800x^00 mogę dać prawie na maxa detale...
Mateo666
Jako tako powinno pójść...
3,143k4r2
hmmm
Bardzo dziwne ja mam semprona 2500+ Radeona 9550 128mb+256 ramu. i nic się nie dzieje...
Na 1024x768 czy tam ileś chodzi mi spox
a na 800x^00 mogę dać prawie na maxa detale...
MaxDamageDA sorry, ale poje**** jesteś :P po co mam co kwartał ładować w kompa ok. 500zł (widząc to co tutaj napiasałeś wersja bardzo optymistyczna) skoro mam konsolke za 900zł, na której żadna gierka mi sie nie zacina, mam ładną grafe i ściągając nową gierke nie martwie sie "boże czy ona mi sie nie będzie ścinać ? ;/ wyszła wkońcu dwa dni temu ...". tzn zeby nie było, nie jestem ślepym fanem konsolek, komp jest spoko, nie wytrzymałbym bez, ale jeśli chodzi o zręcznościówki (mam tu na myśli wszystkie gierki oprócz strategii) to konsolka jest bezkonkurencyjna...
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Przyjmijmy że konsolka to sztywniak, full to pc, a ta twoja umiejętność zmianiania koła w samochodzie to umiejętność serwisowania fulla, czy będziesz sie ze mnie śmiał że jestem prymitywny bo jeźdze na sztywniaku i nie umiem serwisować/regulować itp. fulla ? a jest to spowodowane tym że nie mam kasy na taką rame ?MaxDamageDA pisze:Pc rulez, to tak jakbys chcial jezdzic autem a nie umial zmienic kola... takie sa konsole, dla prymitywow ( z calym szacunkiem dla uzytkownikow z wyzszej polki ktorzy po prostu nie maja kasy na dobrego pc :P)
-
- Kontakt:
Pisze jak wół na pierwszej stronie bodajże. Po zainstalowaniu wrzucasz CD 1 do Alcochola np, uruchamiasz sd4hider, któy najpierw trzeba ściągnąć (imposible :|) i grasz...
GÓRNIK master, to jest plik torrent. Żeby ściągnąć gre musisz mieć program który na podstawie tych właśnie torrentów ściąga pliki. Np Bit Torrent czy inne takie...
GÓRNIK master, to jest plik torrent. Żeby ściągnąć gre musisz mieć program który na podstawie tych właśnie torrentów ściąga pliki. Np Bit Torrent czy inne takie...
hmm spodziewalem sie czegoś lepszego ale nie jest źle.Zajebiście czuć prędkość w **** samochodów dzwięki i muzyka takie jak trzeba.Tylko sterowanie takie sobie wkonicu to nfs.Ogólnie ok ... na dllugie zimowe wieczory gra zajebista :P
www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!
http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wspomniany sd4hide.exe jest do sciagniecia np. tutaj:
http://rapidshare.de/files/6833660/sd4hide.exe.html
http://rapidshare.de/files/6833660/sd4hide.exe.html