Witam wszystkich. Mam do was pytanie: Czy ktos wie gdzie w Krakowie lub okolicach jest jakis basen z gabkami, albo jakis kryty dirt park, lub cos w tym stylu, zeby mozna bylo pojezdzic jak deszcz pada, albo jak ciemno juz jest?
ej zróbmy coś u mnie (Płaszów) jest opuszczona fabryka tam jest troche miejsca ale musiałbym to sprawdzić :) ale zajebiście by było jakby coś powstało.Zbierzmy sie i zróbmy:D
edycja :) chciałem na pisac że u mnie w Płaszowie jest fabryka opuszczona(tylko że tam są dziury w podłodze ;] ).Ale na pewno są jeszcze jakies inne miejsca.
ja wiem gdzie jest w pizdu i jeszcze troche ziemii- koło salonu mercedesa na armii krajowej, i nie sądze zeby do kogos należala także mozna cos zorganizowac :)
Ludu.Sa jacyś chetni??Trzeba znaleźć miejsce a jak już sie znajdzie to łopaty i miejscówka na zimie jest :) Zbierzmy sie chociaż raz i zróbmy coś a nie narzekamy tylko czego oni to w stanach nie mają a w Polsce dupa.Trzeba sie zmobilizować i zrobuimy fajna miejscóweczke i bedziemy śmigać sobie w zimie.To jak kto ma jakiś pomysl ??
Można coś takiego zrobić... np. wynająć za darmo od jakiejś gminy opuszczoną halę, która jest własnością gminy. Coś takiego można załatwić za darmo, tylko trzeba mieć dobry plan. Wogóle wyobraźcie sobie jakieś zawody zimą w zamkniętym, ciepłym hangarze...