wookie85 Mam dla ciebie wielki podziw, że tak niekumatemu popierdolcowi tłumaczyłeś to!! Jesteś niesamowity :D Mało jest takich ludzi jak ty....
Koleś miażdży.....
wookie85 kuźwa ja to bym typa zbanowal po
3 minutach, wiecej bym nie zniosl :p a tak na przyszlosc knockdown to upadek zawodnika w trakcie walki, po ktorym zawodnik ow wstaje i jest w stanie walczyc dalej :]
rzeczywiście gosc jest porabany. najbardziej rozwalil mnie jeden z jego postów z archiwum które podal M@tiZ to chyba drugi czy trzecie jego post w temacie "jazda na tylnim kole bez pedałowania" gośc napisał "ja nie wiem czy mam zablokowac tylni amortyzator czy nie (Giant AC)" a nastepny jego post w temacie "jak długo już jeździcie" gośc napisał "po zimie zamierzam kupić Gianta AC"
Koleś jest typowym osiedlowym pozerem który chciał byc jazzy ale mu nie wyszło. I oczywiscie respect dla wookie85 że musie chcialo z tym downem gadać :)
pozdro
"Wiecie co ???? Wszyscy co mają Full Face weźci je na narty czt snowbord i zrobimy taką nową mode :)))))))) CO ???? Będzie ok i dla nas będze lepiej bo 1 kask na cały rok będziemy mieli !!!!!
dawno nie było takiego DOWNA jak on hehehehehehehehe ciekawe z kąd on jest bo na GG pisał że jest ,,JO JEST GOROL Z POD SAMIUŚKICH TATER " spoko koleś ale BAN dla niego ale fajny jest hehehehe