Widzicie, że nawet pobawić się nie umiecie... Trudno, liczyłem na to, że są ludzie, którzy się lubia pobawić, a zarazem "przez przypadek" coś pożytecznego.
Co do niektórych: nie jestem autorem tej petycji.
Co do innych: Niby to nic nie da, ale petycja będzie wysłana do firmy PTK Centerel oficjalnie, z wszystkimi podpisami, tak wiec w swietle prawa firma, czy instytucja musi odpowiedziec na taki dokument.
No i jeszcze jedno: Chcialbym zauwazyc, ze to podwyzka 6krotna (to tak malo?), Idea reklamowala ta "promocje" (tak to teraz nazywa Orange) jako "SMSy po 1 gr dla kazdego, na stale". A teraz jeszcze beszczelnie SMSy po 6 gr reklamuja jako (uwaga) "pomocje". No tak, 6 razy wiecej... Szkoda tylko ze placic.
A co do 30 % POPa i Heyah - w POPie zawsze bylo 10 % wiecej, i tak jak bylo, tak teraz na 3 miesiace (czy 2, nie pamietam), te "promocyjne" pieniadze mozna wydac tylko na polaczenia i wiadomosci do sieci Orange i oczywiscie rzeba doladowywac czesciej niz 25 dni. W Heyah te pieniadze z ekstra doladowania mozesz wydac na polaczenia i wiadomosci do wszystkich i dostajesz je zawsze i za kazde doladowanie...
Przywróćmy SMSy za 1 gr w POP (Orange) !
-
- Kontakt:
no własnie heyah jaest najlepsza kup ja!!!!!!
no i co wyslecie petycje a oni wam odpisza "nie"! i co bedziecie mogli im zrobic???
to tak samojak by napisac petycje z milionem podpisow np. do duncona zeby ramy buly o 50 % tansze:D ciekawe co by to dalo???
no i co wyslecie petycje a oni wam odpisza "nie"! i co bedziecie mogli im zrobic???
to tak samojak by napisac petycje z milionem podpisow np. do duncona zeby ramy buly o 50 % tansze:D ciekawe co by to dalo???
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
piotrex dla Twojej wiadomosci: pod petycja podpisany jest autor, wiec jak to precyzyjnie okresliles, jest to osoba fizyczna.
Zychu-wawa tylko ze ramy Duncona nie byly nigdy o 50 % tansze i nagle nie zwiekszyli tej ceny o te 50 %... Idea wprowadzila SMSy za 1gr na "stale", a Orange, jak to Orange wszystko zepsul...
Przyszłość jest jasna, przyszłość to Orange? Ja wole Przeszłość z Idea... :/
Zychu-wawa tylko ze ramy Duncona nie byly nigdy o 50 % tansze i nagle nie zwiekszyli tej ceny o te 50 %... Idea wprowadzila SMSy za 1gr na "stale", a Orange, jak to Orange wszystko zepsul...
Przyszłość jest jasna, przyszłość to Orange? Ja wole Przeszłość z Idea... :/
-
- Kontakt:
'stac was na komorki za 500 zl...'
nie stac - mam telefon 6110 sprzed 5 lat ktory dostalem od sis ciotecznej :P i do tego karte simplusa i po prostu kasy nie mam... ale nie narzekam, wzialem sim+, i do 7 osob mam te smsy po groszu na stale i reszta mnie jebi :P i odpisuje tylko z netu i czekam az zadzwonia, hehe
nie stac - mam telefon 6110 sprzed 5 lat ktory dostalem od sis ciotecznej :P i do tego karte simplusa i po prostu kasy nie mam... ale nie narzekam, wzialem sim+, i do 7 osob mam te smsy po groszu na stale i reszta mnie jebi :P i odpisuje tylko z netu i czekam az zadzwonia, hehe
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt