ankiety
ankiety
witam
mam 1 pytanko czy dało by sie robic jakies ankiety przy zakładaniu topica kazdy ma 1 głos..
jestem modem na innym forum i mozna tam przy załozeniu topicu dadac jakaś mała ankiete, było by to dobre przy pytaniach co lepsze kazdy głosuje niekoniecznie musi pisać poprostu głosuje... co wy na to???
mam 1 pytanko czy dało by sie robic jakies ankiety przy zakładaniu topica kazdy ma 1 głos..
jestem modem na innym forum i mozna tam przy załozeniu topicu dadac jakaś mała ankiete, było by to dobre przy pytaniach co lepsze kazdy głosuje niekoniecznie musi pisać poprostu głosuje... co wy na to???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to zes sie wypowiedzial. pewnie dlatego tez nie mozna edytowac postow.Paul pisze:bo to jest Dhzone a nie "inne forum" i tu nie ma takeij możliwości, bo po co?
cel robienia ankiety wydaje mi sie jasny.
jezeli zas chodzi o to czy na dh bylby to dobry pomysl... podejrzewam ze nie, bo wiekszosc uzytkownikow robilaby ankiety w stylu "jaki jestem: a)zajebisty b)bardzo zajebisty c)przezajebisty? hehehe" albo slynny dylemat "drag vs point"
poza tym nie ma chyba wiecej "przeciw".
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
[quote="Rufus]jezeli zas chodzi o to czy na dh bylby to dobry pomysl... podejrzewam ze nie, bo wiekszosc uzytkownikow robilaby ankiety w stylu "jaki jestem: a)zajebisty b)bardzo zajebisty c)przezajebisty? hehehe" albo slynny dylemat "drag vs point"
poza tym nie ma chyba wiecej "przeciw".[/quote]
dokładnie, liczyłem ze kazydy sam na to wpadnie
poza tym nie ma chyba wiecej "przeciw".[/quote]
dokładnie, liczyłem ze kazydy sam na to wpadnie