MC widać że nie wiele czytałaś na forum bo Twoje pytanie było poruszane już duzo razy... Poza tym to nie chodzi o to że dziewczyny się uczą wolniej tylko że szkoda patrzeć jak jakaś ładna dziewczyna rozwala sobie głowe.
..::MC::.. dlaczego rower to nie dla kobiet? Jezdzic moze kazdy. A to, ze laski sie wolniej ucza, to tylko dlatego, z nie maja dobrej motywacji. Nie czuja potrzeby tak ostrej rywalizacji, no i sie bardziej boja.
A co do twojego pytania, odpowiedz znajdziesz w tym temacie.
W Poz jest jedna która skacze już dłuższy czas (Freeride), ale znam ją bardziej z widzenia. Nie wiem jak dobrze jeździ wiec nei wiem czy lepiej ode mnie ale rzadko jeździ z tego co wiem wiec pewnie nie.
MC zacznij jeździć z jakąs dość dobrą ekipą to sie wiele nauczysz, niezlaeżnie od tego czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem, dobra ekipa podnosi poziom.
Paul Dokladnie. Ja jezdze przewaznie z kumplem i stale patrzymy jeden na drugiego od samego poczatku. On cos zrobi, nie bede gorszy i tez cos robie. I na odwrot. Caly czas jeden chce byc lepszy od drugiego. Taka przyjazna rywalizacja. To bardzo pomaga :]