Suntour Duro Triple-Największe ścierwo..

FRmaniacWroc
Kontakt:

Suntour Duro Triple-Największe ścierwo..

Post autor: FRmaniacWroc »

Witam jesli ktos mial do czynienia z "amortyzatorem" duro wie w czym tkwi problem w "pracy" tego amortyzatora....ale żeby wypuszcza taki sam amor tylko z dołożoną drugą górna pułką i żeby działał jeszcze gorzej niż poprzednie to przegięcie,ponieważ:

a)o sztywności bocznej nawet nie ma mowy...
b)wolałbym jezdzić na rst niż na tym zamulaczu...
c)ta druga półka wcale go nie umacnia ale wręc przeciwnie posłabia jego konstrukcję....
d)górna i dolna półka pękła mi po skoku(malutka wysokoćś-skakałem tam na moim dawnym rst gila TC,półki poszł obie naraz...
e)gdybym miał wydać pieniądze na takiego amora to wolalbym nie jezdzic w ogole i zbierac na cos normalnego....
f)nie ma zadnej przyjemnosci z jazdy....
g)nigdy nie kupujcie tego ścierwa....
h)w piątek zarzuce foty na pinkbike'a abyscie zobaczyli złamanie
i)acha i dla dopytnisi to amora przysłał mi wujo z francji(prosiłem go o coś rozsądnego na mikołaja:\:\:\:\:\
Każdy żyje tym co może-więc pier*** innych i żyj rowerem...l..
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

wow jestes zajebisty... i jak kurwa druga pułka nie dodaje sztywności?? a to że go połamałes to jedynie swiadczy o tym że nie umiesz dobrze jeździc...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

MAFIOISOnie to swuadczy ze to jest tani amor i miało sie prawo to stac
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
FRmaniacWroc
Kontakt:

MAFIOSO wiesz co nie chce mi sie z toba klocić ale naprawde ja nie określam ciebie czy ty umiesz jezdzic czy nie,ja tylko stwierdzam ze amor jest dobry do lekkiego xc chyba a nie dropowania czy walenia trickow w kosmos bo cena mowi sama za siebie,to wytlumacz mi napisalem wczesniej ze jezdzilem na gili Tc 100 mm skoku i jakos sie wysluzyla i jeszcze teraz sluzy komu innemu,powiem tak-z mojej strony jest to wielki negatyw dla tego amora!!!!
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Dwopolki zadko sa do walenia trickow w kosmos

A to ze rozjebales moze swiadczyc o tym, ze:
-nie masz za grosz techniki
-jestes zajebistym wymiataczem i sprzet nie ma szans wytrzymac
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Ludzie rozwalacie mnie czasem. Koles napisal ze amor jest slaby i mowi wam zeby nie wyzucac kasy w bloto a wy po nim jedziecie? Jezeli w nic nie wydzwonil to chocby nie wiadomo co robil amor powinien chociaz chwile wytrzymac. Po za tym poco komu duro co ma wiecej nzi 130 mm skoku skoro jak ja na nim jezdizlem to nie ugielo sie wiecej niz 5..
Ssij pento
Dj_gucio
Kontakt:

Post autor: Dj_gucio »

Mi tam duro po małym zabiegfu chodzi bardzo dobrze
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2930527
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Ja mam narazie duracza bez tuningu i nie nażekam. A na wiosne wymienie sobie olej i będzie super gitas :p
PepikDH
Kontakt:

Post autor: PepikDH »

FRmaniacWroca niewiesz ile kasy na polskie kosztował ten duracz dex,czy jakoś tak;)
muffini
Kontakt:

Post autor: muffini »

Chodzi ci pewnie o RUX-a. Ja tez jestem ciekaw ile będzie kosztował. Ma ktoś może jakieś informacje o cenie?
fr1
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

eeeh szkoda gadać... kupujcie ludzie wytwóry suntpura... kupujcie....
MAFIOISO
Kontakt:

FRmaniacWroc dlaczego odrazu kłucic?? jeżeli móówisz że tam gdzie "dawnym rst gila TC" połamałeś dwie pułki to albo MadCow"-nie masz za grosz techniki" albo miałeś wade fabryczną
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
MAFIOISO
Kontakt:

Zychu-wawa czy to co tanie musi by złe??
FRmaniacWroc dwu-pułka do XC?? iel to ma skoku 150mm??
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

kurde...chłopak was ostrzega, pewnie jako pierwszy w Polsce miał okazje pojeździć na tym i wygłosił swoją opinie... a wy takie głupoty gadacie... chciałbym zobaczyć waszą mine, a potem reakcje gdyby wam pękła jakaś nowa, dopiero co założona na rower część.
I jeszcze żaden z Was nie jeździł na tym duro dwupólkowym, nawet nie macał go :?
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Nie no panowie super jestescie ...

Amor połamał bo amor jest ******* ... mi duro strzeliło po dobrym porstym lądowaniu .. poprostu sie rozpadło.

AMOR ******* I NIE MA DWÓCH ZDAŃ !!

Nie najeżdzajcie na kolesia ze złamał amor.. to nie świadczy o nim tylko o sprzecie debile.

Bombell Starym jeżeli piszes ze duro bez tunigu chodzi Ci dobrze, to albo masz DURO E za 600 zł albo nie masz bladego pojęcia o tym jak ma działąc amor.
FRmaniacWroc
Kontakt:

dzieki za poparcie chłopaki ten model to nie jest zaden RUX ani DEX tylko tak jakby zgapiona nazwa od Drop offa triple To jest Suntour Duro Triple,po prostu zeszpecenie marki marcocchi,nie jestem jakims kozakiem wcale nie wymiatam ale skoro na gili jezdzilem duzo czasu,duzo pracowalem nad technika ladowania(nie jak worek kartofli uderzają cy o ziemię) ladowanie mialem normalne i zaliczylem po prostu szok....a kto by nie zaliczyl na polskie bedzie albo powinien kosztowac cos kolo 700 zl gora
bo euro skacze a wujo dal za niego 179 euro
pozdro dla wszystkich ale tylko mowie ze bylem zaskoczony i to naprawde niemile ale teraz jestem niezle podkur***** bo prawie sobie uskladalem na karpiela armageddona a musze wywalic kase na amora,duro powiesze sobie na scianie na pamiatke albo utopie w odrze...z karpiela beda nici a teraz zakupie Juniorka 2003
acha jak juz sie tak rozgadalem to moze mi podpowiecie w takim razie jakąś ramkę fulla to moglbym kupic do 1300 zl w miare fajną do FR/DH?
podpowiedzcie cos...
Narwaniec
Kontakt:

Post autor: Narwaniec »

Hmmm A moze czasem sie trafi jakies wadliwe duro?? xD xD Wiem glupoty gadam :P ale ja mialem duro przez rok, i powiem ze bylo katowane i to dosc ostro :/ nawet 2 razy zaliczylem wierchomle i po roku zadnych luzow i teraz jest u innego wlasciciela i wszystko jest ok natomiast moj kumpel polamal duro po 3 miechach :P Ale ogolnie duro to lipton ale sa gorsze.

Ramka full za 1300 zeta? :/ ciezko :/ i raczej nieznajdziesz chyba ze cos totalnie skatowanego :/ Albo szukaj cos w stylu Giant ATX ten stary :P kumpel ma i jest spoko i mogla by byc w tej cenie :P ale ciezko ja znalesc bo to stare ale jare.pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
MAFIOISO
Kontakt:

dm FR
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

hahahahaha uzbieralem na karpiela armaggedona a teraz masz ledwo na juniora i rame za 1300 zl ? :) nie badz smieszny
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Zablokowany