Czyżby kolejny durny temat!!?? :D Ja jeżdżę w zwykłych (puma, czarne :P ) a na specjalne okazje mam specjalne na rower ... są wygodniejsze ... czuć róznice... mam takie z max sportu...
Ja mam takie z palcami, z futerkiem i koronkami, tak aby pasowały do moich bokserek...
CO to za róznica w jakich sie jeździ... Już było pytanie o bieliznę, teraz o skarpetki, ciekawe co jeszcze będzie... - czy golicie nogi/jaja??
Czesiu;napisz do mnie,zrobie kilka fotek i sobie pooglądasz.
A tak serio: Frota,frota i jeszcze raz frota czyli ze 3 pary bawełnianych.
To nie głupi temat,na mrozie zawsze tylko palce mi marzną. I nie piszcie już o wzorkach bo wam zazdroszcze...
debile!!napisalem ten temat zeby pokazac wam jak durne i niepotrzebne tematy pizecie np. takie jak ten!!!chcialm tez sprawdzic czy umiecie mi odpowiedziec na pytanie i wychodiz an to ze eni umiecie!!
noo temat pozornie smieszny ale na pewno nie maja wplywu na jazde jakiegokolwiek :D chyba ze zima to trzeba pare par zeby palcow nie odmrozic ale latem to bez roznicy raczej.
aa ja planuje takie w kolorowe paski to teraz takie trendiii <lol120>
czes!u pisze:debile!!napisalem ten temat zeby pokazac wam jak durne i niepotrzebne tematy pizecie np. takie jak ten!!!chcialm tez sprawdzic czy umiecie mi odpowiedziec na pytanie i wychodiz an to ze eni umiecie!!
Ty-to se lepiej tematy w szkole wymyślaj.Właśnie nieświadomie dołączyłeś do grona,jak to napisałeś-debili!
A temat nie jest taki głupi,to ty jesteś głupszy od tego tematu. Trzeba było np. "JAKIE SKARPETKI NA ZIME". No to teraz pomyśl i odpisz mi na ten temat.