ściągnąłem i obejrzałem. Film niezły. Dobrze zmontowany. Dobra muza. Dobre ujęcia. Dobre tricki. Tylko zakończenie jest zjebane bo ucina film i tricka zajebistego. Ogólnie film BARDZO DOBRY. :)
tricki zajebiste :) ale ujecia sa ******* :/ moglo by byc normalnie zeby bylo lepiej widac i po co z 5 no foot canow z one handem jak mogles dac ze 3 tailwhipy mysle ze to lepszy trick
taki ten film AMERYKANCI :p ale w dobrym tego slowa znaczeniu .. fajne ujecia ( szczegolne to z latarniami z tylu ) i fajny filtr zastosowales i muza ladna pasuje : D rzec by mozna ze ten film taki artystyczny
naprawde pozytywne wrazenie odnioslem
kawal dobrego dirtu ;]
i kawal dobrego filma :D
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Miło mnie zaskoczył ten filmik. Naprawde respect. Może faktycznie za dużo tu no footerów i im podobnych bo wtedy reszta trickow troche niknie. Ale co jak co większość ujęć i ich montaż naprawde zajefajny. Motyw z dualem tesh bardzo fajnie wyszedł. Ale niektóre ujęcia są już przekombinowane, za wiele ruchów kamerą i nie widać dobrze tricków. Ale z kolei niektóre są naprawde wypas. Gratulacje i oby tak dalej.