Kulturka
-
- Kontakt:
Kulturka
Oczywie kulturka osobista by sie przydala a mimo wszystko mozemy pokazac wladzom miasta jakies fajowe sztuczki :P hehe zeby wiedzieli ze cos umiemy i dopuscili nas do "wolnego wyboru jazdy" czy to autobusem czy na rowerze cokolwiek w kazdym razie musi sie to odbyc bez zadnych incydentow !! Bede tam szukajcie mnie na zielonej KOnie STUFF !! :P
..CO ma by to bdzie miedzy Bikerami w pierwszym rzedzie !!..
-
- Kontakt:
Nie no macie racje troche przkabacilem po*** mi sie wszystko :P Z okazjii Masówki i (mam nadzieje) zebrania sporej grupy gosci z DH i nie tylko fajnie by bylo zrobic jakis pokaz dla luda !! mysle ze zainteresowalo by to sporo ludzi a wielu bikerow moglo by sie wykazac swoimi umiejetnosciami !! powiedzcie co sadzicie o tym ?? bo moze mi sie poprzestawialo we lbie :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
" No ale przeciez inni w wiekszosci wymiataja rozne triki !! "
myślałem ze pierdolne ;DD
no stary, tutaj z Wawy wlasciwie oprocz grubej swini, erenesa i bkillah nie potrafia "wymiatac na streecie" oczywiscie jest jeszcze pare osob ktore cos niezlego umieja, i sorki Wam za to ze Was nie wymienilem ale tylko te osoby mi przyszly do glowy :P ja tam sie dopiero ucze... :-(
myślałem ze pierdolne ;DD
no stary, tutaj z Wawy wlasciwie oprocz grubej swini, erenesa i bkillah nie potrafia "wymiatac na streecie" oczywiscie jest jeszcze pare osob ktore cos niezlego umieja, i sorki Wam za to ze Was nie wymienilem ale tylko te osoby mi przyszly do glowy :P ja tam sie dopiero ucze... :-(
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
cygan to ty jestes :P a tak apropo to co z twoim bikem kupujesz ta KONE STINKY DEE LUX chyba dasz sie nam przejechac :P nie no nie wkopuje Cie wcale BO dresy cie jeszcze napadna w lasku wolskim i bedzie lipa :) "hehe haha hihi hoho" ahh ta pamietna nooc !!