dragstar+dx32+maxxis high roller 2,7= szpan, lans..
Chłopie nawet jak ci to wejdzie.. ale nie wiem czy wejdzie to taka opona do niczego ci się nie przyda :] A możesz napisać jak jeździsz?? dh/4x/dirt/street <lol> ??
kuba575 Jak mnie wkurwiajątacy ludzie... Po co wam takie opony i do czego???? oprocz lansu i zamartwiania się, czy jak pierdolne w krawężnik to już mi będzie tarło o ramę czy nie.....????????? Zakładaj max 2.5 i styknie, optymalnie jakieś 2.3 powiedzmy
konex ja uważam że na dużych oponach przyjemniej się jeździ, może bez przesady darujmy sobie te 3.0, ale 2.5 czy 2.6 jest dobre. Maxxis ma zaniżoną numeracje więc te dumne 2.7 naprawdę będzie miało ok. 2.5 cala szerokości.
konex pisze: Jak mnie wkurwiajątacy ludzie... Po co wam takie opony i do czego???? oprocz lansu i zamartwiania się, czy jak pierdolne w krawężnik to już mi będzie tarło o ramę czy nie.....????????? Zakładaj max 2.5 i styknie, optymalnie jakieś 2.3 powiedzmy
co Was to obchodzi do czego kuba575 potrzebuje opone 2.7 i dx32? poprostu on chce 2.7 i juz, jak sie chce lansowac to niech sie lansuje co Wam do tego ale powiedzcie mu cze wejdzie do draga czy nie:|
powinno wejść wiem że high roller 2.7 jest o 0.3 szerszy od vee rubber stout 2.4 mowa o 24 calach bo o takich sie dowiadywałem do mojego draga.. mam tak ok 7cm przy podkowie CnC i nie wiem czy mi wejdzie ale bioer 2.4 i wystarczy.