Do posiadaczy A-GANGA P.M. 2005 WAZNE!
co ja sie bede rozpisywał teksty jak na forum gorących trzynasteczek :P a już wogle bez komentarza o co poszło, oo ooo tak prosze panstwa o szerokość opony, ludzie czy wy wogle jeździcie? klną w żywy kamień i jeszcze obrażają rodzine, to potrafi nawet co lepszy ziom ławkosiad, a to forum jakos się dh zone nazywa, hardcorowcy tu wchodzą (w poszukiwaniu tapet na pulpit) i liczą że znajdą coś ciekawego.
buhahah juz sie tak wystraszylem ze aż uciekłem do piwnicy..
Stary ja cie doskonale rozumiem masz 14 lat chcialbys byc kochany miec rodzine dom i wszystko co maja normalni ludzie .
Prosze nie pisz juz bo az nabiles sobie 15 postow i ci jeszcze stanie i co?
To jest zenujące. Naprawde. Żeby o takie coś tak drzeć morde to trzeba byc naprawde z domu dziecka chyba.
Stary ja cie doskonale rozumiem masz 14 lat chcialbys byc kochany miec rodzine dom i wszystko co maja normalni ludzie .
Prosze nie pisz juz bo az nabiles sobie 15 postow i ci jeszcze stanie i co?
To jest zenujące. Naprawde. Żeby o takie coś tak drzeć morde to trzeba byc naprawde z domu dziecka chyba.
mh. nie no to jest bajka. w sztywnej rmaie miec 2,6 opone... kurwa 2,6 to ja mam w scott'cie octane dh z 230mm skoku na ktorym dropy robie... w konie mam 2,5 zeby kurwa jeszcze jakos tym jechac w dol... w streecie mam 1,95/2,3 krad i nigdy nie dobilem ani przodu ani tylu. nie no sztywnarama 2,6 laaaans ;] i nie ma to jak integral na miescie ;] wogole single track i 2,6 ? chyba nie ta opona do obreczy... single to lekka obrecz a nie kurwa pod gazze ;] moj double ledwo pod gazza wytrzymuje ;] popieram emteca i ekipe z wro! pozdro l-ca.
born to bike. born to be a rider.