Prezent-jaki prezent kupic dziewczynie
Prezent-jaki prezent kupic dziewczynie
Co mam kupic pannie , pluszaka perfumy czy coo??
Budzet to max 130 zeta no moze troche wiecej ale nie duzo
Budzet to max 130 zeta no moze troche wiecej ale nie duzo
Ja dla swojej zamowiłem już http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C434411 :PPP Podoba jej sie :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MARIO pisze:ja tez ale nie znam sie na firmach wiem ze triumf czy jaos tak jest dobry ale cena to powyzej 200zeta za komplet:(
pytanie brzmi: po co kupowac komplet ? :P wystarcza same majtki ,zreszta chyba o to chodzi zeby je pozniej szybko zdjac ;) wiec po co sobie utrudniac sprawe kupujac caly komplet :D
Moj kumpel kupil pannie kiedys i jak sie z nia poklucil to mu w zlosci powiedziala ze woli wibrator od niego , ja nie wiem jak wy ale wedlug mnie to jest upokarzajace i wolalbym tego nie uslyszecKrakus_dh pisze:wibrator:)
Korean_Boy pisze: po co kupowac komplet ? :P wystarcza same majtki ,zreszta chyba o to chodzi zeby je pozniej szybko zdjac ;) wiec po co sobie utrudniac sprawe kupujac caly komplet :D[/guote]
Wsumie racja ;]
Ja mojej Dziewczynie kupiłem prostownicę do włosów bo mówiła kiedyś że tą co ma to badziewie.Do tego był dodany taki "kosmetyczek" do włosów. Wydałem na to 84 ziko bo z allegro (7 pln przesyłka).
Ale w styczniu będę miał problem bo nie wiem co jej kupić na urodziny :(...
może zapodacie jakiś pomysł, z tych bardziej poważnych i kulturalnych...
...A co do wibratora to jest głupi pomysł.Najgorszy z możliwych... i może się stać tak jak napisał Mario...
Bielizna owszem jakaś taka "ładna,elegancka,subtelna"<--- brak słów żeby to opisać.
Pozdrawiam,
bloszek
Ale w styczniu będę miał problem bo nie wiem co jej kupić na urodziny :(...
może zapodacie jakiś pomysł, z tych bardziej poważnych i kulturalnych...
...A co do wibratora to jest głupi pomysł.Najgorszy z możliwych... i może się stać tak jak napisał Mario...
Bielizna owszem jakaś taka "ładna,elegancka,subtelna"<--- brak słów żeby to opisać.
Pozdrawiam,
bloszek
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
a mnie ostatnio spalił się jeden pomysł na prezent - w Arkadii w Smyku były takie zwierzaki które jak mocniej dotkniesz to zaczynają się śmiać i trząść - mistrzostwo świata i kosztowały 49zł... no ale niestety współna koleżanka miała urodziny i akurat tam mnie moja kobieta zaciągnęła i akurat tego zwierzaka kupiliśmy :)
I teraz też myślę na prezentem... jak nic nie wymysle to kupie takiego wielgaśnego pluszaka :)
Myślę jeszcze nad takim sweterkiem jednym, tylko boje się jednej rzeczy - rozmiar - jak to dobrać :) będę musiał następnym razem metki pooglądać:)
I teraz też myślę na prezentem... jak nic nie wymysle to kupie takiego wielgaśnego pluszaka :)
Myślę jeszcze nad takim sweterkiem jednym, tylko boje się jednej rzeczy - rozmiar - jak to dobrać :) będę musiał następnym razem metki pooglądać:)