przecież to jest normalna porażka
przecież to jest normalna porażka
ja pierdole stalo sie dokladnie to czego sie obawialem - zrobiliscie z tego "standartowe" forum... stare bylo nietypowe, ale za to proste i szybkie w obsludze (pomijajac chwile kiedy slabo dzialalo), wchodzilem, patrzylem jakie sa nowe tematy i krecha. teraz jakies rozdzialy, w **** opcji itd. jednym slowem wiecej czasu przed kompem abyc cos znalezc lub komus odpisac...
bardzo nieladnie
bardzo nieladnie
no kurwa, przeklenstwa tez wypierdoliliscie? no zajebiscie chujowo jest teraz, jak na jakims zasranym kolku rozancowym...
teraz kurwa "wszyscy beda grzeczni, uczesani i przezorni", no przechuje jestescie, dzieki waszym zabiegoM bede mogl pokazac to miejsce mamusi, powiem jej : "patrz mamusiu, to takie miejsce gdzie chlopcy i dziewczeta KULTURALNIE rozmawiaja na temat rowerow, wszyscy jestesmy tacy mlodzi, elokwentni i w ogole tacy jacys... FAJNI"
teraz kurwa "wszyscy beda grzeczni, uczesani i przezorni", no przechuje jestescie, dzieki waszym zabiegoM bede mogl pokazac to miejsce mamusi, powiem jej : "patrz mamusiu, to takie miejsce gdzie chlopcy i dziewczeta KULTURALNIE rozmawiaja na temat rowerow, wszyscy jestesmy tacy mlodzi, elokwentni i w ogole tacy jacys... FAJNI"
morda szczeniaki, admini maja zawsze racja, jak mowia ze forum jest dobre to tak ma byc zrozumiano? :)
a na serio to przehujowke zescie odwalili
i po co po napisaniu posta wyskakuje info ze napisalem posta i moge klikanc zeby wrocic? to tylko przedluza wszystko. standardowe forum z tym ze pomaranczowo szare
ANTY-NEWDHZONEFORUM-FRONT
gru
a na serio to przehujowke zescie odwalili
i po co po napisaniu posta wyskakuje info ze napisalem posta i moge klikanc zeby wrocic? to tylko przedluza wszystko. standardowe forum z tym ze pomaranczowo szare
ANTY-NEWDHZONEFORUM-FRONT
gru
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
nowe ! lepsze
matko przenajswietsza, ale porazka!!!!
waszmosciowie administratorowie przeintelektualizowali sprawe. a w sprawie golnych problemow to musialem sie jeszcze raz rejestrowac bo mie wywalilo z bazy danych.
waszmosciowie administratorowie przeintelektualizowali sprawe. a w sprawie golnych problemow to musialem sie jeszcze raz rejestrowac bo mie wywalilo z bazy danych.
nikom nie uogolniaj, bo np. ja nigdy nie pisalem o nowym forum. stare mi sie podobalo. raz napisalem o VIPzone kiedy forum przezywalo atak tych malych gowniarzy. ale nie chodizlo o podzial!! wiadomo, nie wszystkim dogodzisz, ale sam popatrz na wyniki ankiety!
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
to juz nie o to chopdzi troyo. kazdy ma skasowane konto, nie ma co juz tragizowac, teraz sa przynajmniej fajne statystyki. to mi sie podoba. dobra, dajmy z miesiac temu wszytkiemu zobaczymy co i jak. i tak nic nie zdzialamy, wiec syfu nie robmy juz i tyle
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
popieram - stare forum było lepsze!!! proste i przejrzyste.
a przy okazji to dziekuje za usuniecie mojego konta na forum
piotrek majcher
www.pmsocho.com
a przy okazji to dziekuje za usuniecie mojego konta na forum
piotrek majcher
www.pmsocho.com
MAM PYTANKO DO WAS? czy potraficie tylko krytykować? Sami stwórzcie coś ciekawego w sieci i poddajcie to ocenie osób na forum! Ciekaw jestem jakie komentarze otrzymywalibyście. Jestem przekonany na 99% że wasza praca została by pochwalona przez część osób ale przez większą część zbluzgana i zrównana z zerem. Wniosek: NIKOM robi tu niezła robote i tak trzymać, a Wy przed napisaniem czegokolwiek pomyślcie i nie piszcie pierdoł.
pozdro
pozdro