Haki do Gianta
Haki do Gianta
rower mam od 10 miesiecy i za sobą złamane 4 haki jeden zareklamowałem to mi wysłali z warszawy mówiąc ze owa usterka nie podlega gwarancji a wysyłją go z dobrej woli , mnie to gówno obchodzi ze nie podlega gwaracji nie moge porpostu przeboleć faktu że tak szybko sie łamią i pisze żeby skonsultować to z Wami. Jaka jest tego przyczyna :? Do końca tego nie wiem poprostu łamie się jak z plastiku wkręca się przerzutka w szprychy niszcząc się i wyginając koło, sam hak 60zł. Czy ktoś ma też z tym problem ?? i czy ktos go pomoże rozwiązac??
_____________thc_______________Ogień z dupy ________
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zychu-wawa Ja sie zgadzam z Zvisu. Bo to daję własnie wymienne haki aby on oberwał a nie rama. Są zrobione z miekszego materiału żeby się urwać jak ma byc jakieś zagrożenie dla ramy. Może rama się nei połamie ale może się zgiąc (co w przypadku alu jest praktycznie awykonalne) bądź może powstać mikro pęknięcie.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
wlasnie po to jest slabszy ha zeby peklo, a nie rama, ja mysle ze nie peka vez przyczyny jezeli normalnie jezdzisz po lasku, nawetj ka skaczesz i hu.. wie co to hak znosi to bez problrmow. mysle ze albo masz np. krzywa rame i zle trzyma hak , krzywo wtedy stoji przezutka i moga takie cuda sie dziac u ziomka tak bylo, mial krzywa koncowke w ramie i wlasnie hak zle stal. lub masz cos z polozeniem kasety. nie chodzi ci na boki na piascie??? ja mialem wqczesnie jgianta atx830 pekal rama, ale nie hak(mam na sprzedaz) traz mam jonnyB. i hak caly tez i rama tez. ze stali bym nie robil haka bo jak naprawde gdzies .stukniesz. to wtedy moze peknac mocowanie haka w ramie bo hak sie nie podda to albo rama albo np przezutka pujdzie
????