Sponsoring
-
- Kontakt:
Sponsoring
Witam chciałbym sie dowiedziec jak zdobyliście sponsoring i co wygraliście i gdzie was zauważyli , bo chciałbym zaczac startować w zawodach i załapać sponsorwa wiec musze wedziec na co zwracaćtrzeba uwagę :) bo wiecie jak to jest zanim wam stary da kase to minie troche czasu :)
www.bikes-shop.pl
musisz sie nazywac jakos mesko miec duze jaja gleboki glos, klate jak schwartzeneger no i umiec wyrywac laski, tylko takich biora do sponsoringu.
a tak na serio to powiem ze w polsce praktycznie nie ma klubow i daltego na razie nie ma co liczyc na jakakolwiek szanse. tymbardziej w szczecinie. predzej gdzies w gorach.
pozdrawiam i zycze wygranej w totka
a tak na serio to powiem ze w polsce praktycznie nie ma klubow i daltego na razie nie ma co liczyc na jakakolwiek szanse. tymbardziej w szczecinie. predzej gdzies w gorach.
pozdrawiam i zycze wygranej w totka
-
- Kontakt:
Chmm...złapać sponsra.Zastanów się jakie dyscypliny kolarstwa cię interesują.Wg.mnie najlepsze jest zadowolenie z własnych wyników bez wzgl. na kasę.Jesteś lepszy od innych i to cię mobilizuje.W moim przypadku tak było.To nie prawda że nie ma klubów!Są.Nie wiem jak w twoim mieście, ale najlepiej zacząć od zwykłego XC i poczuć smak rywalizacji.Jak jeżdzisz FR to pewnie tylko z kumplami ale tu sponsorów nie znajdziesz bo to raczej fajne hobby,szczególnie w twoim wieku.
Powodzenia
Powodzenia
www.forumrowerowe.com
-
- Kontakt:
Szyby myć,chlape mamy.
Hej dawidek!Ty sponsora szukałeś już nie raz. Jak faktycznie masz tyle lat to podaj jeszcze nr.telefonu i adres. Aha i foto daj! Jak nie na tym forum to na innym na pewno sponsora znajdziesz. Zmień sobie profil albo nie pisz takich tematów.Bez obrazy-albo jesteś taki naiwny albo przygody szukasz.
Proponuje temat np. "Klub MTB Szczecin???" i tyle...
Hej dawidek!Ty sponsora szukałeś już nie raz. Jak faktycznie masz tyle lat to podaj jeszcze nr.telefonu i adres. Aha i foto daj! Jak nie na tym forum to na innym na pewno sponsora znajdziesz. Zmień sobie profil albo nie pisz takich tematów.Bez obrazy-albo jesteś taki naiwny albo przygody szukasz.
Proponuje temat np. "Klub MTB Szczecin???" i tyle...
www.forumrowerowe.com
-
- Kontakt:
po pierwsze dobrze byloby żebys byl pelnoletni... w Polsce raczej duzo osob nie bedzie chcialo włożyć kasy w jakiegoś małolata...
po drugie - załóż, bądź też dołącz do jakiegoś teamu (nie chodzi mi tu odrazu o megasport czy rmf, tylko o jakis bardziej amatorski), predzej sponsor zainwestuje w team niz w pojedyncza osobe, o i pamietaj o wlasnych koszulkach - miejsce na koszulce to jedyne co mozesz zaproponowac sponsorowi w zamian....
po trzecie i chyba najwazniejsze musisz byc dobry!!! bo w koncu nie pojdziesz do firmy i nie powiesz "dajcie mi kase bo lubie jezdzic " :P musisz miec sie czym pochwalic np. 1 msce na 4X kazoory...
po czwarte - poszukaj takiej osoby (moze to byc ktos z rodziny), która zajełaby sie poszukiwaniem sponsora, niech wysyła maile, jakies pisma do wszystkich znanych i mniej znanych firm... nie znajdziesz jezeli nie bedziesz szukał. Najlepiej jest szukac pod koniec roku bo wtedy 90% firm zatwierza budżet na nastepny rok....
po piąte - cierpliwość! cierpliwość to cecha której bedziesz potrzebował bo znalezienie w Polsce sponsora nie jest wcale łatwe....
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
po drugie - załóż, bądź też dołącz do jakiegoś teamu (nie chodzi mi tu odrazu o megasport czy rmf, tylko o jakis bardziej amatorski), predzej sponsor zainwestuje w team niz w pojedyncza osobe, o i pamietaj o wlasnych koszulkach - miejsce na koszulce to jedyne co mozesz zaproponowac sponsorowi w zamian....
po trzecie i chyba najwazniejsze musisz byc dobry!!! bo w koncu nie pojdziesz do firmy i nie powiesz "dajcie mi kase bo lubie jezdzic " :P musisz miec sie czym pochwalic np. 1 msce na 4X kazoory...
po czwarte - poszukaj takiej osoby (moze to byc ktos z rodziny), która zajełaby sie poszukiwaniem sponsora, niech wysyła maile, jakies pisma do wszystkich znanych i mniej znanych firm... nie znajdziesz jezeli nie bedziesz szukał. Najlepiej jest szukac pod koniec roku bo wtedy 90% firm zatwierza budżet na nastepny rok....
po piąte - cierpliwość! cierpliwość to cecha której bedziesz potrzebował bo znalezienie w Polsce sponsora nie jest wcale łatwe....
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
-=dual forever=-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nie do konca. nie bede sie zaglebial w szczegoly jak to zalatwilismy ani czemu. nasz 'team' sponsoruje firma MC WEAR (martin cemper). owszem kumple jezdza na zawody ale wcale nie wygrywaja, ja na zawodach nigdy nie bylem bo jezdze street. po prostu komus sie spodobalo jak jezdizmy, stwierdzil z jest to dobra forma reklamy i juz. prawie kazda firma robiaca ciuchy itp. chce miec taka reklame. postarajcie sie a moze wam wyjdzie. nam wyszlo i jest super. lazcie po sklepach z fi,jikami zdjciami itp. pytajcie i moz moz..
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647