Manitou Gold Label...........

mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

MaxDamageDA pisze:Kiedy ci durni producenci zauwaza, ze czarne golenie sa obrzydliwe ;/
Max, popieram. Złote były ładniejsze! teraz wszyscy robią czarne :/ (poza RS ;])
hui
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

widzialem gdzies wersje z 80 mm skoku... do tego sztywna oska i do streetu nie widze lepszego amora... no chyba, ze okaze sie,zepekajak zapalka i chujowo pracuje...
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

golenie chyba stal wiec anoda czarna znow szybko zejdzie , brak sztywnej osi ale to akurat w tej wersji - z oska lepszy by byl

montowany w usa - jasne juz widze jak im sie to oplaca
www.mm-foto.pl
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

Zychu-wawa może i piękniutki, ale jak z pracą tego nie wie nikt jak narazie
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

niech go ktos kupi i zda relacje!!!!! bo bym se takiego kupił!
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

to sam kup i zdaj relacje.
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
GAAP
Kontakt:

Post autor: GAAP »

jakbym miał kase to bym kupił!! chyba ze ktos mnie zasponsoruje:D
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

ja z mojego shermiego byłem śednio zadowolony, a nikt nie wie jak beda pracowac te nowe manity =so that brałbym jakiegoś marcoka , i po problemie:) dla mnie jest zbyt podobny do stance, a evil genius= czeste zacieranie, klasyka shermana:) ciagłe babranie brunoxem żęby go reanimowac:)
Antur
Kontakt:

Post autor: Antur »

Kolejny shit on manitou. Mi jakoś żaden z manitou nie podchodzi. Jeździłem po trochu na wielu i nie ma to jak marzocchi :D A złote golenie to esencja amortyzatora :D Czarne są do dojpy.
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

Xxsin jesli nic niewiesz na jego temat i widziales go tylko na www to na **** sie odzywasz...widac ze tylko nabijasz posty
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

SlaYWypierda*laj jak piszesz po to żeby się tylko kłócić to morda w kubeł!!!! Od kąd jestem na tym forum to zawsze wstszynasz konflikty!! Więc się nie udzielaj!! Dla twojej informacji wali mnie to ile mam postów!! Jak się da to niech mi ktoś je skasuje bo mnie to wali... jakoś ty zawsze najwięcej zawsze gadasz o nabijaniu więc może tobie o to chodzi??!!
Żadna z osób, które udzieliły się w tym topicu nie jeździła na tym amorze!! Więc zamkij mordę!!!! Nie mam ochoty z tobą dyskutować!! Pozdro
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

[quote="SlaY"][quote=Xxsin"]
SlaY ty ofermo pozerska..... weź sobie uświadom i nie przedłużaj tego tematu że ty głównie prowokujesz konflikty na dh-zone!
Jeśli jesteś taki nerwowy i agresywny że musisz się wyżywać na ludziach tu, to weź sobie lepiej wsiądź na tego zasra*nego pointa z hayes'em który hamuje jak v'ka i pojedź do parku Jordana na górke - może się rozładujesz.
A co do nabijania postów na liczniku to zapewniam cię że Xxsin napewno w lepszej wieże nabija tee posty niż ty... bo przynajmniej doradza i stara się pomagać a nie dokuczać wszystkim tu i pisać jakies pierdoły które itak ludzi nie intresują.
Wsadź sobie ten swój zakuty łeb w ten nocnik giro i spiepszzaj!! :/
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Gość

Post autor: Gość »

jak macie sie klucic to wymiencie sie GG i tam sie naparzajcie...a nie tu robic obore

co do tego co polecil xxsin tez bym wolal jakiegos marcoka badz rs duzy wybor fajnych amorkow a manitou mowimy nie!!
Zychu-wawa
Kontakt:

Post autor: Zychu-wawa »

mysle ze jako amorek na ktorym jezdzi aron chase anoda nie bedzie schodzic:D a wytzrymałaosc boedzie lepsza niz w shermanach
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

jak to pisze w aukcji, amor ten ma regulacje tlumienia :oooo jestem pelen uznania dla producenta, ze udalo mu sie wprowadzic tak kompleksowe regulacje. ciekawe czy w tym modelu tez reguluje sie gowniana prace? bo pewnie luzy nie moga byc regulowane... i te czarne golenie, jak pieknie beda wygladac po kilkuset godzinach pracy.... istne cudo techniki okresu buszowskiego.
www.trialshop.pl
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

Zychu-wawa jej wiekrza wyprzymalosc? ale to chyba do walenia w mor jest bo przeciez sherman to najmocniejsza 1 polka:) Inur dziewczyna cie zucila czy sasiad Cie w dupsko zapchnol?! anoda nie zejdzie na 100%, napewno bedzie kurewsko mocny i naprawde jest produkowany jak sherman w usa.
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

Eee... jezdze na shermanie od poltora roku i wiem co mowie. Ten amor to porazka. Poza tym ze trzyma sie w jednym kawalku to doslownie nic juz w nim nie dziala. Rozumiem ze tez jezdzisz na shermanie i bronisz go jak niepodleglosci, bo jak mozna sie przyznac do tego ze jest sie w posiadaniu gowna. Poza tym po fotach widze ze shermana masz dosc krotko, wiec pozostaw opiniowanie osobom ktore jezdza na nim ciut dluzej niz pare miesiecy. Znajac manitou i podobne firmy, ten Gold Label to nic innego jak sherman z drobnymi zmianami. Anoda czy teflon, wszystko schodzi, a taki kolorek tylko gorzej wygada jak juz powloka zacznie sie scierac. A tak z innej beczki to zajrzyj do slownika bo masz powazne problemy z ortografia.
www.trialshop.pl
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

a ortografia to wiem, ale przy wypowiedziach na forum niechce mi sie sprawdzac pisowni, bo i tak kazdy zrozumie. na shermanie jezdze okol roku, w tym roku malo fot robilem, wczesniej jezdzilem chwile na steansie (przyznam ze to jest do dupy), a wczesniej na blecku (to dobry widelec dla poczatkujacych). przyznam ze jak sie shermana nie servisuje to zaczyna sie walic, ale ja lubie dlubac w rowerze i raz na miesiac bo czyszcze i smaruje. b. polecam brunoxa do tego, odkrecasz dolne lagi lekko je podnoscisz i w dziorki od dolu wpsikujeszcz do srodka, ewentualnie troche smaru manitou, lub rst to pol roku.
Pedro 47
Kontakt:

Post autor: Pedro 47 »

Napewno będzie chuujowy... Bo ma czarne golenia i jest podobny do Stance'a. A i jest niesprawdzony bo ma tłumienie Fluid Flow a wcale go nie było w aktualnym 2005 roku w Stance Flow. I pewno odrazu powyrywają się śrubki od zacisku ośki. I zejdzie czarna anoda z aluminiowych goleni bo Manitou jest kiepską firmą i nie potrafi pokryć goleni czarna powłoka która nie zejdzie tak jak to robi Marzocchi.

A tak na poważnie. Brałbym. Jezdziłem na Flowie i tłumienie bardzo mi odpowiadało, lekko przymulony ale przyjemny. Anoda z aluminiowych goleni nie zejdzie. Śruby w każdym amorze powyrywasz jak za mocno skręcisz, zapieka się jak nie dasz smaru. Tyle.
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
ODPOWIEDZ