GT Chucker recenzja

Bkillah
Kontakt:

GT Chucker recenzja

Post autor: Bkillah »

nie bedzie to kolejny tekst o chuckerze w stylu jaki jest mimo iz go nie widzialem.. bedzie to recenzja:

Rower ten na zywo zobczylem dzis i co sie rzuca w oczy to wyglad - rama na zywo wyglada ZAJEBISCIE!! duzo lepiej niz na zdjeciach - grube rury , masywna głowka, ten "szalony" tylni trojkat... az nie moglem sie doczekac zeby usiasc:D. ... usiadlem.. :D druga mysl.. kurvva ta kiera ma metr szerokosci!!:P Kiera jest bardzo szeroka ale i bardzo gruba - przypomina Tioge ( jakas tam :P ) jest monstrualnie wielka - jak w trialowkach.. ale co obczailem - mozna sciac:P kolejna rzecz to geometria - przod nie jest nisko, mimo iz rst gila to nie marzenie ( sam mam dj:P )to jakos to "dziala":P kola - formula 32 szprychy ( tyle naliczylem ) no i dm24 .. kola - marzenie ( w tej cenie ) ide dalej , naped korby rpm i ten napinacz - SUPER!! wogole swietnie to wyglada i jeszcze lepiej dziala!! niestety cos bylo nie tak ( chyba zle dokrecone korby ) bo zlapaly one monstrualnych luzow - dokrecenie i .. jest SUPER. pedaly GT bardzo fajne... jedna rzecz ktora mi osobiscie sie nie podoba to - GRIPSHIFT o moj Boze.. pol kierownicy ( jakze wielkiej :P ) z tylu sram 4.0 ... dlugi woozek. Vbreaki - dzialaja i to naprawde dobrze - mocno lapia, nawet przod przy wiekszych predkosciach podnosi... ( moze to subiektywne odczucie bo sam nie mam hampla z przodu :P ) a teraz przejde do najlepszego ... cena 1699, no normlanie taki rower, przygotowany ze wziac ze sklepu i .. jezdzic hardkor ( umiarkowany:P )

Ocena:

jakosc/cena: 5
wyglad: zdecydowanie 6
jazda: 5 ( przez te gripshifty )

( bledy - nie objezdzac mnie.. jezdzilem 8 godzin i jestem..odmozdzony ;/ )
www.hcfr.pl !!
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no zdecydowanie sie z tobą zgadzasz =)
Chucer to jest zajebisty rower :) kumpel dzisiaj kupiłi jest zachwycony,
Koła są pancerne!!! Koleś skakał z konkretnych wysokości na płasie i nic :)

JA CHCE CHUCERA!!!!!!!!!!!!!! MAMO........
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

zapodajcie jakims linkiem
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
cazzperr
Kontakt:

Post autor: cazzperr »

Mój kolega sobie takiego kupił ale dopiero jutro go zobacze : / Bardzo go sobie chwali ... moze tez sobie takiego zapodam :P Tylko żeby z tym rowerem nie bylo niedługo tak jak z ramami dragstar że prawoe wszyscy beda go mieć :P

pzdr
purehemp
Kontakt:

Post autor: purehemp »

Nareszcie coś na temat.Dziękówa stary za podkręcenie mojej "chcicy" na tego bike'a ;-) . Jutro idę sfinalizować transakcję-hihi. Z tym,że ja przymierzyłem się do Chuck łan oł (1.0)-bo przecież jest w kolorze "maniac black"-hahaha.Pozdro i gigamiłego użytkowania.YO!!
pieniądze nie są celem,lecz sposobem na osiągnięcie szczęścia
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

spoko. bkillah - w jakich okolicznosciach tego bika testowales??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

mój brat się przymierza do jakiegos baika serio on tylko 1600 zł kosztuje ?? co m za amora??
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

" kolejna rzecz to geometria - przod nie jest nisko, mimo iz rst gila to nie marzenie " ciezko bylo znalezc jakiego ma amora...
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

jak za te pieniadze super! :) ae bkillah - jezdziles chwile w sklepie czy kumpel kupil i skakales na nim?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Bkillah
Kontakt:

cszyvy - w sklepie nie jezdzilem bo sciagaja go tylko na zamowienie, kumpel kupil i wczoraj latalem na nim ( ja ) tak z godzine, skakalem, zjezdzalem, podjezdzalem, jezdzilem po wilanowskiej... wszytsko co mozna... super sprawa.. ale kurde wyglad!! ta ramka jest sliczna.. na zdjeciach tego nie widqac, ale na zywo to marzenie!! rury grube - owalizowane, i co fajne linki wszytskie puszczone dolem ( to jest pod rura gorna ) tak ze , jak w przypadku mojego pointa , nie zachaczysz ochraniaczem o mocowanie. bardzo fajny patent... PODOBA MI SIE ta ramka w chu...
www.hcfr.pl !!
SN@KE
Kontakt:

Ja bym wolał co innego za tą kase

Post autor: SN@KE »

Ej ten Chucker za 2299 (czarny) to nic ciekawego (widzielem go)!!!

Za ta kase to wolalbym (i tak tez zrobilem) kupic KONE Shred i zmienic amora np. tez na RST GILA i wyjdzie cenowo to samo, a KONA to ma juz dosyc dobry osprzecik, a ten GT to taki troche wyzszy niz najnizsza polka.

Przykro mi jezeli sie ktos nie zgadza ze mna ...

ooooooooooooo...

Albo Gianta Acid...

Ale KONA to MIODZIK :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
M.R
Kontakt:

Post autor: M.R »

http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=305
no faktycznie kosztuje 1699 zł ale jest jeszcze wersja 1.0 za 2299 zł http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=304
mi sie bardziej drozszy podoba
Gitara ognisko tu leją sie po pyskach, słonce jezioro ...
SN@KE
Kontakt:

ALE ten Za 1699 to jest oki

Post autor: SN@KE »

ALE ten Za 1699 to jest oki i oplaca sie dac ta kaske za ten rowerek i tu popieram innych.

No bo co jeszcze jest az ta cenę?? Jedynie Wheeler Buddy 04 (1399) i on ma nawet nawet ramke (jak za ta kaske oczywiscie) :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
Bkillah
Kontakt:

minuesem wersji 2.0 jest to ze kolka nie sa pod tarcze... wiec ewentualana zmiana to przeplatanie piasty ( ale co ty za problem ) co do wersji 1.0 to.. juz wolalbym kupic co innego - nie zachwyca osprzetem... hamulce tarczowe... ale promax;/ ja do dirtu wolalbym wersje 2.0 i za roznice ceny ( miedzy 2.0 a 1.0 ) bym zmienil amorka na cos lepszego z wiekszym skokiem ( taki fetysz:P:P:P ) ale tak czy tak.. rower miodzio... :D
www.hcfr.pl !!
Bkillah
Kontakt:

zeb nie bylo - up :P
www.hcfr.pl !!
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

http://www.gtbikes.com/mountain/catalog ... php?id=133 no dokładnie tego wczoraj kolezanka kupiła!! PIERWSZA dziewczyna która u nas bedzie smigac;] naprawde to co napisał autor postu kiera po 1 razie wydaje sie monstrualna!! i koła sa świetne całe czarne szerokie oponki naprawde tak łatwo sie jeździ skacze i wogóel ze szok za ta cene można brac w ciemno!! naprawde zajebisty zobaczymy jak sie bedzie trzymał!!;]
www.ROMED.pl lamusy!
Bkillah
Kontakt:

znow nim jezdzilem :P ale on mi sie podoba :D
www.hcfr.pl !!
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Naprawde NIE ROZUMIEM na czym polega ten kult KONY?!?!?! Musze im przyznac, ze sa mistrzami marketingu bo zrobili kisiel z mozgu wiekszosci obecnych forumowiczow. Dlugo musieli by robic rowery lamiace przy zeskoku z kraweznika, zebyscie zmienili o nich zdanie :/ Ja sie pytam co w nich takiego nadzwyczajnego??? Nic oprucz tego, ze sponsoruja wszystkie filmy rowerowe - czyli owy marketing ktory nic z jakascia czy jazda nie ma wspolnego! Dozbieraj do Shreda? A po chu...j? Niby w czym on ejst lepszy? Zaloze sie o 1000 zl, ze rame ma slabsza niz GT a kosztuje wiecej. Co wiecej, ja bym kupil Chuckera zamiast mojego obecnego Stuffa - gdyby mi nie zalezalo na czasie i na fakcie ze nie mialem zcasu na wykozystanie roznicy cenowej na zamiane czesci (amora). W Konie stuff podoba mi sie najbardziej kolor... nic iwecej. Poza tym przecieny rower. Podobny zlozysz na ramie Point! Juz slysze obuzone glosy, jakto, kona podobna do roweru na ramie za 400 zl? Ciekawe czym jest spowodowane wasze obuzenie i bezmyslna wiara w "kultowa" firme Kona? Zjezdziliscie juz 10 ram Kony, ze tacy jestescie pewni ich jakosci? W najlepszym wypadku Kona jest przecietna i to w sztywniakach... bop w fulach to szkoda gadac (zwlaszcza w tych wiekszych... Stinky jest w miare ok). Zeby ktos mnie zle nie zrozumial - nie przecze, ze na Konie komus moze sie dobrze jezdzic, ale prawdopodobnie na innym rowerze jezdzilo by mu sie rownie dobrze. Jestem przeciwny BEZMYSLNEMU kultowi PRZECIETNEJ firmy Kona! I popieram tanie rowery jak GT Chucker ktroe przewyzszaja jakoscia drogie rowery Kony.
Bkillah
Kontakt:

kult kony... model Cowan to mistrzostwo - niezniszczalna rama... kona scab cr mo tez fajna.. co do roastow shredow czy innych .. to tak - srednia rama za duza kase... Stab primo to dobra ramka .. ale w **** droga... jak cala kona.. drogi... point rzadzi :D GT chucker tez :D a kosztuje... 1/3 kony ( przesadzam:P )
www.hcfr.pl !!
ODPOWIEDZ