Kolejny problem z GG! Co jest ;/
Kolejny problem z GG! Co jest ;/
Właczam kompa i nagle wyskakuje te zajebane okno do WYSYŁANIA RAPORTU!
Przeskanowałem całego kompa aktualnym antyvirusem! Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie GG! Dalej to samo!
Co mam robić? Nie mam juz pojecia co to za kurestwo znowu jest ;/ GG sie wogole nie ODPALA, odrazu wyskakuje te okno :[[[
Prosze o pomoc
Przeskanowałem całego kompa aktualnym antyvirusem! Odinstalowałem i zainstalowałem ponownie GG! Dalej to samo!
Co mam robić? Nie mam juz pojecia co to za kurestwo znowu jest ;/ GG sie wogole nie ODPALA, odrazu wyskakuje te okno :[[[
Prosze o pomoc
pfffff standardowo jak mi sie jebie gg(kilka razy na miech) to usuń plik _cache który jest w folderze:
partycja:\Documents and Settings\Użytkownik\Gadu-Gadu po tym zawsze reinstaluje gg i wszystko działa. A pozatym to opcja szukaj.
partycja:\Documents and Settings\Użytkownik\Gadu-Gadu po tym zawsze reinstaluje gg i wszystko działa. A pozatym to opcja szukaj.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
Ok, dzieki. GG juz działa! Ale jak zrobiłem tak jak mowisz to dupa... Dopiero jak wpisałem Regedit i wyjebałem cały folder kluczy GADU GADU, wyjebałem wszystkie foldery z kompa, wszytko co z GG zwiazane to dopiero Zadziałało!mdfkkkka pisze:pfffff standardowo jak mi sie jebie gg(kilka razy na miech) to usuń plik _cache który jest w folderze:
Dzieki wielkie za pomoc, bo juz myslałem ze bedzie trzeba przinstalowac WINDOWSA ;/;/;/;/ A to jest dla mnie najwieksze wkurwienie!
Dzieki wielkie, Pozdro! (temat mozna zamknac)
proponuje wejść na strone gadu gadu chyba www.gadu-gadu.pl i odrobine poszukac
murasm pisze:proponuje wejść na strone gadu gadu chyba www.gadu-gadu.pl i odrobine poszukac
???Hope pisze:Ok, dzieki. GG juz działa!mdfkkkka pisze:pfffff standardowo jak mi sie jebie gg(kilka razy na miech) to usuń plik _cache który jest w folderze:
Dzieki wielkie, Pozdro! (temat mozna zamknac)
ja uzywam TLENA i jest spoko. mam juz go z rok, nigdy nie zdarzylo sie ze cos siądzie czy zatnie sie! jednym słowem!! www.tlen.pl !!
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322