Jaki damper do Banshee?

Sloowik
Kontakt:

Jaki damper do Banshee?

Post autor: Sloowik »

Mam takie pytanie, potrzebuje tani i przyzwoity damper do Banshee Chaparral'a.Zastanawiam się nad manitou metel RP, X-fusion Vector PVA, a jakimś innym sprzęcie w podobnej cenie(>800złociszy).Co byście mi polecili.Sprzęt będzie używany w szeroko pojętym FR.
GARY
Kontakt:

Post autor: GARY »

a moze chcialbys foxa w tej cenie?? :)
jak cos, to pisz na gg: 5588845 - zawsze siedze na niewidocznym
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Avy z allegro. Wiem, ze nieco mu brakuje na dlugosci, ale i tak warto.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

no dobrze max niech bedzie ten avi ,I co potem zrobi jak uszczelki sie zuzyja ,pomyslales nad tym ,co bedzie pozniej napierd alal po sklepach i szukal do niego uszczelek po tym wsiowym i zacofanym kraju.Albo do ciebie zebys mu sprowadzil,LATWO POPWIEDZIEC TRUDNIEJ ZROBIC.WES FOXA Z ASYSTĄ AZOTU BEDZIESZ MIAL PRZYNAJMNIEJ CZESCI DO NIEGO .A ZNAWCOW SIE NIESLUCHAJ BY WYJEDZIESZ JAK ZABLOCKI NA MYDLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHYBA SIE OKRZYKNE ,,EVANGELION DOBRA RADA''
jadzie !!
MaxDamageDA
Kontakt:

"no dobrze max niech bedzie ten avi ,I co potem zrobi jak uszczelki sie zuzyja ,pomyslales nad tym ,co bedzie pozniej napierd alal po sklepach i szukal do niego uszczelek po tym wsiowym i zacofanym kraju.Albo do ciebie zebys mu sprowadzil,LATWO POPWIEDZIEC TRUDNIEJ ZROBIC.WES FOXA Z ASYSTĄ AZOTU BEDZIESZ MIAL PRZYNAJMNIEJ CZESCI DO NIEGO .A ZNAWCOW SIE NIESLUCHAJ BY WYJEDZIESZ JAK ZABLOCKI NA MYDLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Omg ale pierdzielisz...

Po pierwsze: te uszczelki sie nie zuuzyja... jakkolwiek dziwnie to brzmi jeszcze zaden avy nie pociekl, albo nikt tego jeszcze nie zglosil bo wszystkie dampery, ktore dotad przychodzily na serwis nigdy nie ciekly.

Zakladajac, ze nawet sie zuzyje, avy uzywa uszczelniaczy kayaba/showa, ktore mozna kupic w wiekszym sklepie mx. Caly serwis tez da rade zrobic w PL w ow sklepie/serwisie za oplata okolo 150zl. Same uszczelki kosztuja okolo 60zl i ja moge sie podjac serwisu za free.

A radze mu zeby kupil sobie najlepszy damper na swiecie, ktory praca, trwaloscia i wytrzymaloscia zabija cale to nowe racingowe gowno. Zakladam, ze nie rozumiesz bo nie siedziales nigdy na takim. Zaluj ;]

Eot
EVANGELION
Kontakt:

niestety max ale cie zaskocze osobicie mam damper aviego i wiem jak sie na nim jezdzi i ile kosztuje.Nie kazdy musi sie chwalic czesciami ,ja poprostu koledze doradzam damper za rozsądną cenę do 800 zl jak napisal.niestety avi jest o wiele drozszy,a jakoscią fox nieodbiega od inyych bardzo dobrych damperow

a co do tego ze sie nie znam,akurat tez damper foxa mam z swoim biku i wiem co mowie
jadzie !!
MaxDamageDA
Kontakt:

To jeszcze moze powiedz, ze fox nie odbiega jakoscia od avy... to oddaj go bo sie marnuje.

Nio ten na allegro ze starego m1 jest za 800 czy tam 900zl , a on za tyle chce. Jak dla mnie avy za 800zl to po prostu mega okazja, a jesli jestes jego posiadaczem to wiesz chyba jak dziala?

W jakim rowerze to masz? Jaka dlugosc/rocznik?
K@M!L
Kontakt:

Post autor: K@M!L »

a Twoj avy MaxDamageDA sie nie marnuje :>:>:> jakos nigdy nic nie widzialem jakbys skakal na tym swoim karpielu...(oczywiscie zadnych zazutow wobec Ciebie nie mam) ale fajnie sie ten karpiel buja hehhe w szklarskiej na festiwalu widzialem =D a EVANGELION wiem ze jezdzi...i skacze z wiekszych zeczy niz krawęzniki...takze On ma duzo do powiedzenia =]] a co do tematu to ja na damperach sie nie znam bo ja ujezdzam sztywniaka...ale wiele dobrego słyszałem o DNM bruner (czy jakos tak) ale o tych starszych rocznikach (nie wiem czy sie czyms od nowych różnią)..PoZdRoOo =))
LoL

http://tiny.pl/tsb2 <= JumP
http://tiny.pl/t6cd

http://tiny.pl/tsb8 <= BikE
MaxDamageDA
Kontakt:

Wedlug mnie nie.

Po prostu dziwi mnie gosc ma avy i nie uwaza go za cos niesamowitego...

Whatever nie bylo tematu.

Tak, kup sobie burnera.
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

ja mam burnera w czołgu :D:D:D:D:D ale cos juz niedomaga :/
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

a ja bym wrzucił sobie do takiego banshee xfusiona pva, bardzo dobry, pozatym nowy damper zawsze lepszy od uzywanego.
nie kozaczcie tak z tymi avalanchami bo i tak na polskie warunki to bezsens, i serwis i warunki :]
moim zdaniem taki damper jak x-fusion w zupełnosci Ci wystarczy :)
To moje zdanie.
Pozdro666
http://chudy.pinkbike.com/
Bierut
Kontakt:

Post autor: Bierut »

Friki MUD pisze:a ja bym wrzucił sobie do takiego banshee xfusiona pva, bardzo dobry, pozatym nowy damper zawsze lepszy od uzywanego.
nie kozaczcie tak z tymi avalanchami bo i tak na polskie warunki to bezsens, i serwis i warunki :]
moim zdaniem taki damper jak x-fusion w zupełnosci Ci wystarczy :)
To moje zdanie.
Pozdro666
Co takiego jest w polskich warunkach że dobrego dampera nie ma sensu kupować?
Friki MUD
Kontakt:

koszt serwisowania takiego dampera ;)
Friki MUD
Kontakt:

NIE NAPISAŁEM ZE:
Bierut pisze:dobrego dampera nie ma sensu kupować?
tylko ze avalancha ;)
a koszt serwisowania takiego dampera wydaje mi sie wiekszy niz np x-fusiona.
koniec.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ja i tak kupilbym avego...a burnery sie sypia-moj kolega osobiscie zalatwil dwa
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Hope
Kontakt:

Post autor: Hope »

AVY to gownoo, kup sobie lepiej Burnera :DDD

Widziałem juz pare Burnerow, i innych DNM'ow. <lol2> Troche niesprawne były hehe ;]

Max Ci doradza fime ktora jest wiadomo jaka! Pozdro!
EVANGELION
Kontakt:

widze max ze dla ciebie avi to jakis niesamowity amor nieziemskiego pochodzenia z kosmosu chyba .Poprostu sie zlozylo ze mam brata ciotecznego w stanach ktory troche smIGA NA BMX I UDALO MI SIE PRZEZ NIEGO ZALATWIC AVIEGO MODEL DHS-3.0 TROSZKE ZKATOWANY ACZKOLWIEK KUPILEM GO ZA BEZCEN,I NIE UWAZAM ABY BYL TAKI SWIETNY SPODZIEWALEM SIE CZEGOS LEPSZEGO PO ASYSCIE AZOTU

POZDRO

A TAK POZA NAWIASEM TYCH DAMPERÓW JEST W POLSCE SPORO ,TAZKE NIE JESTESMY JEDYNI
jadzie !!
GARY
Kontakt:

przereklamowana marka jak dla mnie :)
GARY
Kontakt:

przereklamowana marka jak dla mnie :)
ODPOWIEDZ