Dylemat. duze26" czy małe24" do streetu?
Dylemat. duze26" czy małe24" do streetu?
WItam! na pocztku zacznego od tego ze nie chce byc zjechanym przez nikogo! SZUKAŁEM! I NIKT NIE DAŁ JEDNOZNACZNEJ ODP.!
a teraz pytanie:) czy do streetu do tyłu bendzie lepsze duze czy małe kółko bo sprzodu ma 26". Wiem ze z tyłem 24" lepiej sie przyspiesza i wchodzi na manuala. ale gozej sie utrzymuje stała predkosc, a za to z 2X26" noto na odwrótu ale nie do konca (jezdziłem z 2x24" to nie to:)). jezdziełem na obu rozwiazanich i juz nie wiem. Napiszcie jak wam sie lepiej jezdzi i co mi radzicie pozdrwiam Tom
a teraz pytanie:) czy do streetu do tyłu bendzie lepsze duze czy małe kółko bo sprzodu ma 26". Wiem ze z tyłem 24" lepiej sie przyspiesza i wchodzi na manuala. ale gozej sie utrzymuje stała predkosc, a za to z 2X26" noto na odwrótu ale nie do konca (jezdziłem z 2x24" to nie to:)). jezdziełem na obu rozwiazanich i juz nie wiem. Napiszcie jak wam sie lepiej jezdzi i co mi radzicie pozdrwiam Tom
street//gg6575426
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tez jezdziłem na destroyerze jumpie, amor ok. 80skoku, i 2x 26" i nie było najgorzej. Gdy zrobi się sucho to na tył wstawiam 24 i zobaczymy jak sie bedzie jeździc, wszystkiego trzeba spróbować, ale mysle ze bedzie to pozytywna zmiana.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg