[POZNAŃ] PFC4 PRE-TRAILER

Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

:]

ale Ci tu slodza:D

....:D
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

co z tym kawalkiem ?

Pitu o mistrzu, jakze pochlebna twoja opinia. Sruba powinien sie teraz rozplynac.
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

ni ma go nadal...
Dxx
Kontakt:

jest zajety, pozatym watpie by przed premiera pfc4 dal jakis tytul utworu z filmu... naprawde watpie...!!!!

Ten;] Sruba to bardzo wytrzymaly stop nieda sie go tak latwo rostopic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D

pozdro.

Tomaj Dx
[b][SPRZEDAM]
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

siemano... fakt ze zajmany jestem na stoooopiędziesiąt procent... zrobiłem wlaśnie filma... ...niedawno całkiem.... 2 tygodnie dłubałem go... na fest poszedł, po feście chyba go jeszcze w net nie puszcze... dopiero po pefcy pewnie.. albo w samej pefcy... zobaczy się...
z muzą to dx ma rację... ..strasznie dużo muzy przewaliłem, i taka łatwa do dorwania to ona nie jest.... ..zerznać muzę z rowerowego i oklepać jest łatwo... bywało ze dziennie (no dobra - nocnie :-) ) siorbałem po 2gb muzy zeby znaleźć dooobre kawałki...

z czasem odsłonię wszystkie karty. Cierpliwości - bo trajlerek... no spoko, ale to kropla w tego co w tym roku wyjedzie WAM na ekrany!

pozdro ziomms. :-)
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

no jeśli tak tutaj zapowiadasz.. to może być ostro!! :) nie mogem sie doczekać :P
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
baka
Kontakt:

Post autor: baka »

JAKI HARDKOŁ Powiem tyle poza montazem nic mi sie niepodobalo,wasza jazda szczegolnie,wogule ratuje was tylko montaz bo bez tego byscie wygladali mizernie,ogladalem ostatnio zapowiedz filmu z puław,porownajcie ich akcje z waszymi nie wiem czym sie reszta podnieca :/
kupie zielone okulary z napisaem "street Rzeznia" cena nie gra roli
baka
Kontakt:

Post autor: baka »

JAKI HARDKOŁ Powiem tyle poza montazem nic mi sie niepodobalo,wasza jazda szczegolnie,wogule ratuje was tylko montaz bo bez tego byscie wygladali mizernie,ogladalem ostatnio zapowiedz filmu z puław,porownajcie ich akcje z waszymi nie wiem czym sie reszta podnieca :/
kupie zielone okulary z napisaem "street Rzeznia" cena nie gra roli
freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

baka ******** w **** jestes człowieku to jest film na jednym z najwyzszych poziomów w kraju
jak ci sie tak nie podoba to sie nie udzielaj i zrub lepszy film poniewaz srube kosztowało to mnustwo czsu i wysiłko iemuwiac ze nagrywał pełno materiału i nie muwiac o przeglonadaniu jego podejzewam ze setki godzin oby nie wiecej ...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

freeride idz do szkoly analfabeto.
Dxx
Kontakt:

jeszcze zaczna sie bic w zwiazku z filmem....ladnie... kazdy ma prawo do wlasnego zdania...
moze jest leprzy...ale szczerze watpie...;]

Sruba napisal ze triler to kropla ... wezcie to do siebie, bo fala przyjeta na klate moze bolec!!!;];]

zamiast pierd**** ktore miasto leprze moze by ktos pojechal za granice tego jeba**** kraju reprezentowac to czerwono biale gniazdo kaczora!!!! Dajcie duzo pln-ów na integrala i zajebistego fulla to chetnie sam pojade... a no i jeszcze zbudujcie mi basen z gabkami-hehe ;]

>>>> bike ma laczyc pokolenia i miasta a nie sprowadzac do klutni!:D:D:D

pozdro!!!!!!!!
[b][SPRZEDAM]
kofal84
Kontakt:

Post autor: kofal84 »

freeride123 przeczytaj jeszcze skyrtykowana przez Ciebie wypowiedz Baki bo moim zdaniem to raczej sie zgadzacie, " poza montazem nic mi sie niepodobalo,wasza jazda szczegolnie,wogule ratuje was tylko montaz" tak pisze on, stosujac proste wnioskowanie logiczne dojsc mozna do wniosku ze mozntaz mu sie podoba, a umiejetnosci pokazane w trailerze nie podwoduja orgazmu, potem Ty piszesz o tym ile gosc ktory to krecil i montowal wlozyl w to pracy,przeciez nikt tego nie neguje, montaz jest wyjebany w kosmos, naprawde robi wrazenie,mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno, peace chlopaki nie gramy o zlote kalesony
a moim zdaniem poziom pokazany w trailerze jest akurat taki jaki powinien byc aby zachecic wszystkich do ciagniecia calosci
starocie
http://tiny.pl/wh6s
http://ekipa.pulawy.pl/ekipy/dash_team_filmy
Śruba
Kontakt:

Post autor: Śruba »

Siemano... i zrobiło się ostro :p

chłopaki wrzuććie na luz. :p

...DX, Frreride... ..chłopaki... myśle ze pefca obroni się sama, a nuż widelec siekierka motyka te puławy są taaaaak zajefajne... ..ooblukam ;p

..no i po BWC puszczam traila do pefcy. Znów będzie się czym interesowac. - ..i to myśle jest najwazniejsze - ze coś się kreci - nie ważne czy
w poznaniu czy puławach... mozę być nawed w ciechocinku...

Na podkreślenie zasługuje zdanie "Kofal84" - trailer ma zachęcac.
ja do tego dodam - a nie pokazywac w skrócie cały film. Ot co.
to nara i wzrastajcie nie tylko w umiejętnościach jazdy w tym czym lubicie, ale i w wyrażaniu swoich opini.

no teraz to juz narson karlson..
Yoo!
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

baka zgadzam się z Tobą ale nie dokońca, było parę akcji na wysokim poziomie ale od tego jest trailer żeby zachęcić ... było już takich produkcji gdzie zachęta przerosła dzieło ostateczne, ludzie się grzali na pełną wersję a tu lipa ... z tego co widziałem do tej pory (choćby festiwalową wersję) PEFca otworzy nowy rozdział w tym co jest kręcone u nas (w kraju) i w stylu jazdy ... poziom u nas jest wysoki i będzie jeszcze wyższy. Jeśli ktoś widział wcześniejsze PFC to dla porównania powiem że tam dopiero raczkowaliśmy (no może poza Piotrasem bo to wyższa szkoła jazdy) ... więc bez nerwów, wszystko w swoim czasie. Pozdro i do zoo na biku!!!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

baka a co do flimu z Puław to faktycznie kolesie umieją jeździć, ale jeśli to jest zapowiedź to co będzie w pełnej wersji?? myśle że na dużo więcej ich nie stać ... poza tym totalny brak montazu i muzyka która albo już kiedyś była albo poprostu jest nudna ... film nie tworzy klimatu ... jest poprostu nudny, nie obejrzałem go do końca ...
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Dxx
Kontakt:

znowu o piotraZie:D hehe

bedzie wymiot!
[b][SPRZEDAM]
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

wiadomo co z muza? tzn. jaki tytol :D
tej trailerowej oczywiscie
Friki MUD
Kontakt:

Post autor: Friki MUD »

gdzie ejst filmik z puław bo mi sie go nie chce szukać ;) da kto linka?:)
http://chudy.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ