Wiem wiem... byly juz takie tematy pewnie ktos zechce powiedziec ...
Mozecie napisac co byscie zlozyli za 2000, 3000, 4000 do rzeczy wypisanych wyzej? I chodzi mi tu o czesci z allegro, kombinowane jakies zeby cos jak najlepszego za jak najmniejsza kase wyszlo. I mozecie sie pokusic tez o napisanie ile by sie zaoszczedzilo w porownaniu do nowych czesci od dystrybutora
nieee....chcialbym :) w najlepszym wypadku bede mial 4000 w najgorszym zostaje przy sprzecie jaki juz mam (swoja droga nie taki najgorszy) ale po prostu zastanawiam sie ile mozna zaoszczedzic na rowerkach w poszczegolnych cenach
czasami zdazaja sie takie perelki na allegro, ze np. za 4 tys masz DMr z magurami i dj z przodu. ale zawsze mozesz negocjowac ceny ze sklepami internetowymi:) wez sobie podstawowo dobra rame.
Po tym co napisal Bkillah (co to znaczy ?) to ja tez chce Chuckera 2.0, wlasciwie wczesniej juz go chcialem ale teraz jeszcze bardziej - jeszcze tylko siedem stow
jak chcesz najtaniej to odezwij sie na gg to ci cosik taniej zalatwie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)