czy jak bym kupił tą przeżutke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74914177 to by mi obsługiwała 8 biegów bo pisze tam że jest to odpowiednik altusa a altus na 8 bez problemu chodzi wogule czym się różni przeżutka na 7 od na 8 ????????? :/
kup najlepiej srama jesli uzywasz rower do dualu to polecam o 5.0 wzwyz sramy poniewaz nie stukaja o rame i maja dobra konstrukcje a shimano bardzo skacza na wybojach i sie zmieniaja same biegi wtedy... ja mam deorke i mialem acera i musze zmienic,
miales acere to myslisz ze sr sie nie wkreci w szprychy ? :) gowno to to nie jest bez przesady , jak na ta cene to dziala dobrze w tej cenie nic innego nie kupisz
Nie bierz srama, a w zupełności odradzam srama centere, połamała mi sie i pogieła jak robiłem downstairs manual 2 lata temu totalny shit wytrzymała jakieś 2 miechy. lepeij sore, konex czemu niby kaseta szosowa?? na normalnej też obsługuje
ludzie nie wiecie co piszecie chyba mowice tu o jakis sramach tanich np. 3.0 itp. a ja mowie o sramie 7.0 najepiej i w zwyz np. jak ktos ma kase na x.0 x-9 przeciez cala elita sie na tym sciga!!
himan pisze:ludzie nie wiecie co piszecie chyba mowice tu o jakis sramach tanich np. 3.0 itp. a ja mowie o sramie 7.0 najepiej i w zwyz np. jak ktos ma kase na x.0 x-9 przeciez cala elita sie na tym sciga!!
SRAM PLASMA - przerzutka na 1 dzień...;p Ale ja się nie będe wypowiadał może bo ostatnio XTR-a załatwiłem w 10 minut..Złamany wózek...:D
Aż poleciała do Japonii z Pawlakiem na targi..Jako reklamacja <lol>
srramy z seri 3.0 , 4.0 , 5.0 , 7.0 , 9.0 to wszystko byly plastyki , teraz sie chyba nieco \tam zmienilo wiec wiemy co piszemy bo byla mowa o tym starym sramie :)