Niedopracowane forum?
Ja też problem dolookałem. Może był wczesnie, ale to troche z innej beczki więc nie czytałem...
Mianowicie: Pisze sobie posta, zrobie kilka błędów, zlookam je odrazu po wysłaniu, poprawie editem <cfaniak> i nie moge wysłać, bo mam czekać, aż minie minuta....grrrrrr, nie da się coś z tym zrobić??
Mianowicie: Pisze sobie posta, zrobie kilka błędów, zlookam je odrazu po wysłaniu, poprawie editem <cfaniak> i nie moge wysłać, bo mam czekać, aż minie minuta....grrrrrr, nie da się coś z tym zrobić??
http://dhcyc.pinkbike.com
avatary: ..po co to komu? :P macie przecież swoje podpisy i wklejajcie tam linki do Pinka :)
liczba postów: pfft. niby czemu to ma służyć? :] jeśli już ktoś tak rywalizuje w l. pisanych wiadomości, to niech lepiej klika na "profil urzytkownika"..
To forum jest proste, osobiście bardziej mi sie podoba od tych popularych z ShoutBox'ami, ze statystykami, itp.
Ja pisze tam, gdzie mam pojęcie, o czym pisać :)
liczba postów: pfft. niby czemu to ma służyć? :] jeśli już ktoś tak rywalizuje w l. pisanych wiadomości, to niech lepiej klika na "profil urzytkownika"..
To forum jest proste, osobiście bardziej mi sie podoba od tych popularych z ShoutBox'ami, ze statystykami, itp.
Ja pisze tam, gdzie mam pojęcie, o czym pisać :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt:
Widac ze koles sie nie zna.To forum jest orginalne a nie takie same jak inne PHPBB.Po co komu liczba postow?przeciez ma w profil uzytkownika i tam wszystko piszesz na temat zarejstrowanego czlowieka na forum.Psyke102 wogole cie nie rozumiemy o co ci poszlo.Ale napewno o jakas glupia rzecz.Na moje oko to ty jest jakies dziecko, ktore chce miec jak najwiecej postow i wtedy bedziesz myslal ze jestes najlepszym bikerem na dh-zone.com<lol2>.
Ludzie po to tutaj pisza by sie dowiedziec duzo rzeczy na temat rowerow itp.Forum nie jest do nabijania postow tylko do pytania sie o rozne rzaczy, a takze do smiania sie.Wiec najlepiej prosil bym modow by zablokowali ten temat bo jest beznadziejny.Jak najszybciej bo nikt z powaznych uzytkownikow tego forum nawet nie chce spojrzec na ten temat.CHyba moja wypowiedz utkwi ci w glowie i wiecej akiego bledu nie popelnisz.Sluchy mnie doszly ze to twoj nie pierwszy zalozny glupkowaty temat.Najlepiej psyke102 powinien dostac bana.
PROSZE MODERATOROW O ZABLOKOWANIE OTO TEGO TEMATU!!!Juz wiecej sie na ten temat nie bede wypowiadal szkoda slow.
Ludzie po to tutaj pisza by sie dowiedziec duzo rzeczy na temat rowerow itp.Forum nie jest do nabijania postow tylko do pytania sie o rozne rzaczy, a takze do smiania sie.Wiec najlepiej prosil bym modow by zablokowali ten temat bo jest beznadziejny.Jak najszybciej bo nikt z powaznych uzytkownikow tego forum nawet nie chce spojrzec na ten temat.CHyba moja wypowiedz utkwi ci w glowie i wiecej akiego bledu nie popelnisz.Sluchy mnie doszly ze to twoj nie pierwszy zalozny glupkowaty temat.Najlepiej psyke102 powinien dostac bana.
PROSZE MODERATOROW O ZABLOKOWANIE OTO TEGO TEMATU!!!Juz wiecej sie na ten temat nie bede wypowiadal szkoda slow.
www.infobike.pl już wkrótce!
Nie rozumiecie mnie. Nie chce mieć jak najwięcej postów, tylko po prostu już się przyzwyczaiłem że są avatary i liczba postów tak jak na innych forach. I czasami sobie spojrze kto ile ma, a zresztą jak bym chciał mieć najwięcej (nie wiem po co) to bym pisał codzienie po 50 postów i w każdym temacie po kolei. A tak pisze tam gdzie mam pojęcie o czym jest ten temat.
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
-
- Kontakt:
właśnie takiego forum powinno być więcej. Tylko czasem trza zachować poziom. A niestety czasem takie wyklucanie sie, tak jak jest teraz topic "a-gang, drag, prodigy".. Niestety każdy broni swego, itp. :(
a tak, to wszystko fajnie.
a tak, to wszystko fajnie.
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
-
- Kontakt: