KuMiK pisze:
Myślę jeszcze nad takim sweterkiem jednym, tylko boje się jednej rzeczy - rozmiar - jak to dobrać :) będę musiał następnym razem metki pooglądać:)
Rozmiar swetra to nie problem zlookać :) gorzej jest z rozmiarem bielizny. Np stanik miałbym kupować "na macalnego"?;) a tak w prost zapytać to wiesz już wiadomo że spalisz to co chcesz kupić...
Z bielizną jest jeden jedyny problem jaki rozmiar wybrać :?
moge troszkę pomoc :)
jak cos praktycznego to :
-prostownica to nie głupi pomysł ale jak cos to ceramiczna (od 50 zł <- np. w Auchanie - do 150 Philips)
-suszarka ale taka z zimnym nawiewem i ochrona jonowa. (100-200)
-odtwarzacz mp3
blizej ciałka:
-bizuteria ale to trzeba w gust trafic....
-bielizna staniczek (ok 50zł) i stringi albo bokserki
-koszulka nocna (niegłupi pomysł!!!) ok 70 zł
-perfumy ale to oklepane....
dla szalonych dziewczynek z poczuciem humoru
-koszulka z fajnym nadrukiem
-smieszne skarpetki ok 20 zł ja dostałąm w gwiazdki :P:P
-duuuży misiak 70-90 zł
-fajna obudowe na telefon ;)
a ksiazka to tez niegłupi pomysł :)
bloszek no tak tylko że widziałeś rozmiary misia?? wiesz u mojej panny to on zajmuje znaczną częśc pokoju... i Ona sama ma problemy żeby go przenieśc :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
hehehe :P ale ta jonowa ochrona to zeby włoski miałą łądne i sie nie elektryzowały:P
ooo zapomnisłśm i dziewczynkom mozna kupić wszystko zaczynajac od ołowkow po poduszki z firm nici, metoyou i didlina :) tylko ze to trochę drogie... :(
ja sama bede musiałą poszukac prostownicy na allegro :D
ja kupiłem fajną czarną bielizne i byla zadowolona zrobilem jeszcze sam zajebistą kartke z mikołajem i fajnymi zyczonkami:] to bylo na mikołaja a na świueta jej musze tez coś kupić wczesniej bo wyjezdzam z kraju na cale swieta i sylwester i musze dac wczesnein prezent chyba kupie mp3
a ja bylem oryginalny i dalem kolezance
NAPARSTEK
jesli ktos ogladal albo czytal piotrusia pana to powinien kumac ocb:)
wendy chciala mu pokazac co to pocalunek i sie speszyla to pokazala mu naparstek
hehehe
spoko pomysl:)
pozdro
elnariel wiesz nasze miasto i tak jest skazone przez czarnobyl... więc taka nała dawka z prostownicy ci nic nie zrobi... co najwyżej trzecie oko albo trzecia reka...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)