Ten STP 2 to jak bys chciał ostrzej pożmigac to zaraz amorek do wymiany kiera jakas no name więc niewiadomo napęd dobry jak najbardziej.Ramka mało znana ogólnie ja bym sie zastanawiał na tym długo.
Nigdy bym nie kupil czegos takiego czy jakies kony itp Placi sie tylko za firme a nic wspanialego niema. Obrecze sie zaraz rozwala bo sa slabe, amorek padnie po 2 miechach nie mowiac juz o tak jak napisal Zvisu kierze czy itp kotre sa jakien o name ;/ Ja bym ise nawet nie zastanawial nigdy bym tego nie kupil. Za to mozna zmontowacn aprawde fajny rower.
Zvisu pisze:Ten STP 2 to jak bys chciał ostrzej pożmigac to zaraz amorek do wymiany kiera jakas no name więc niewiadomo napęd dobry jak najbardziej.Ramka mało znana ogólnie ja bym sie zastanawiał na tym długo.
kierownica i mostek bodajże Ritcheya są z tego co pamiętam, więc nei sątakie złe jak myślisz. co do amora, fakt raczej długo nie pociągnie... ale rama, mało znana ? bez przesady... to nie jest jakiś szmelc, tylko naprawdę dobra, porządnie zrobiona rama i do tego ma fajną geometrię. to nie jest jakiś point czy dragstar ...
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
i czy mogl ibyscie mi pomoc chcem sobie zlozyc fajna trialowke na za ok 3 tys. cos na podstawie ramki megamo trial team bo wlasnie taka mialem i sie w nia wczulem tyle ze juz wyjezdzila swoje...