Witam, mam pytanie czy traska w wierchomli jest trudna??? Widziałem traski w bydgoszczy, szczecinie, elblągu;), czy te trasy mają cokolwiek wspólnego z tamtą? Czy ktoś mógłby opisać najtrudniejsze sekcje??? Byłbym wdzięczny, POZDRAWIAM!
Nie porównuj tych trasek co wymieniles do wierchomli tamte maja po maks 500-600m.Traska na wierchomli ma cos ok 2km jak sie nie myle i nawet troszke wiecej. Traska jest bardzo fajna i dosc szybka,kamienie,korzenie i takie tam i powiem nie jest latwa. Ja tam zjezdzalem na dragu 14 z djem 110 i bylo git,bardzo mi sie podobalo.Wytelepalo ale co tam full to tylko udogodnienie na ht tez da rade,w przyszlym sezonie tez tam jade i znowu na ht.pzodro600
Wierchomla jest zajebista! Trasa ma ok 2 km i tak do połowy jest super :) hehe fajne bandy , korzenie, pozniej kamyczki z kładkami i Prooooossstaaaa i tu sie zaczyna kipisz :D wpadasz w lasek i jest juz troche trudniej, ja zjechałem wiele razy na ht (dragstar i duro) i dawałem rade!! a moj kijowy św pamieci hamulec PROMAX (tarczowy :P ) to tarcza taka byla gorąca ze szkoda gadac :P . Bylem tez na wierchomli na fullu i to juz inna bajka. Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Ja tam i w bełchatowie i w błotnej szklarskiej latałem na v'kach i wydały :D A np. qmpel spalił tarcze od hujesa. I podejżewam że szybko ich nie zmienie <== braki finansowe :/ A HT wszędzie wyda ;]
Narwaniec ale wyjebcze malowanie. z takim malowaniem to ty mozesz normalnie na tunning festiwal do essen jechac. powaga, naprawde mi sie podoba. sam malowalec czu ktos ci malowal??
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
Nie porównuj trasek z północy z Wierchomlą.
Wierchomla wyjebcza jest, przy czym dasz rade na sztywniaku, oczywiście z odpowiedno małą prędkością - bo jeśli chcesz troche szybciej - "jest po Tobie" :)
Trasa ma 2 sekcje z kamolami + kładki-jumpy, sam dół jest cały czas w lesie (tutaj wykazuje sie technika).
Do połowy trasy osiągasz duże prędkości, pod koniec jeśli chcesz tak samo to jedziesz na kamikadze :)
tensamDokladnie!! Ostatni odcinek czyli wjeżdzanie do lasu jest Hardcore hehe :P Niewielu z niego wyjeżdza :P:P Nieno joke xD Najlepszy jest taki zakręt po kamieniach :P
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Ja na moim dragu byłem i trasa jest niesamowicie zajebista :D Późnie w lasku musze przyznać ze dla mnie było dość tudno. Miałem schiza ze spadne tam w dół do strumyka:D
Ludziska ale jak wypada trudnośctrasy np. porownujac Szczecin i wierchomle....w sensie nie dlugosci trasy i przyjemnosci jechania caly czas z góry:P a nie czasmi pod gore.....Chodzi mi tylko o umijetnosci techniczne.....jest ktos taki który jedzil np. na trasie w szczecinie (Widok) i wierchomli albo nie wiem w bydgoszczy......czy tam w elblagu, jakeis sa najtrudnijesze motywy na wierchomli jakeis mega dropy na kamienie??? waskie sciezki z pionowymi scianami i drezwami na szerokosc kiery, hopy na ktorych trzeba zakrecic w powietrzu i wbic sie pomiedzy 2 drzewa blisko siebie....chodzi mi o cos takeigo??? jakies dlugasne hopiszcza z mega dziurami....?????