Siemka może się powtarzam i zato sorry !! Ale w kłodzku jest zapotrzebowanie na budowe hop potrzebujemy ludzi sprzęt się znjadzie !!!
Budowe zaczeli byśmy gdzieś na początku wakacji !!!
Prosił bym pobliskie miasta czyli POLANICA KUDOWA DUSZNIKI LĄDEK I RESZTE ABYŚCIE PRZYJECHALI ALBO SKONTAKTOWALI SIE Z NAMI
MÓJ E MAIL BODZIOL@OP.PL .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POTRZEBUJEMY WAS W KŁODZKU SAMI NATYM SKORZYSTACIE :D I MOŻE JAKIEŚ ZAWODY SIE ZROBI JAK TO WYBUDUJEMY PORZĄDNIE OCZEKUJE WASZEJ POMOCY :D
Drogi imienniku i poniekąd krajanie/ziomalu bo moja matka chodziła do ogólniaka w Kłodzku. Skoro masz ludzi i sprzęt to po co Ci pomoc?!? Moi kumple (ja już se daruję dirty na zimę) nadal skaczą i kopią nowe hopy. Nie czekają z tym do początku wakacji bo cholernie się by nudzili przez zimę i wiosnę. Więc drogi Bodziu daruj se te apele i idź pokopać. :-P
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
jak sie ma sprzet i paru kumpli to niewiem po co do budowania zwoływac wiare z okolicznych miasteczek
lepiej zrobic samemu,
napewno macie jakąś wizje jak to usypac,
DUZO BUDOWNICZYCH = KASZANA, CHAOS ITP.
takze zrobcie hopy a pozniej zaproscie cala reszte na zawody
No spoko tylko gdybyście wiedzieli co to za ludzie !! ja moge kopać a oni ee niechce mi sie zazimno a poco to :/ no ale jak niechcecie pomuc nikt to nie trudno !!
Dobra widze że dać temat to tylko cie wyśmieją i tyle koniec tego myślałem że tu jak ocoś sie pyta to sie pomaga a nie jeszcze dobija !!! Koniec tego posta
Czlowieku, ja sam se kopalem dirt, wlasnymi rekami, nikt mi nie pomagal!! Trzeba troche zawziecia i trodu wlorzyc w to i sam se wybudujesz hope, a jak masz jeszcze paru kolegow to spokojnie zrobicie caly tor.
Proponuje nie gadac tylko robic!!!!!!! Zobacz ile pozsieciles na napisanie tego tematu i ile czekałes na odp, a jak bys w tym czasie kopal.... Chrzan kolegow i kop sam!!!
wiesz jak zrobiłem hopy dokładnie 3 i niemam zamiaru żebym ja sobie robił a oni mi powiedzą że do dupy le skakać to chętnie !! Ale dobra koniec tematu bo tutaj coś dać to szkoda czasu !!
no wlasnie szkoda czasu.... To jak powiedza ze do dupy, to powiedz im ze spierdalac, ja sie ty tyle korwa na kopalem a wy to macie rozwalac swoimi szitowymi oponami?
A tak pozatym to zrob 4 hope ktora cie bedzie satysfakcjonowac i lataj se na niej....