Kraków MASA - opinie po :)

bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

aha nie mam 12 lat tylko 17 i z tego co wiem zadna szyba nie byla wybita :]
-MichaL-
Kontakt:

Post autor: -MichaL- »

Pod geantem to sie porobil niezly balagan.
Ktos wyskoczyl ze policja i nagle wszysycy sie pogubili.
matDH
Kontakt:

Post autor: matDH »

było super... Ten punk był dobry :D
ps. kto rozwalił szybe w mercu ?? (czy był już rozbita??)
ale najlepszy był zjazd ze schodów :D kiedy będą filmy i zdjęcia??
www.pinkbike.com/photo/1927184
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

E no to gratuluje wam masówki...U mnie w kielcach to nic nie zorganizuja...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-MichaL-
Kontakt:

Post autor: -MichaL- »

Wlasnie o co poszlo z tym punkiem bo to mi umknelo.
Zjazd ze schodow byl dobry.

Czekamy na filmik!!!
Włochaty
Kontakt:

Post autor: Włochaty »

massa byla spoko tylko lipa wyszla po zlapaniu kilesi w geancie ale na nastepny raz nie trza zdupcac przed pytami tylko jak massa to massa i nic nas niezatrzyma<lol>
O So chosi s Potpisem ?????
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ej BananOS nie ma czym sie chwalic-mogliscie rozpierd olic cala akcje!!Jesli jutro beda jakies komentarze w mediach na ten temat to mozecie sie czuc powodami nie zlozenia naszej petycji do urzedu.over

prosze mi napisac dokladnie:
jaka szyba??gdzie??przez kogo??w jaki sposob??dziekuje :)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
matDH
Kontakt:

którzy to mieli maski gazowe?? :D
KorreS
Kontakt:

Post autor: KorreS »

No to kilka słów o dzisiejszej "masie".
W swoim imieniu dziękuję bardzo tym wszystkim, którzy spowodowali, że zapełniła się lista z podpisami pod petycją (oby przyniosła porządany skutek).

Niestety "antynobel" należy się kilku zasmarkanym gówniarzom, którzy postanowili wykorzystać szczytny cel do robienia bydła.
A zwłaszcza tym, którzy mieli zajebistą zabawę z jazdy pod prąd na jednym z najruchliwszych, krakowskich rond, blokowania
ulicy, pyskówek z kierowcami i... wjazd na bikach do Geanta. Skończyło się zatrzymaniem przez ochronę i wezwaniem policji która spisała kmiotków.
Po raz pierwszy od kilku miesięcy użyję na tym forum partykuły wzmacniającej K.U.R.W.A.!!!!!
****** z.j.e.b.a.n.y. jeden z drugim: spróbuj choć raz w swoim nędznym i zafajdanym życiu zrobić coś konstruktywnego zamiast tylko niszczyć. Jak nie możesz znaleźć upustu dla swojej frustracji to zwal sobie gruchę. Może to pomoże...
Jeszcze raz udowodniliście że mają rację ci na formum, którzy najeżdżają na 12, 13 i 14 latków. Nie dorośliście, żeby życ w społeczeństwie, bo nie umiecie określić jakie będą konsekwencje Waszych czynów. Jedyne co Wam można dać do zabawy to gumową piłkę i betonowe grabki, wsadzić głowę w dupę i posłać na drzewo w nadziei że chociaż tego nie spieprzycie, choć pewności nie ma.
Inteligencją to możecie iść w zawody z programatorem od mojej pralki automatycznej typu FRANIA. I tak zostawi Was w tyle.

RESPECT dla piotrexa, Cosmosa i kilku innych, którzy są O.K. i używają głowy do myślenia a nie do kopania.

Nie chce mi się już gadać... [8O(((
bananOs
Kontakt:

Post autor: bananOs »

dajze mi spokoj stary ! wszyscy sie wbili do geanta, co w tym zlego ???? a akurat niefart ze nas zlapali ;)

a media to rzeczywiscie dopisaly !!!!!!!! <lol>

grunt zeby sie pokazac a przeciez to nic zlego przejechac po hipermarkecie :D
Mikos
Kontakt:

Post autor: Mikos »

nic zlego .... hmmm. no tak nic zlego... tylko ze kazdy wie jacy sa kurwa dziennikarze... zreszta pewnie niedlugo sie ponownie przekonacie...
matDH
Kontakt:

-> Koress<- sorki... ale ja mam 13 lat i byłem grzeczny :) wiem ze niektórzy w moim wieku zachowywali się skandalicznie ale nie wszyscy...
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

Racja Korres - fajne podsumowanie małoletnich knypków;] Szkoda tylko, że nie mieliśmy wsparcia w mediach... Piotrex mowil ze będa z gazet... itp. itd.
Takie małolaty to sobie powinni massy robic w parku Jordana - wkoncu tam są zjeżdżalnie:D A zapaleni bikerzy niech jeżdżą jak dzisiaj... no może z paroma wyjątkami:]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA... dobry ten text z betonowymi grabkami;] ale myśle że nawet to by zepsuli;]

Yeah;]
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

fak na nastepnej juz bede - obiecuje :)
o ile nie bedzie wczesniej niz za miecha
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
FoXX_
Kontakt:

Post autor: FoXX_ »

Piotrex,tak to ja , i dzięki dla ciebie , Cosmosa i kilku innych.
Fajny był multicross po floriańskiej.
A z tym punkiem to chyba chodziło o to że ktos potrącił ,psa(dosyc dużego) jego dziewczyny (tesz punk) , i po jego minie widziałem że zadowolony to on nie był (i pies i punk)
AMOEBA
Kontakt:

masa

Post autor: AMOEBA »

A ja kurwa złamałem wczoraj dampera.. i nie mogłem przyjechać.. czego bardzo żałuje.. bo podobno było zajebiście.. =D Wkońcu ktoś pokazał że kraków umie coś zorganizować.. gratulacje dla pomysłodawców i organizatorów.. heh.. lux na nastempnom musze sie pojawić =D
matDH
Kontakt:

jeszcze raz pisze ze nie wszyscy w wieku około 13 lat zachowywali się żle jezeli już najezdzacie na określoną grupę to piszcie konkrety a nie odrazu na wszystkich...
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

kurwa, kurwa, kurwa, kurwa !! a ja bylem bez roweraaaaaaaaaa ;( i nigdzie nie pojechalem ;( tylko sie podpisalem....
GG:3376530
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

hhehehe
nie no w sumie to było git :)
nie zapomne miny kolesia w białym siecento jak mu nagle zachamowałem przed machą i mi wyjebał z tyłu w koło i chyba sobie rozjebał troche zderzak ( a mój double wide nawet nie ruszony ) :p no ale co pchał sie ;p
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
ODPOWIEDZ