Kona Howler - opinie
Kona Howler - opinie
Zainteresowała mnie ostatnio konewka o nazwie Howler.
Słyszeliście coś ciekawego o tym rowerku? warto to kupować?
Słyszeliście coś ciekawego o tym rowerku? warto to kupować?
Re: Kona Howler - opinie
Jasne ze warto kupić!! Ale to moje zdanie a jestem stronniczy!! Bo jezdze na Konach!! Jezdzilem na tym egzeplarzu!! Jezdzi sie supre, do 4X w sam raz! Jezdzilem na S(15") była troszeczke za krotka przy moim wzroscie 180 cm ja wziołbym M(15,5") No i cena jezeli dobrze pamietam 7299zł ale to sprawdze i napisze!!
Hmmm, na stronce prezentuje się całkiem całkiem. Osprzętowo też wydaje mi się że nienajgorzej, szkoda że nie dali np krótkiego XTka, za to wielki plus za napinacz, zamiast uszczęśliwiania na siłę przednią przerzutką i zębatką 22, jak to miało miejsce przeważnie w Konach. Super oponki Maxxisa, tylko nie wiem po co aż takie szerokie. Mi osobiście nie pasuje widelec, ale jestem uprzedzony do tej firmy więc to stronnicza opinia.
A tak ogólnie to fajny sprzęcik - tego brakowało na rynku - lekki full z małym skokiem ale pod kątem latania.
A tak ogólnie to fajny sprzęcik - tego brakowało na rynku - lekki full z małym skokiem ale pod kątem latania.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
a jednak znalazł się ktoś kto na niej jeździł !Qba_Kona pisze:Jasne ze warto kupić!! Ale to moje zdanie a jestem stronniczy!! Bo jezdze na Konach!! Jezdzilem na tym egzeplarzu!! Jezdzi sie supre, do 4X w sam raz! Jezdzilem na S(15") była troszeczke za krotka przy moim wzroscie 180 cm ja wziołbym M(15,5") No i cena jezeli dobrze pamietam 7299zł ale to sprawdze i napisze!!
możesz dokładniej opisać wrażenia... ? jak znajdziesz czas oczywiście
czemu uważacie opony 2.3" za szerokie ?
-
- Kontakt:
Jezdziłem nie zadługo na prezentacji zorganizowanej prez reasport!! Jezdzilem po trawce i kostce wiec malo Ci powim o jezdzie do jakiej ten rower zostal stworzony!!Fajnie wchodził na manuala i jak wspomnialem wczesniej był dlamnie troche za któtki!! ale po to sa wlasnie rozne rozmiary! Oponki wcale nie były takie za szerokie jak dla mnie okibergmann pisze: a jednak znalazł się ktoś kto na niej jeździł !
możesz dokładniej opisać wrażenia... ? jak znajdziesz czas oczywiście
czemu uważacie opony 2.3" za szerokie ?
Kona jest jak BMW - jedni uwazaja ze to zajebista i niepowtarzalna marka inni mowia ze to kanciaste gowno. Zajebisty ten howler ale cena przesadzona - jak w kazdej konie. pamietajcie jednak o przecenach w ski teamie :D
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Moich głoopich postów. Ma limit 90 znaków