Mój przyszły sprzęt
Mój przyszły sprzęt
Siemka za tydzień zamawiam sobie taki sprzęt:
Rama: NS Street Legal 2006
Widelec: Sztywniak Da Bomb
Obręcze: Double Tracki 24"
Opony: Nokian XXX
Dętki: Nokian Gazzaloddi
Szprychy: Mach 1
SINGLEE SPEED
Mostek: NS Supermoto(mam)
Kierownica: Funn Fat Boy Slim(mam)
Korby: RPM RPM19-DH2
Jeżdże street/dirt
Co o tym wszytskim sądzicie??
Rama: NS Street Legal 2006
Widelec: Sztywniak Da Bomb
Obręcze: Double Tracki 24"
Opony: Nokian XXX
Dętki: Nokian Gazzaloddi
Szprychy: Mach 1
SINGLEE SPEED
Mostek: NS Supermoto(mam)
Kierownica: Funn Fat Boy Slim(mam)
Korby: RPM RPM19-DH2
Jeżdże street/dirt
Co o tym wszytskim sądzicie??
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=657556
c) "**** mnie to boli"
i czego oczekujesz ze ktoś cię pochwali " dobry Bruisbike" będziesz miał streetlegala będziesz ziooooom i po co to piszesz rozumiem jak byś miał to już na chacie złożony mozęsz zapodać zdjęciami pochwalić się a takie planowanie szczerze ci powiem ze jest z dupy bo ja miałem mieć Banshee morphine z Juniorem a skończyło sie na Dm ds3 amorek ejszcze nie wybrany zawsze mogą ci wypasć takie sytuacje losowe że sobie nie kupisz nawet głupiej korby więc nie mów HOP puki nie przeskoczysz!!! POzdro
i czego oczekujesz ze ktoś cię pochwali " dobry Bruisbike" będziesz miał streetlegala będziesz ziooooom i po co to piszesz rozumiem jak byś miał to już na chacie złożony mozęsz zapodać zdjęciami pochwalić się a takie planowanie szczerze ci powiem ze jest z dupy bo ja miałem mieć Banshee morphine z Juniorem a skończyło sie na Dm ds3 amorek ejszcze nie wybrany zawsze mogą ci wypasć takie sytuacje losowe że sobie nie kupisz nawet głupiej korby więc nie mów HOP puki nie przeskoczysz!!! POzdro
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja za tydzien sobie zamawiam nicolay lambda, rockshox boxxer worldcup 2006, koła mavic 314 piasty cris king, cały na x.o, korba race face diabolous tak sanmo kiera i mostek, hamulce hope m-6 itp... co wy na to??? myslałem taz nad dragiem z duro bo słyszałem ze lambda peka przy wachaczu a rock shox strasznie muli a hope'y sie zapowietrzaja. co o tym wszystkim sadzicie???:D:D:D
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
Po co kupować nowe modele ja na twoim miejscu kupiłbym ramy z 2005 ponieważ są dużo tańsze np. Duncon Pitbull kosztuje teraz niecałe 700zł a wsezonie kosztował prawie 1000zł. Nowe modele będą się różnić tylko tym że będą inaczej wyglądały a niekoniecznie muszą być lepsze!!!
http://www.mbike.pl/ - najlepszy sklep rowerowy
Zgadzam się całkowicie po co kupować nowe modele z 2006 roku
chyba tylko dla szpanu na sklepach jest teraz kupa wyprzedaży http://www.mbike.pl/index.php?cPath=33 ram Leader Fox, Duncon i innych Pitbullem chyba nie za bardzo da się zastąpić ponieważ są chyba z innego materiału Pitbull jest chyba aluminiowy a NS nie
chyba tylko dla szpanu na sklepach jest teraz kupa wyprzedaży http://www.mbike.pl/index.php?cPath=33 ram Leader Fox, Duncon i innych Pitbullem chyba nie za bardzo da się zastąpić ponieważ są chyba z innego materiału Pitbull jest chyba aluminiowy a NS nie
wyobrazcie sobie jakby kazdy zaczol chwalic sie swoim przyszlym sprzetem, albo tym co ma, to by dopiero burdel sie zrobil na tym forum, chociaz juz jest niezly burdel
usuncie ten topik i wszystkie podobne, bo ostatnio to jest jakas plaga takich glupich topikow
MODERATORZY DO DZIELA I ZROBICIE Z TYM PORZADEK
usuncie ten topik i wszystkie podobne, bo ostatnio to jest jakas plaga takich glupich topikow
MODERATORZY DO DZIELA I ZROBICIE Z TYM PORZADEK
-
- Kontakt:
No nie jeden chce się pochwalić a ludzie zaraz że zazdroszczą czy co?
Jedno mnie troche tylko dziwi.Bruisbike Masz takiego Trek-a,zbroja,full kask itd. A kiedyś założyłeś temat że kasy Tobie braknie i pytasz jak inni zarabiają czy jakoś tak. No na Twoim miejscu to żyć nie umierać. Ja nie doradze bo się nie znam na takich rowerach. A od innych to fajne porady masz... he he.
Mam pytanko do szerszego grona: teraz taka moda na cyt. "z dupy" a nie "do dupy" ??? Pytam bo jak czytam takie posty to mnie to intryguje.
Pozdro tz.Pozdrawiam
Jedno mnie troche tylko dziwi.Bruisbike Masz takiego Trek-a,zbroja,full kask itd. A kiedyś założyłeś temat że kasy Tobie braknie i pytasz jak inni zarabiają czy jakoś tak. No na Twoim miejscu to żyć nie umierać. Ja nie doradze bo się nie znam na takich rowerach. A od innych to fajne porady masz... he he.
Mam pytanko do szerszego grona: teraz taka moda na cyt. "z dupy" a nie "do dupy" ??? Pytam bo jak czytam takie posty to mnie to intryguje.
Pozdro tz.Pozdrawiam
www.forumrowerowe.com
PS: chciałbym zobaczyć tego BURAKA! Ha Ha Grzesiu - ty masz chyba Wigry że tak się pienisz na lepsze rowery. Spoko - poszukaj se laske to ci przejdzie.Jak odpiszesz to mam to w Du...............peczce.Grzesiu pisze:DUPA!!!!!!!!!!!!!!!!
tak jak wczesniej napisałem
c) "ch*uj mnie to boli"
:D kup reksia
-
- Kontakt:
Albo jak to z xprotem kiedys padlo:
Wiesz - skladam sobie 2 rowery
Taaa?
Nooo , stary!
A jakie?
A no jeden to taka deilkatna streetoweczka na destroyerze, mam juz rame i amor i kolka w drodze, reszte zbieram
Aaaa... A drugi rower?
Karpiel armageddon i avalanche mtn8 na 3.0
Taaaa?! A co z niego masz?
No.. ee.. narazie nic...
.................
Rozmowa oczywiscie byla wysmianiem topikow takich jak ten... bo 90% ludzi i tak nie poslucha rad tutaj, badz kupi inny rower niz napisali, albo nie kupi wogole. Sa tez tacy co rower skladaja za rok ( tia... ) a setup skladaja 50 razy juz teraz.
I zeby nie bylo, nie mam nic do Ciebie, fajnie ze bedziesz mial rower, moze nawet jezdzisz lepiej ode mnie - gratuluje. Nie o to chodzi, po prostu nie wiem po co zakladac takie tematy, kiedy juz masz jakies swoje ukierunkowanie co do zakupu - to KUP! I ciesz sie ze masz to co chciales, a nie to co inni by chcieli miec/maja.
To tak jakby ci kumple dziewczyny szukali...
Wiesz - skladam sobie 2 rowery
Taaa?
Nooo , stary!
A jakie?
A no jeden to taka deilkatna streetoweczka na destroyerze, mam juz rame i amor i kolka w drodze, reszte zbieram
Aaaa... A drugi rower?
Karpiel armageddon i avalanche mtn8 na 3.0
Taaaa?! A co z niego masz?
No.. ee.. narazie nic...
.................
Rozmowa oczywiscie byla wysmianiem topikow takich jak ten... bo 90% ludzi i tak nie poslucha rad tutaj, badz kupi inny rower niz napisali, albo nie kupi wogole. Sa tez tacy co rower skladaja za rok ( tia... ) a setup skladaja 50 razy juz teraz.
I zeby nie bylo, nie mam nic do Ciebie, fajnie ze bedziesz mial rower, moze nawet jezdzisz lepiej ode mnie - gratuluje. Nie o to chodzi, po prostu nie wiem po co zakladac takie tematy, kiedy juz masz jakies swoje ukierunkowanie co do zakupu - to KUP! I ciesz sie ze masz to co chciales, a nie to co inni by chcieli miec/maja.
To tak jakby ci kumple dziewczyny szukali...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com