Mój przyszły sprzęt
-
- Kontakt:
a mnie sie nie podoba i nie bede sie wypowiadal poniewaz to sluzy szezeniu sie streetu
ps wstyd mi ze mamy ten sam mostek
smierc striciazom Downhill 4x rules jeeeeeeeeee
mam pomysl napiszmy wszyscy jakie mamy modele PRALEK albo lodowek !!! Albo wogule pochwalmy sie wrzystkim
ja mam Amika (pr. i lod.) a wy???
mam tez bokserki z mikolajem
tapczam i 2 fotele
telewizor
Kota
ps wstyd mi ze mamy ten sam mostek
smierc striciazom Downhill 4x rules jeeeeeeeeee
mam pomysl napiszmy wszyscy jakie mamy modele PRALEK albo lodowek !!! Albo wogule pochwalmy sie wrzystkim
ja mam Amika (pr. i lod.) a wy???
mam tez bokserki z mikolajem
tapczam i 2 fotele
telewizor
Kota
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja, a ja mam pytanie co myślicie o tym sprzęcie NOX startrak 9.5 DH +junior(mam) i co wszystko
ale wracając do tematu przecież ogulnie wiadomo że te częsci są dobre to tego do czego zostały stworzone czyli tu juz widze że dobrze wybrałes np opony i koła no to po co takie cos??
wiem że już sporo o sprzęcie zostało powiedziane i najwięcej o takim jak ty podałes. niekoniecznie szukac ale wpisac w google i tam masz podane jak sie patrzy.
a naprzykład o korbie RF evolve mało jest i nie wiem co o tym myśleć ale się nie martwie na zapas jak nie mam w ręku kasy.
tyle na dzisiaj :D pozdro
ale wracając do tematu przecież ogulnie wiadomo że te częsci są dobre to tego do czego zostały stworzone czyli tu juz widze że dobrze wybrałes np opony i koła no to po co takie cos??
wiem że już sporo o sprzęcie zostało powiedziane i najwięcej o takim jak ty podałes. niekoniecznie szukac ale wpisac w google i tam masz podane jak sie patrzy.
a naprzykład o korbie RF evolve mało jest i nie wiem co o tym myśleć ale się nie martwie na zapas jak nie mam w ręku kasy.
tyle na dzisiaj :D pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/1335585/
No nie zawsze bo na reksiu to za dużo nie powywija sobie.luk4szm pisze:'synu, ty sie tu przyszedles spowiadac, czy chwalic"
BTW dla mnie mozesz miec obojetnie jaki rower, od reksia do nicolai'a, liczy sie to jak jezdzisz...
"Dareko": ja jestem zaa, ale tylko dlatego że ten temat jest ciągle na pierwszym miejscu a odpowiedzi nic do niego nie wnoszą. Ale powiedz to moderatorom.
Jeszcze raz popatrzyłem na odpowiedzi - ZLIKWIDOWAĆ!
-
- Kontakt:
suuper moge cie dotknąć??
wg mnie to nic innego jak chwalenie sie na forum, i co z ego że sie pochwalisz? masz radoche zjeźdzasz sobie na ręcznym jak to propaguje porucznik Borewicz?? ja mialem sprzedać mój rower przed wakacjami i złożyć bitcha z dj3 i co?? klient sie wycofał i mam co mam..
jak dla mnie takie tematy są bez sensu, tak sie wszysy kłocili osprzętownie założyli to qrwa teraz to.. wejdź tam i poszukaj po cześciach i sobie zobnaczysz..
a znając życie zosaniesz przy tym trekaczu i gówno będzie z tych planów..;/
wg mnie to nic innego jak chwalenie sie na forum, i co z ego że sie pochwalisz? masz radoche zjeźdzasz sobie na ręcznym jak to propaguje porucznik Borewicz?? ja mialem sprzedać mój rower przed wakacjami i złożyć bitcha z dj3 i co?? klient sie wycofał i mam co mam..
jak dla mnie takie tematy są bez sensu, tak sie wszysy kłocili osprzętownie założyli to qrwa teraz to.. wejdź tam i poszukaj po cześciach i sobie zobnaczysz..
a znając życie zosaniesz przy tym trekaczu i gówno będzie z tych planów..;/
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: