Filmik street Suwałki..zasysajcie
Filmik street Suwałki..zasysajcie
Filmik ma 2;28. Nie jest to jakiś super zajebisty film ale chyba ujdzie. Ściągnijcie, oglądnijcie i ocencie.
tu macie link:
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=38SC ... 2O2WYW26GJ
tu macie link:
http://s41.yousendit.com/d.aspx?id=38SC ... 2O2WYW26GJ
jalukaszmandaty? hmm... cholera go wie:/
ja tez z checia bym pojezdzil z kims z innego miasta, u mnie lipa, nie ma z kim jezdzic, jest kilku pseudo streetowcow, ktorzy obnizaja siodlo do samego dolu, nakladaja ladne ubrania i jezdza po miescie w niedziele handlowa jak na przyklad dzis :D
pozdro, naprawde dobry film
ja tez z checia bym pojezdzil z kims z innego miasta, u mnie lipa, nie ma z kim jezdzic, jest kilku pseudo streetowcow, ktorzy obnizaja siodlo do samego dolu, nakladaja ladne ubrania i jezdza po miescie w niedziele handlowa jak na przyklad dzis :D
pozdro, naprawde dobry film
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
jalukaszzarty zartami ale wiesz, jeden jest przeziom i sie nauczyl dropina :D kapitan calej ekipy
a tak ogolem to wiesz, cos tam moze i robia, nie wiem, nie jezdze z nimi ale maja nawyki do gadek typu: eeee tez bym sie nauczyl tego w tydzien, gdymym chcial, ale wiesz nie mam czasu :|
ogolem to jezdze sam no ciezko jest sie uczyc czegos wiecej
pozdro
a tak ogolem to wiesz, cos tam moze i robia, nie wiem, nie jezdze z nimi ale maja nawyki do gadek typu: eeee tez bym sie nauczyl tego w tydzien, gdymym chcial, ale wiesz nie mam czasu :|
ogolem to jezdze sam no ciezko jest sie uczyc czegos wiecej
pozdro
jalukasznie mam zadnych filmikow, ogolem to mam zamiar cos nakrecic w przyszlym roku, caly czas licze na to ze zaczne z kims jezdzic i ze bede mogl czegos od kogos sie nauczyc bo samemu to nijak nie idzie, jakies 180, abubaki to owszem ale trudno cos wiecej, ja z wielka checia sie ustawie na jazde, moze w piatek odbiore prawko :D bo w srode mialem egzamin to wtedy i z transportem nie byloby problemu :D
oczywiscie jestem chetny :)
oczywiscie jestem chetny :)