łąncuch od motUra
łąncuch od motUra
wiem ze czesc osob uzywa tego patentu . i tu zapytanie do uzytkownikow
jaki lancuch i za ile kupiliscie ( motor, motorower, moze jakis specjalny do czegos innego ) ?? jakie sa wady i zalety ?? wiem ze lanuchc jest zdecydowanie ciezszy i moze glosniej pracowac , pozatym trzeba zrobic jakis patent w stylu polaczyc z tylu 2 zebatki ..ale napewno sila nog nie jest w stanie go rozciagnac .. piszcie jak wy to zrobiliscie , jakiego lancucha uzywacie i jak sie sprawuje jakie sa jego wady i zalety ... :D
płozdr0
..............................................................................................
jaki lancuch i za ile kupiliscie ( motor, motorower, moze jakis specjalny do czegos innego ) ?? jakie sa wady i zalety ?? wiem ze lanuchc jest zdecydowanie ciezszy i moze glosniej pracowac , pozatym trzeba zrobic jakis patent w stylu polaczyc z tylu 2 zebatki ..ale napewno sila nog nie jest w stanie go rozciagnac .. piszcie jak wy to zrobiliscie , jakiego lancucha uzywacie i jak sie sprawuje jakie sa jego wady i zalety ... :D
płozdr0
..............................................................................................
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
Re: łąncuch od motUra
Mój kumpel jeździ na BMXie i ma coś takiego. Z przodu ma korbe z dużym blatem od rometa a z tyłu małą zębatke on rometa. Nie wiem jak on to zrobił, ale trzyma sie zajebiście. Mimo ciężaru konstrukcja nie do zajechania :D I wcale nie jest hałaśliwe :)
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
lancuch od motorynki pasuje...jezeli amsz wolnobiek od bmx i korbe bmx to zadnych patentow nie musisz tosowac bo koronki sa odpowiednio szerokie...majac sama korbe bmx musisz polaczyc 2 takie same zebatki na kasecie... a nie majac korby bmx to koronka od mtb jest za waska i lancuch bedzie latal...tez pzrerabialem taki patent...
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
kupuj łańcuch do rometa komara. szerkosc 3/16" = fat bmx chain . Identyczny prawie jak kmc910, piny nie musza byc kompatybilne. Szerokosc 12.7mm. DŁugosc- maja najczesciej 8-96 albo 20 kilka ogniw, lepeij ten długi bo prtzy duzych zebatkach lub długim ylnim trojkącie moze nie starczyc. Polecam 1/2" (oznaczenie dłogosci ogniwa wszystkichłańcuchow rowerowych x 3/16" (szerokosc). czeski do komara. w sklepie prosisz o komarowy łańuch. sprawdzasz czy jest napisane na pudelku 1/2x 3/16" moj był w czerowno niebieskim opakowaniu, sa teżChińskie.
Ten pasuje jest 100% identycnzy jak nejszertszy bmx. Inne moga miec np. za duz erolki ktore nie dobrz eukłądaja sie na przendih cprzee wszystkim zęabtkach...
Ten pasuje jest 100% identycnzy jak nejszertszy bmx. Inne moga miec np. za duz erolki ktore nie dobrz eukłądaja sie na przendih cprzee wszystkim zęabtkach...
dupa.
-
- Kontakt: