DZIWNA SYTUACJA W SZKOLE :/

gutek281
Kontakt:

DZIWNA SYTUACJA W SZKOLE :/

Post autor: gutek281 »

witam otoz kolega załozył forum klasowe...i z ato mamy lipe i chca nas wyrzucic zew szkoły...ja wiem ze sie nie dam bo mnie nibyz a to ze prezklinałem w sumie taki obrazliziwych textow było 6 na 64 moich postow :P....a czego 2 z przeklenstwami...za to on (******!!) powstawiał foty nauczycieli , nazwiksa itd....w sumie jest cos takiego jak ochrona danych osobowych :P...ale on to juz sie dowie o tym moze od dyra moze od kogos innego :P...Co sadzicie o tej calej sytuacji....dla mnie to smiech....dzis mamy zebramniem akzdy ma byc z rodzicami :P o 16./..życzcie szczescia :)

jaka kur.. (niedobra kobieta) postawiła mi banie z matmy ... z chemii i zasad rachunkowosci tez spodziewam sie bań ;(;(;( ---> to moj najgorszy text takze chyba nie ejst tak zle :P

taaa 3.0....3.0 to ja mialem w pierwszej kalsie gim ....LUDZIE JA CHCE DWOJE MIEC Z CHEMI I ZAS>RACH>> !!! ....bo jak nie to spale im domy
---> a to drugi nie wulgarny ale moze kogos urazic...a tak pozatym to jka pislaem ten post to przypomniało mi sie film SARA z lind.ą i tam był ten text :P ze sapale ci dom tylko ja to troche przekształciłem :P
Mikel
Kontakt:

Post autor: Mikel »

w sumie to złamałes Polskie prawo - to pierwsze to obraza czyichś uczuc osobistych (czy jakos tak ;) )
a drugie mozna potraktowac jako zwcyczajna groźbe...
a internet wbrew pozorom, wcale nie pozwala zachowac anonimowosci

ale nie powinno być źle :)
http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
luk4szm
Kontakt:

Post autor: luk4szm »

i powinienes wyleciec z hukiem z tej szkoly jak dla mnie...
zakladam, ze jestes w liceum, czyli jestes juz prawie doroslym czlowiekiem, ale teksty masz na poziomie gimnazjum...
postaw sie z drugiej strony, co ty bys zrobil czytajac slowa jakiegos gowniarza, ktory pisze, o tobie jako o kurwie, ze spali ci chate? siedzial i sie smial jakie on ma zabawne teksty? na pewno nie
wiec teraz radze ci sie modlic i liczyc na gest laski ze strony dyrekcji, bo powinienes wyleciec bez gadania (a to by i tak bylo za malo)
gutek281 pisze:dla mnie to smiech
to zycze powodzenia w dalszym zyciu...
wszyscy chca byc traktowani jako dorosli, zachowujac sie jak banda gowniarzy. sam mam 18 lat i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia...
luk4szm
gutek281
Kontakt:

luk4szm dzieki za słowa otuchy....
gutek281
Kontakt:

luk4szm piszesz czy chciałbym czytac ze spali ktos mi chate po pierwsze tam na koncu jest :D (emotek ktory oznacza cos w jakim wyrazeniu jest to zdanie czy powaznie czy to zart itd...) a po drugie nie raz słyszałem od ludzi takie texty i wierz mi nuie od gowniarzy...ale to było z filmu w sumie to nei wiem co mnie wzieło zeby to napusac ale juz po ptakach....w sumie moderator ( tez ma przewalone ) mogl to usunac lub wstawic inne znaki np ****....ale on to sie wszystkigo boi....i nie zmienił
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

Jestes syrasznie nieodpowiedzialny. Calkowicie zgadzam sie z luk4szm. Jak nie wylecisz to bedziesz mial sporo szczescia. Jak juz chcesz pisac takie rzeczy to lepiej pogadaj na GG albo napisz to gdzies indziej a nie na STRONIE SZKOŁY!!!! Chyba nie myslales ze nikt nie zauwazy???
Ride the lightning
Dragon-kr
Kontakt:

Post autor: Dragon-kr »

gutek281 dojebałeś sobie....nawet jak Cie nie wywalą to proponowałbym się zastanowić nad zmianą szkoły bo nauczyciele których obraziłeś nie odpuszczą Ci tak łatwo.......też jak chodziłem do szkoły to się naśmiewałem z nich ale patrząć z perspektywy czasu to oni / przynajmniej jakaś część z nich/ chce Cie czegoś nauczyć, pomóc a ty wycinasz im taki numer....... uwierz mi....nauczyciele potrafią się zemścić i to nieżadko okrutnie
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

u mnie w LO kiedyś była taka sytuacja - na jakimś forum jakis uczeń nabluzgał na babkę od chemii i go wywalili za to i na długi czas skasowali to forum - dopiero gdy byłem w 3lo nastąpiła reaktywacja, a w jakimś FAQu z zasadami była przypomniana ta sytuacja - jako przykład żeby uważać.

No i taka prawda, że nawet jeżezli Cię nie wywalą to lepiej zmień potem szkołe bo będziesz musiał ostro zasuwać żeby chociaż zaliczyć. Może dobrze by Ci wszyszło i byś do dobrego LO się dostał :)
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

Gutek:
No comments. Jesteś pacanem do kwadratu.
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
dawidek1
Kontakt:

Post autor: dawidek1 »

gutek281 podaj linka ;]
RyyS
Kontakt:

Post autor: RyyS »

gutek281 - nom, sytuacja karna jak nic. uzyj troche wyobrazni i postaw sie na miejscu tych nauczycieli, moze wtedy cos zrozumiesz...
luk4szm
Kontakt:

gutek281
moze jestem slepy a ja tam zadnej emotki nie widze... mowiac dalej, nawet jesli na tym forum byla to mozna to odebrac calkowicie przeciwnie niz ty to rozumiesz...
a skoro slyszysz takie teksty to nie wiem z kim sie zadajesz, ale na pewno to nie jest powod do dumy
nie licz na to, ze bede cie tu wszyscy pocieszac... zrobiles bardzo glupia rzecz i teraz trzeba za to poniesc konsekwencje z honorem...
luk4szm
M@tiZ
Kontakt:

Post autor: M@tiZ »

no wlasnie ... dajcie linka to tego forum :D
[url=http://dh-zone.com/]DH - Zone[/url] || [url=http://ride-zone.pl/]RiDe - Zone[/url]
cyc

Post autor: cyc »

gutek281******
Psyke
Kontakt:

Post autor: Psyke »

A umnie w gimnazjum byla lepsza akcja: otóż 20 osób siedziało na gronie i pisało jak to sobie piją na dyskach i że nauczyciele to cipy i takie tam. Pewnego dnia w szkole, odbył się niezapowidziany apel. otóż dyra mówiła że niektórzy uczniowie to bardzo dobrze rozsławiają naszą szkołe, lecz nie wszyscy i się zaczęło, wyczytywała nicki z grona i prosiła te osoby do siebie. W końcuy po 15 minutach wszyscy wyszli na środek sali gimnastycznej. Ale przypał. I zaczęlą na nich słać że to pijaki i atakie tam. następnego dnia był artykuł w gazecie o pijaństwu w gimanazjach na dyskach.

Ale nie wyrzucili ich ze szkoły wiec myśle ze ciebei tez raczej nie wyrzucą.
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

u nas byla taka babka eogole nie fair uwzieta to wkurwilismy sie i zrobilismy plakat o wym:2mx1,5m z haslem "Balcerowska musi odejsc" zawiesilismy przed glownym wejsciem do szkoly... na drugi dzien byla taka draka ze hoho ale plakat wisial jeszcze 1 dzien :P i nam nic nie zrobili :D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
luk4szm
Kontakt:

Psyke102Jozan
wy sie chwalicie??
luk4szm
enduromaster
Kontakt:

Post autor: enduromaster »

w moim LO byś dostał prace po lekcjach np. zamiatenie korytarzy (jeden ma prawie 140m), malowanie sali, sprzątanie dziedzinca(zajebiście wielki) a na końcu by Cię wywalili ze szkoły i mogli by wziąć do woja (kilka osób dyrekcji jest powiązana z wojskiem)
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
Jozan
Kontakt:

Post autor: Jozan »

luk4szm pisze:Psyke102Jozan
wy sie chwalicie??
nie wypowiadam sie! pozatym bylem mlody i no...e... niedoswiadczony :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
ODPOWIEDZ