ja bym sie nie zgodził tak w 100% ze bedzie dobra w dircie fr poniewaz primo nie ma haka przezutki co przydałoby sie w fr po drufie ta ramka jest stworzona pod sztywne sztucce, lepiej kup suburbana albo bitcha i wstaw dwopolke ale to raczej fr.. pozdro
jak chcesz streetlegala do freeridu to tylko pierwszy model moim zdaniem sie nada (rocznik 2004). 2006 już nie ma haka przerzutki. no ewenrualnie może być 2005...
swoją drogą, to do dirtu i freeridu wolałbym bitcha, albo któregoś starszego suburbana (nie 2006)
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
do fr bierz bitch, bo masz suport mtb (euro), dropsy 10mm oraz długi stabilny trojkat (dluższy niz w SL i SU). SL nowe maja hak przerzutkli zintegrowany z napinaczek i adapterkiem 10/14mm. Po drugie nikt nie projektowal nigdy SL pod sztynw widelce. SL i SU oraz BITCH maja podobna geo (2006) zaczeła sie ciut róznic wyzszymi suportami w SU i SL, a bitch od zawsze miał dłuższy trójkat tył.
Streetlegal jest do dirtu w sam raz. Co do kwesti freeride'u to bitch jest gora bo sie lepiej nabiera predkosci przyy dluzszym trojkacie ale ja tam zbieram na jakas dwupolke i wkladam do SLa
Zychu-wawa Hmm...NS zawsze pisze mniejszą wagę..niż normalnie jest...
Suburban mojego kolegi z 2005 jest o podajże 0,8 kilo cięższy niż pisali na stronie