DZIWNA SYTUACJA W SZKOLE :/
DZIWNA SYTUACJA W SZKOLE :/
witam otoz kolega załozył forum klasowe...i z ato mamy lipe i chca nas wyrzucic zew szkoły...ja wiem ze sie nie dam bo mnie nibyz a to ze prezklinałem w sumie taki obrazliziwych textow było 6 na 64 moich postow :P....a czego 2 z przeklenstwami...za to on (******!!) powstawiał foty nauczycieli , nazwiksa itd....w sumie jest cos takiego jak ochrona danych osobowych :P...ale on to juz sie dowie o tym moze od dyra moze od kogos innego :P...Co sadzicie o tej calej sytuacji....dla mnie to smiech....dzis mamy zebramniem akzdy ma byc z rodzicami :P o 16./..życzcie szczescia :)
jaka kur.. (niedobra kobieta) postawiła mi banie z matmy ... z chemii i zasad rachunkowosci tez spodziewam sie bań ;(;(;( ---> to moj najgorszy text takze chyba nie ejst tak zle :P
taaa 3.0....3.0 to ja mialem w pierwszej kalsie gim ....LUDZIE JA CHCE DWOJE MIEC Z CHEMI I ZAS>RACH>> !!! ....bo jak nie to spale im domy
---> a to drugi nie wulgarny ale moze kogos urazic...a tak pozatym to jka pislaem ten post to przypomniało mi sie film SARA z lind.ą i tam był ten text :P ze sapale ci dom tylko ja to troche przekształciłem :P
jaka kur.. (niedobra kobieta) postawiła mi banie z matmy ... z chemii i zasad rachunkowosci tez spodziewam sie bań ;(;(;( ---> to moj najgorszy text takze chyba nie ejst tak zle :P
taaa 3.0....3.0 to ja mialem w pierwszej kalsie gim ....LUDZIE JA CHCE DWOJE MIEC Z CHEMI I ZAS>RACH>> !!! ....bo jak nie to spale im domy
---> a to drugi nie wulgarny ale moze kogos urazic...a tak pozatym to jka pislaem ten post to przypomniało mi sie film SARA z lind.ą i tam był ten text :P ze sapale ci dom tylko ja to troche przekształciłem :P
i powinienes wyleciec z hukiem z tej szkoly jak dla mnie...
zakladam, ze jestes w liceum, czyli jestes juz prawie doroslym czlowiekiem, ale teksty masz na poziomie gimnazjum...
postaw sie z drugiej strony, co ty bys zrobil czytajac slowa jakiegos gowniarza, ktory pisze, o tobie jako o kurwie, ze spali ci chate? siedzial i sie smial jakie on ma zabawne teksty? na pewno nie
wiec teraz radze ci sie modlic i liczyc na gest laski ze strony dyrekcji, bo powinienes wyleciec bez gadania (a to by i tak bylo za malo)
wszyscy chca byc traktowani jako dorosli, zachowujac sie jak banda gowniarzy. sam mam 18 lat i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia...
zakladam, ze jestes w liceum, czyli jestes juz prawie doroslym czlowiekiem, ale teksty masz na poziomie gimnazjum...
postaw sie z drugiej strony, co ty bys zrobil czytajac slowa jakiegos gowniarza, ktory pisze, o tobie jako o kurwie, ze spali ci chate? siedzial i sie smial jakie on ma zabawne teksty? na pewno nie
wiec teraz radze ci sie modlic i liczyc na gest laski ze strony dyrekcji, bo powinienes wyleciec bez gadania (a to by i tak bylo za malo)
to zycze powodzenia w dalszym zyciu...gutek281 pisze:dla mnie to smiech
wszyscy chca byc traktowani jako dorosli, zachowujac sie jak banda gowniarzy. sam mam 18 lat i mowie to z pelna odpowiedzialnoscia...
luk4szm
luk4szm piszesz czy chciałbym czytac ze spali ktos mi chate po pierwsze tam na koncu jest :D (emotek ktory oznacza cos w jakim wyrazeniu jest to zdanie czy powaznie czy to zart itd...) a po drugie nie raz słyszałem od ludzi takie texty i wierz mi nuie od gowniarzy...ale to było z filmu w sumie to nei wiem co mnie wzieło zeby to napusac ale juz po ptakach....w sumie moderator ( tez ma przewalone ) mogl to usunac lub wstawic inne znaki np ****....ale on to sie wszystkigo boi....i nie zmienił
gutek281 dojebałeś sobie....nawet jak Cie nie wywalą to proponowałbym się zastanowić nad zmianą szkoły bo nauczyciele których obraziłeś nie odpuszczą Ci tak łatwo.......też jak chodziłem do szkoły to się naśmiewałem z nich ale patrząć z perspektywy czasu to oni / przynajmniej jakaś część z nich/ chce Cie czegoś nauczyć, pomóc a ty wycinasz im taki numer....... uwierz mi....nauczyciele potrafią się zemścić i to nieżadko okrutnie
u mnie w LO kiedyś była taka sytuacja - na jakimś forum jakis uczeń nabluzgał na babkę od chemii i go wywalili za to i na długi czas skasowali to forum - dopiero gdy byłem w 3lo nastąpiła reaktywacja, a w jakimś FAQu z zasadami była przypomniana ta sytuacja - jako przykład żeby uważać.
No i taka prawda, że nawet jeżezli Cię nie wywalą to lepiej zmień potem szkołe bo będziesz musiał ostro zasuwać żeby chociaż zaliczyć. Może dobrze by Ci wszyszło i byś do dobrego LO się dostał :)
No i taka prawda, że nawet jeżezli Cię nie wywalą to lepiej zmień potem szkołe bo będziesz musiał ostro zasuwać żeby chociaż zaliczyć. Może dobrze by Ci wszyszło i byś do dobrego LO się dostał :)
gutek281
moze jestem slepy a ja tam zadnej emotki nie widze... mowiac dalej, nawet jesli na tym forum byla to mozna to odebrac calkowicie przeciwnie niz ty to rozumiesz...
a skoro slyszysz takie teksty to nie wiem z kim sie zadajesz, ale na pewno to nie jest powod do dumy
nie licz na to, ze bede cie tu wszyscy pocieszac... zrobiles bardzo glupia rzecz i teraz trzeba za to poniesc konsekwencje z honorem...
moze jestem slepy a ja tam zadnej emotki nie widze... mowiac dalej, nawet jesli na tym forum byla to mozna to odebrac calkowicie przeciwnie niz ty to rozumiesz...
a skoro slyszysz takie teksty to nie wiem z kim sie zadajesz, ale na pewno to nie jest powod do dumy
nie licz na to, ze bede cie tu wszyscy pocieszac... zrobiles bardzo glupia rzecz i teraz trzeba za to poniesc konsekwencje z honorem...
luk4szm
A umnie w gimnazjum byla lepsza akcja: otóż 20 osób siedziało na gronie i pisało jak to sobie piją na dyskach i że nauczyciele to cipy i takie tam. Pewnego dnia w szkole, odbył się niezapowidziany apel. otóż dyra mówiła że niektórzy uczniowie to bardzo dobrze rozsławiają naszą szkołe, lecz nie wszyscy i się zaczęło, wyczytywała nicki z grona i prosiła te osoby do siebie. W końcuy po 15 minutach wszyscy wyszli na środek sali gimnastycznej. Ale przypał. I zaczęlą na nich słać że to pijaki i atakie tam. następnego dnia był artykuł w gazecie o pijaństwu w gimanazjach na dyskach.
Ale nie wyrzucili ich ze szkoły wiec myśle ze ciebei tez raczej nie wyrzucą.
Ale nie wyrzucili ich ze szkoły wiec myśle ze ciebei tez raczej nie wyrzucą.
http://www.pinkbike.com/photo/1277425/ auć :/
u nas byla taka babka eogole nie fair uwzieta to wkurwilismy sie i zrobilismy plakat o wym:2mx1,5m z haslem "Balcerowska musi odejsc" zawiesilismy przed glownym wejsciem do szkoly... na drugi dzien byla taka draka ze hoho ale plakat wisial jeszcze 1 dzien :P i nam nic nie zrobili :D
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
-
- Kontakt:
w moim LO byś dostał prace po lekcjach np. zamiatenie korytarzy (jeden ma prawie 140m), malowanie sali, sprzątanie dziedzinca(zajebiście wielki) a na końcu by Cię wywalili ze szkoły i mogli by wziąć do woja (kilka osób dyrekcji jest powiązana z wojskiem)
power of diesel
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=0qIBHg8NSLY&feature=related