no krzywy wiem ze nie byl i sie nie obrazam wiem ze jeszcze mi brakuje w **** do tych z podium :) ale i tak jest dobrze a na filmiku nie ma paru rzeczy z mojego przejazdu :)
-Przemooo-ty zajoles 4 miejsce??wogole jakie byly nagrody zdradz a ilu bylo uczestnikow wogole na zawodach i do ktorego meijsca byly pzrewidziane nagrody...a filmik spoko...
...pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
Spoko filmik. Miło się ogląda-ło. :)
A teraz coś po co naprawdę tu przyszedłem, bo nie dla przyjemności... :P
Potrzebuję kontaktu do kogoś kto rozwiercał haki w Destroyer'ze do 380mm. Zdaje mi się, że Przemooo tak ma u siebie. Jeśli tak to napisz do mnie na gg - 4725788. Będę dźwięczny... ;-) Pzdr.
jeju przemo dlacemu na zawodach nie pokazałes 180 na spinie??? wczesniej robiłeś było chcoiarz tam spróbować Pozdro :D spoko film :D respect dla ciebie
Spoko filmik. Miło się ogląda-ło. :)
A teraz coś po co naprawdę tu przyszedłem, bo nie dla przyjemności... :P
Potrzebuję kontaktu do kogoś kto rozwiercał haki w Destroyer'ze do 380mm. Zdaje mi się, że Przemooo tak ma u siebie. Jeśli tak to napisz do mnie na gg - 4725788. Będę dźwięczny... ;-) Pzdr.
do dupy. jestes ciota jezdzisz prawie tylko street i tak kiepsko. wogle to wstydzil bys sie takie rzeczy pokazywac. ale moze zrobie ci ta przyjemnosci i pozwole wystapic razem w jednym filmiku kiedys:P
no wreszcie trudnosci minely i udalo mi sie sciagnac i oblukac... co prawda juz wiekszosc z tego widzialem wczesniej ale zacznijmy od poczatku :] no wiec niektore rzeczy triki mi sie podobaja, inne mniej ale plynnosc z jaka je robisz - bardzo :] zmadrzales i zalozyles na stale hampla czy to tylko tak na zawody? :D