napinacz
napinacz
siema wszyskim szukam napinacza do roweru,problem w tym ,ze mam przerzutki oby dwie,na korbie blac box-a 32-22.
Truvativ Shiftguide. Na www.ride-zone.pl 75zł :D
Też się zastanawiałem kiedyś.Było kilka tematów!!!
Najlepiej przekonaj się na: jeden blat+napinacz.Będzie bezpiecznie i bezproblemowo.Ja mam koronke 38z i wydaje mi się uniwersalna. Na dwa blaty to nie jest napinacz tylko prowadnica, która jedynie głośno pracuje. Jak lubisz poskakać to tym bardziej.
Najlepiej przekonaj się na: jeden blat+napinacz.Będzie bezpiecznie i bezproblemowo.Ja mam koronke 38z i wydaje mi się uniwersalna. Na dwa blaty to nie jest napinacz tylko prowadnica, która jedynie głośno pracuje. Jak lubisz poskakać to tym bardziej.
www.forumrowerowe.com
prosilem o info na temat napinacza,mialem kiedy jeden i teraz mam 2,zmieniacie temat.Tak mieszkam na pierd gorce,jak-bym mial troche wiecej kasy to zrobie sobie singla do smigania pod blokiem!napinacz bede mial wiec zamykamy temat i Zycze Wszyskim Nowych Juniorkow Pod Choina.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96449
slaww1 pisze:Zycze Wszyskim Nowych Juniorkow Pod Choina.
Tylko Juniorów...:>??
JA chcę Monstera :P
Kiedyś też myślałem ze 3-2 blaty, nie ufalem napinaczowi, ale do czasu...gdy wsadziłem do dualowej Kony Roast korbe Hone 3 blaty, potem rockring, potem stwierdzięłm że przerzutka mi obciera o opone (Tioga 2.1), a potem jeszcze że ze 140mm skoku w Pike'u i króciutkim mostku i tak nie mam jak podjeżdzac dłużej niz 5metrów...;p
Darowałem sobie, teraz szykuje nowy sprzet, fulla z napinaczem. I nie ma mowy o przerzutce z przodu, to nie XC :P
-
- Kontakt: