Dobre miejscówki w Poznaniu ?

Adaś_LoL
Kontakt:

Dobre miejscówki w Poznaniu ?

Post autor: Adaś_LoL »

Witam witam, właśnie przerzuciłem się z BMX'a na Dirt'ówkę i szukam jakiś dobrych miejscówek. Mogę was prosić o wypisanie najlepszych torów i miejscówek z poznania u okolic? Byłem już na torze na Fallistej i w Murowanej goślinie. Z góry dzięki. Pozdro.
Nie wiem co napisać tutaj więć życzę tlko miłej jazdy na rowerze! :P
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Cytadela, morasko, szeroko pojęte miasto, ławica, a pozatym wiele innych, wejdź na jakąs poznańska stronke i znajdziesz.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Adaś_LoL
Kontakt:

Dzięki. Ale słyszałem o tym że tor na morasku zostal zniszczony czy to prawda?
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Adaś_LoL Prawie nie ma torow w Poznaniu, dlatego proponuje zebys zbudowal wlasny :DD
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
PawianBiker
Kontakt:

Adaś_LoL tydzień temu tam byłem i trzyma sie dobrze.
dokładnie > Zielony < zbuduj coś nowego to my pojeździmy:D dużo już budowaliśmy:D teraz pora na kogos innego:D
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

a ten tor co ma na cytadeli powstac? rok temu byla skladka na pozwolenia i jakies odwierty. ludzie dali kase i dupa wyszla z tego.
www.trialshop.pl
Adaś_LoL
Kontakt:

Sam jeszcze nie budowałem ale poprawaiłem dropa na fallistej. Czy ktoś z was tam bywa? może by tak zrobić jakiś wypad w styczniu albo w ferie ? nie żebym był żulem ale jeśli ktoś ze mną pojedzie to chetnie się zabiorę.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

tor na morasku daje radę .... nieraz tam coś dłubiemy w celach naprawczych co by jeszcze troszkę potrzymał się staruszek ... póki go nam nie rozbiorą będziemy o niego dbać .... z cytadelą jest lipa, bo jak się okazało teren który miał być przeznaczony pod tor nie należy wogóle do miasta :|, a zorientowali się dopiero jak już wydali pozwolenie na budowę .... beznadzieja! jest jeszcze tor przy alcatelu, ale on jest zupełnie na płaskim i służy raczej budowaniu kondychy ... w wietrzne dni nie ma co wogóle próbowac jazdy. Pozdro!
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

miejscowki masz tu http://www.poznan-fr.j.com.pl/new/miejscowki.htm
(CytadeLa)

Inur sprawa jest w toku... polaczyla sie tez z skateparkiem pod katowicka.... wiedzial bys jakbys czytal wiecej w innych dzialach=]=]

i moze by juz byl gdyby alex byl bardziej przychylny wszystkim...a nie jest nikomu;/

KaKTuSSS tylko dolna czesc terenu pod tor nie jest miasta....
dowiadujemy sie czy to sa 3 metry czy skrawek ktory uniemozliwi budowe... ale tu wojtus sie ociaga z fotkami...

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
freeride123
Kontakt:

Post autor: freeride123 »

Dxx jak trzy metry to mozemy zbudowac chope nad nim i tylko naruszym przestrzen powietrzna własciciela :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
drit26
Kontakt:

Post autor: drit26 »

zawsze jak sie jedzie w dziewicze tereny to sie cos znajdzie pozdro allllllllllllll
KURA
Kontakt:

Post autor: KURA »

mam takie pytanko, czy macie w poznaniu jakies miejscowy zeby sobie bylo mozna zima posmigać??? jak kryty sk8 lub cos pod dachem???
pozdro!!
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

KURA ogulnie to nie ma, ja tam sie zadowole, suchym miejscem pod mostem, czy cos takiego :D
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
PawianBiker
Kontakt:

> Zielony < jest kryty skejt ale ty nie wiesz hehe na bajkowym wiara ma w hali pod dachem jednego funboxa i jakies inne mała ogólnie kumpel mi to w tajemnicy powiedział ale to małe a 2 to jest rozbrat ale tam też małe i na klucz a klucz ma Piostras z bmxowców i kots jeszcze. pozdr i zapraszamy do Poznania!!
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

KURA ale raaczej ogólno dostępnego nie ma nic.
Dxx
Kontakt:

Post autor: Dxx »

PawianBiker mow cos iwecej gdzie na ttym bajkowym to....i czy mozna sie tam dostac legalnie...;] albo daj jakies namiary i sie wbijemy tam jakos...

poza tym co do rozbrata to z tego co slyszalem .... to brzydal stwierdzil iz duze rowery (nie bmx) sa zaduze na rozbrat i niszcza figory.... fajnie nie... kochany poznan...i tak wraca sie do czasow kamienia lupanaego kiedy to mtb z bmx sie nie nawidzili... chodz tu jest jakies uzasadnienie.... a nie walka o ogien=]

ogolnie odstepne jest kwalek betonu pod dachem AWFu i tak jak spomnial > Zielony < pod mostami... ciezkie miejscowki...ale cos tam mozna zrobic...

pozdro
[b][SPRZEDAM]
Rockring Shamana, siodło DABOMB chariot, kieronica Easton ea50[/b]
KURA
Kontakt:

Post autor: KURA »

szkoda, bo u nas tez da rade pod wiaduktami posmigac troche, ale piaszczysto jest i sie ciezko jezdzi. mozna tam posklejac jakies fufanu,180 i jakas abu od bidy. no to nic, czekam na wiosne i wpadam do was, na jakis odkryty sk8 i jakies inne streetowe miejscowki. nam wybudowali sk8, ale dla deskarzy o wymiarach 10mx5m buahahahha, pozdro
PawianBiker
Kontakt:

Dxx narazie wiem mało po świętach umawiam sie z kumplem i ma mnie tam zaprowadzić, bo samemu sie tam trudno wbic, pogadam z nim i oczywista ci powiem, albo łukaszowi bo jego gg mam. pozdr.
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

FR__anek
Kontakt:

Post autor: FR__anek »

konkretnych miejscówek brak...
ODPOWIEDZ