Półka manitou splice......POMOCY
-
- Kontakt:
Półka manitou splice......POMOCY
No wiec.....musze wjakąś połke niestandardową włozyć do splic'a i musi byc skręcana w teraz mam pytanie JAKĄ.....nie wiem jaki jest rozstaw goleni,wiem ze golenie to 30 mm.myślałem nad półka z rst ale naprawde nie wiem jaki jest rozstaw:(
POMOCY!!!!!!
z gory dzieki Pozdro
POMOCY!!!!!!
z gory dzieki Pozdro
śmierc pozerom i komercji
czyli druga polke dolozyc ? jak ty chcesz to zrobi od spodu ? to i tak sterowki trzymac nie bedzie , moze wytlumaczysz po co
no i nie masz amorka zeby zmierzyc sobie goleni ? napisz do dystrybutora manitou albo ktos z forum moze ci zmierzy
generalnie masz 1% szans ze od czegos innego bedzie pasowac polka , pogadaj z maxem moze dorobi ci
no i nie masz amorka zeby zmierzyc sobie goleni ? napisz do dystrybutora manitou albo ktos z forum moze ci zmierzy
generalnie masz 1% szans ze od czegos innego bedzie pasowac polka , pogadaj z maxem moze dorobi ci
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Konkretnie akcja jest taka ze rura serowa obraca sie w koronie:( probowalem juz wszytskiego czego sie dalo zeby to jakos naprawic.niestety nic ztego...pozostalo mi albo dorobic polke albo skas wytrzasnac taką...
wyjme starą korone z lagow i mam zamiar zalozyc skręcaną
a zestaw nabyłęm na allego zostalem niefartownie wyjeany w kosmos bo an poczatku bylo ok i git wyslalem kolowi pozytywa....az po jakims czasie zaczeło sie i zbadałem ze ten ***** zrobil sterowke na kelju i puscil na allegro i czekal na naiwnego mongoła ....widac doczekal sie
ale ja zostałem z tym fantem sam
probowalem juz kelic kelajmi,dawac jakies tulejki wprasowywac to ale nic
seryjnie oni to zapiekają poprzez rozgrzanie a nastepnie szybkie szchlodzenie sterowki,i tak uz cale gniazdo jest rozje..ane
pozostaje new korona
wyjme starą korone z lagow i mam zamiar zalozyc skręcaną
a zestaw nabyłęm na allego zostalem niefartownie wyjeany w kosmos bo an poczatku bylo ok i git wyslalem kolowi pozytywa....az po jakims czasie zaczeło sie i zbadałem ze ten ***** zrobil sterowke na kelju i puscil na allegro i czekal na naiwnego mongoła ....widac doczekal sie
ale ja zostałem z tym fantem sam
probowalem juz kelic kelajmi,dawac jakies tulejki wprasowywac to ale nic
seryjnie oni to zapiekają poprzez rozgrzanie a nastepnie szybkie szchlodzenie sterowki,i tak uz cale gniazdo jest rozje..ane
pozostaje new korona
śmierc pozerom i komercji
Majsturbator ja tez miałem podobny problem. Kupiłem na allegro stance static'a i rura sterowa sie kreciła w koronie. Zadzwoniłem do Wigwama i przedstawiłem im cała sytuacje (łacznie z tym jak ten ****** przedajacy mnie porobił). Oni powiedzieli zebym wysłał amora do nich,mimo ze nie miałem gwarancji. Po ty godniu zadzwoniłem ponownie i dali mi golenie górne za free!!!!!! co prawda lekko używane ale za darmo. Radze Ci zadzwonic do Wigwama i pogadać z kolesiami, to sa naprawde w porzo ludzie, na pewno coś wymyslą.
wiesz kleje teraz sa naprawde calkiem dobre , przejdz sie do sklepu moze cos lepszego ci doradza a nie bedzie majatku kosztowalo , chodz z drugiej strony bal bym sie troche jezdzic tak
druga sprawa moze dorobic sama sterowke nowa ?? musisz dobrac odpowiedniej grubosci rure sterowa i dotoczyc juz pod to gniazdo co jest , w zasadzie tyle samo roboty z ze zrobieniem nowje korony chodz taniej powinno byc
max chcial 150 zl za nowa korone jak z nim gadalem nie wiem jak teraz ale mysle ze do 200 zl sie wyrobisz , i moim zdaniem jesli juz robic cos z tym amorem to rzeczywiscie dorobi rozkrecana korone
druga sprawa moze dorobic sama sterowke nowa ?? musisz dobrac odpowiedniej grubosci rure sterowa i dotoczyc juz pod to gniazdo co jest , w zasadzie tyle samo roboty z ze zrobieniem nowje korony chodz taniej powinno byc
max chcial 150 zl za nowa korone jak z nim gadalem nie wiem jak teraz ale mysle ze do 200 zl sie wyrobisz , i moim zdaniem jesli juz robic cos z tym amorem to rzeczywiscie dorobi rozkrecana korone
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
Majsturbator Wigwam to importer Manitou na Polskę.
http://www.manitou.com.pl/
Najlepiej od razu gadac z gosciami z serwisu.
http://www.manitou.com.pl/
Najlepiej od razu gadac z gosciami z serwisu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: