barspin ? nie da sie ?
-
- Kontakt:
barspin ? nie da sie ?
mam taki problem... jezdze na shredzie 2005 rozmiar XS ( 14') i gdy chcalbym wykonac barspina to majac poziomo ulozone korby kolo zachaza mi o pedal jakies 2cm... nie mowiac kiedy bede miec buta na pedalee... wina ramy czy moze to jakos sie inaczej robi bo juz kurwa niewiem a tak apropo to jaki amorek byscie polecili do tego shreda tak do 1200zl nowy zeby mozna bylo posmigac o skoku 130mm ?? myslalem nad jakims z1 ? dziekiz gory
Giant Reign
....albo naucz sie barspina ;]. ja mam DM dirt street kola 26 i amor 90mm i tez kolo sie zatrzymuje na korbach ustawionych poziomo o pedał i ni *** dalej nie chce isc.a robie barspina. i jeszcze NIGDY nei zdazylo mi sie zahaczyc butem o kolko :-)... DO ROBOTY I CWICZ....albo kup kolo 24 ;].
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pan_saper71 gdzie ty kuzwa jezdzisz w tym wroclawiu :D... bylem swiecie przekonany ze ja jeden mam dm'a a tu hooy :D:D:D......z tym ze NIGDY tego drugiego nie widzialem.z tym ze juz sporo czasu minelo to moze ktos jeszcze jest :D
a co do b.spina z baniaka.taa dobry lans :D ale juz kilka razy jajami ladowalem na kierze :D:D.poki co dalem sobie spokoj :D
a co do b.spina z baniaka.taa dobry lans :D ale juz kilka razy jajami ladowalem na kierze :D:D.poki co dalem sobie spokoj :D
-
- Kontakt:
myszekja bylem jednym z pierwszych nabywcow tej ramy w promocyjnej cenie bo doslownie 2 dni po wprowadzeniu obnizki zamowilem ramke bo akurat spzredale swoja ramke...ale nei wazne...
..ja ogolnie smigam w streecie i po calym wrocku jezdze...nie mamz adnej specjalnej miejscowy ale zcesto neic hce mis ei na miasto wiec sie krece po dzielni zcesto...kiedys mzoemy sie ustawic na jazde...a barspin z bunnego strasznie trudny ejst...ja zazwyczaj sie obijam kiera o reke albo o kolano...roznie bo czasem nie wyrobie ze zlapaniem siodla nogami w locie:P nie wyszedl mi ejszce ani razu pelny max to wyszlo mi ok230* ale cwizce:P
jak cos to gadaj do mnie na priva to mzoemy keidys sie ustawic
pozdro
..ja ogolnie smigam w streecie i po calym wrocku jezdze...nie mamz adnej specjalnej miejscowy ale zcesto neic hce mis ei na miasto wiec sie krece po dzielni zcesto...kiedys mzoemy sie ustawic na jazde...a barspin z bunnego strasznie trudny ejst...ja zazwyczaj sie obijam kiera o reke albo o kolano...roznie bo czasem nie wyrobie ze zlapaniem siodla nogami w locie:P nie wyszedl mi ejszce ani razu pelny max to wyszlo mi ok230* ale cwizce:P
jak cos to gadaj do mnie na priva to mzoemy keidys sie ustawic
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
http://rapidshare.de/files/9878108/szal ... 2.avi.html
taki aneks do barspina na b.krotkiej ramce :D:D... prawie jak erenes <lol2>...PRAWIE robi roznice :D:D ( 3,5 NIEUSTANY :D )... owoc dzisiejszego lansu nocnego z MiZZiU :D:D:D
.... i nowa ambicja i wlasne przekonanie ze ' to da sie zrobic' . no coz :D....jak ustoje 4 to napisze o tym :D
taki aneks do barspina na b.krotkiej ramce :D:D... prawie jak erenes <lol2>...PRAWIE robi roznice :D:D ( 3,5 NIEUSTANY :D )... owoc dzisiejszego lansu nocnego z MiZZiU :D:D:D
.... i nowa ambicja i wlasne przekonanie ze ' to da sie zrobic' . no coz :D....jak ustoje 4 to napisze o tym :D