witam wszystkich
Ja jezdze na Agangu 24 z 05' z shermanem flickiem 110/150mm i jest zajebiscjie zjedzam dosc ostro na gorkach robie dropy 4m i wszystko dziala rama cala amor tez jeszcze jego plus to to ze jak bedziesz uwazal ze jest za wysoko to mozesz zmiejszyc:))
zuczek - czy musisz do kazdego postu dorzucac zdjecie do swojego rowerka ? i chwalic sie ze jest to super t a nie junior 'bo to wielka roznica' ? wysokosc ma ta sama wiec zadna roznica jesli chodzi o wytrzymalosc glowki...
co do tematu widzialem aganga z 66rc foto i wygladalo to tragicznie :D kup na teraz uzywke jakiegos dj3 130mm zeby zastapic duro, a jak zmieniac bedziesz na fulla to od razu kupisz z ladnym amorkiem... takie moje zdanie ;)
albo zmienc aganga na draga i wrzuc 66, na pewno wytrzyma :D drag daje rady z duuzymi amorami
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
A moze sherman fire fly ? ja mam flicka& a-ganga i nie mam zadnych problemow z amorem ale glowka dostaje przy takim amorze :) 66rc jest ciezkie ponad 3 kg ;/;/ a co do sztywnosci to z tych ktore wymieniles najsztywniejszy jest sherman! Pike i sherman chodza tak samo zarabaiscie i pike ma lepiej dzialajace regulacje od shermana :]
ŚwierQniezgadzam siue z toba zupelnie. 66 ma plynny skok, jest wytrzymalszy od pike'a, ktory peka na boosterze i od shermana, ktory lapie luzy. Jesli ktos zajezdzil 66(z polski) to poprosze o fotki, bo z polski nikt go nie zniszczyl
Podjalem decyzje, wzialem Shermana
Przed chwila jezdzilem na Flicku zalozonym do Morphinki i mi sie podoba.
Geo nie powinno sie zbytnio zmienic - na oko sherman przy 150mm nie jest b. dlugi
Maciekx haha ty sie dobrze czlowieku czujesz:| 66 ci zlapie luz i pike a sherman nie... A pozatym kto ci mial te 66 zniszczyc jak mozna by pewnie na palcach wyliczyc posiadaczy 66:] i tu masz 66 rc pekniete ;/;/