dragon-kr-niestety ta kasa-rama super ale nie na moj portfel.
wookie85-tak wlasnie napisze-nie mam zamiaru jej katowac(jestem w stadium uczenia sie), wiekszosc czasu na rowerze spedzam w lesie, cos w rodzaju enduro i wypadu na piwo.mam dojscie do świetnego spawacza...sam nie wiem
JOHNYKEIKO....szkoda.....ale warto było sprubować :-) .....co do tego a-zone'a.....niewiem czemu ale jakoś sceptycznie jestem nastawiony do spawanego sprzętu
Jak bym mial kase to bym to wziol:) Tez mam dostep do dobrego spawcza. A to nie jest pekniecie ze cos sie urwalo. Tylko wystarczy ********* w tym miejscu kawalek rurki i bedzie to najmocniejszy element ramy :)
dragon-kr a za 2000zl bys nie puscil kompletu ? :P ale to tak dopiero kolo 26 stycznia bo wtedy bede mial pieniazki ;) i od kiedy masz ten sprzet ? a z reszta zara ci maila napisze :P
Zwlaszcza ze to pekniecie jest chyba na wachaczu. A cos nie dawno kolega zamawial sobie tylni trojkat do fulla swojego w mielcu. Ale nie wiem ile placil:)
co do zdjec to juz pisalem i gosc twierdzi ze nie ma aparatu wiec nie jest w stanie zrobic mi lepszych...a co do ceny to twierdzi ze za 450 jest moja...ponoć z damperem!
TE fotki ajkies kiepawe,popro o foty kazdnego spawu na wachaczu i pod glowka i rpzy mocowaniu dampera,za 500zł moglbym wziasc jeszcze anwet od biedy.pzodro600
Ja bym sobie odpuścił. Wzmocnisz wahacz, a zaraz CI główka odpadnie....Potem dumper rozsypie i kasa w błoto. Lepiej dobrego sztywniaka kupić...A poza tym po znajomościach nówkęmożna lkupić za niewiele ponad tysiąc :P To kiepska rama, ja ją sobie odpuściłem