A wiec puszcza mi spaw na laczeniu rurek pod siodelkiem i nie wiem jak firma destroyer zachowa sie w tym wypadku... Czy wymienia mi rame na nowa ?? czy pospawaja to ?? ile to trwa ?? Czy jest mozliwosc doplaty i wymiany na inny model ??
A moze ktos z Was juz kiedys wymienial i wie ?
prosze o szybka odpowiedz bo nie chce jej zniszczyc calkiem a chce sobie smigac :]
PS. Jak masz zamiar napisac cos w stylu "uzyj opcji szukaj" to wcisnij alt+F4... narazie
Uznaja. Raczej Ci to pospawaja. O mozliwosci zamiany nie slyszalem. Ale najlepiej te rame polamac w trzy dupy jak sie konczy gwarancja to wtedy dzadza nowa jak sie pospawac nie bedzie dalo ;] Ja wlasnie dlatego ze uznaja spoko gware wziolem destroyera ;]
Kumplowi pękła koło głowki hehe ale pospawalismy, dalismy w wzocnienie i ktos chyba na niej daje rady ale neiwiemy bo poszla do żyda :D, Ale mysle ze Na 100% uznają a ile to bedzie trwac?? hmm no penwie cos kolo 2 tygodni . takie moje zdanie
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
mi tez pękła :P nima problemu z gwarą , wysyłasz i tak z 10 dni i bedzie pospawana :)
dzwoniłem do nich , spoko goscie , teraz sprzedaje tego i kupuje następnego destroyera :)
Aha no to super... A jeszcze jedno pytanie... bo ja kupilem rame przez sklep mk-bike... to gdzie ja mam ta rame wyslac ?? do tego sklepu czy bezposrednio do firmy destroyer?? bo nie wiem...Aha i czy za przesylke ja place ?
Kurwa ale debilizm :d Jak mozna kupic rame destroyera w sklepie internetowym. Zamiast u firmy ktora go pospawala. Mi dospawali jeszcze kilka rzecyz i dali sztyce gratis ;]
Sulring pisze:***** ale debilizm :d Jak mozna kupic rame destroyera w sklepie internetowym. Zamiast u firmy ktora go pospawala. Mi dospawali jeszcze kilka rzecyz i dali sztyce gratis ;]