YEAR 2005
nio u mnie tez roczek nawt byl udany, na samym poczatku zlozylm sobie dualka na dragu z dj pozniej zmiana dj na duro e , kilka dlugich wypadow do Myslenic z namiotami i z rowerkiem , udane wypady na MASE KRYTYCZNA do Bytomia
rozwalone: obrecz Alexrims DM 24 ( w jednym miejscu sie wklesla zrobila:P) i kilka detek
triki: nic ciekawgo jakies abu, bunny, no footery, one touch, one hand, 180, jazda fakie, barspiny, x-up
oby 2006 byl rownie ciekawy
rozwalone: obrecz Alexrims DM 24 ( w jednym miejscu sie wklesla zrobila:P) i kilka detek
triki: nic ciekawgo jakies abu, bunny, no footery, one touch, one hand, 180, jazda fakie, barspiny, x-up
oby 2006 byl rownie ciekawy
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
sklep: http://www.hadronsport.com/
no jeszcze w streecie sie troche podszkoliłem:
-porządny manual
-abubaka
-i takie tam
no i dropów też wuchte nowych poleciałem... max. tak koło 4m, może troche wiecej... i czaje się na malte (fota kumpla z teamu: http://www.poznan-fr.j.com.pl/new/05-10 ... tagap2.JPG )... tylko 3 osoby skakały i wszyscy na fulach, na sztywnym nikt nie dawał... także w nowym roku życze sobie żebym nie załapał niedolota na malcie :) a wszystkim dalekich lotów i nie pękających ram
-porządny manual
-abubaka
-i takie tam
no i dropów też wuchte nowych poleciałem... max. tak koło 4m, może troche wiecej... i czaje się na malte (fota kumpla z teamu: http://www.poznan-fr.j.com.pl/new/05-10 ... tagap2.JPG )... tylko 3 osoby skakały i wszyscy na fulach, na sztywnym nikt nie dawał... także w nowym roku życze sobie żebym nie załapał niedolota na malcie :) a wszystkim dalekich lotów i nie pękających ram
SLOPE[b]STYLE[/b]
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
shut up and ride !!!
sobekfr.pinkbike.com
P3 // Pike // 24"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.poznan-fr.j.com.pl/new/05-10 ... tagap2.JPG , funkcja edit ;)
a i do tego rozjebałem GT AVALCHE ( główka :D ) do tego korba alivio , poszła w pół :D , 2 ujebane haki z przezutki , zjajowaciałe koło tylnie dm24
i milionu dętek i innych dupereli
a i do tego rozjebałem GT AVALCHE ( główka :D ) do tego korba alivio , poszła w pół :D , 2 ujebane haki z przezutki , zjajowaciałe koło tylnie dm24
i milionu dętek i innych dupereli
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
ze sprzętu to chyba nic zbytnio nie rozwaliłem no może tylko kasete - poszla dzięki mnie na złom. powymienialem trochę częsci no ale jeszcze ramy nie zmieniłem więc się męczę na leader foxie 18 calowym ;/ no ale na wiosne moze nawet wczesniej planuje kupic Destroyera Jumpa i zacząc mocno trenować. z hopek to moze kilka fajnych zaliczyem (z róznymi skutkami) ten sezon byl fajny chociaż skakać zacząlem dopiero od wakacji ;]
www.roztocze.yoyo.pl
Ja jedze praktycznie pierwszy sezon wiec nauczylem sie duzo: bunny hop , 180 , manual , abubaca ( czy jakos tak ) , drop ok 2m , front pivot 180 , kangoroo, x-up ,siede hop, pedal kick ( z tym kiepsko jeszcze) , barspin, no i takie podstawowe inne nie chce m isie pisac bo nie pamietam co jeszcze ale na bank to nie jest wszystko :P JEzeli chodzi o dirt to malo bo mamy hope od niedawna : one hander , no footer , one foot , i teraz cwicze 360 ale narazie wychodzi tylko 180! :P
Mi się udało wjechać pod auto (rower pofrunął i stracił ośkę w przedniej piaście) - ja zostałem w tym miejscu gdzie auto uderzyło w rower i sie zastanawiałem czemu stoje obok auta, a rower poleciał 10m:D
Wsumie to straciłem 3 piasty... 2x odpadły mi pedały podczas jazdy:D
Nauczyłem si hamować rower siłą persfazji (tylny niesprawny hamulec i tak by nie zatrzymał roweru:D)...
zaliczylem tylko jedną glebę (robiąc table'a wylądowałem w pozycji 'stołu' - na boku):D
no, a teraz zbieram na nowa korbe bo nie ma sensu robic nowych gwintow na pedały:D
a i sukcesem bylo zrobienie prawie 400km w 3 dni (biorac pod uwage kiepska kondycje to sukces) na doładowanym bagazami treku 820 z 96 roku:P (śmiejcie sie, ale dla mnie to wyczyn życia)...
i to chyba tyle;)
Wsumie to straciłem 3 piasty... 2x odpadły mi pedały podczas jazdy:D
Nauczyłem si hamować rower siłą persfazji (tylny niesprawny hamulec i tak by nie zatrzymał roweru:D)...
zaliczylem tylko jedną glebę (robiąc table'a wylądowałem w pozycji 'stołu' - na boku):D
no, a teraz zbieram na nowa korbe bo nie ma sensu robic nowych gwintow na pedały:D
a i sukcesem bylo zrobienie prawie 400km w 3 dni (biorac pod uwage kiepska kondycje to sukces) na doładowanym bagazami treku 820 z 96 roku:P (śmiejcie sie, ale dla mnie to wyczyn życia)...
i to chyba tyle;)
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
Hm... Ten rok to taki średni ejst u mnie..
w szumie nauczyłęm sie kilka trików nowych w streecie:) np abubaca, 180, 360, fakie, manuele:P, manuele na funboxy:P 180 z fakie z funboxa:P i takie takie. a na dircie to tak śrennio one tacze chyba najładniejsze i prawie całe 360:P ale cienkie prfile są hopek:P ito chyba wszytko:)
w szumie nauczyłęm sie kilka trików nowych w streecie:) np abubaca, 180, 360, fakie, manuele:P, manuele na funboxy:P 180 z fakie z funboxa:P i takie takie. a na dircie to tak śrennio one tacze chyba najładniejsze i prawie całe 360:P ale cienkie prfile są hopek:P ito chyba wszytko:)
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
-
- Kontakt:
ten sezon byl najlepszy ze wszystkich ! nauczylem sie wiele nowych trikow takicha jak np:one-touch oraz skoczylem wiele nowych hopek w moim miescie m.in. dosc duzego road gapa i 6m hope. Jednak pod koniec sezony pekla mi rama ale na szczescie wymienieli na nowa :D rozwalilem tez amora i pelno osiek
!! nie rower lecz umiejetnosci swiadcza o tym jak jezdzimy !!
hmmmm. Ja jeżdze od końca grudnia 2005 roku;-)
Triki to raczej podstawowe czyli:
manual, no foot, no hend, 180, 360(360 z podpórką na tylnie kolo), pedalkick,barspin, no i chyba wsio ...
a sprzęt hmmmmm....
Połamałem amorka RST GiLA tl(mała strata),
Suport kineX czy jakoś tak,
No i pogiołem ramke pointa w tylnim widelcu od grindów... (ale sie jeszcze trzyma)
a o takich drobnostkach jak np... klamki linki itd to nie bede wspominał;-)
pozdro!
Triki to raczej podstawowe czyli:
manual, no foot, no hend, 180, 360(360 z podpórką na tylnie kolo), pedalkick,barspin, no i chyba wsio ...
a sprzęt hmmmmm....
Połamałem amorka RST GiLA tl(mała strata),
Suport kineX czy jakoś tak,
No i pogiołem ramke pointa w tylnim widelcu od grindów... (ale sie jeszcze trzyma)
a o takich drobnostkach jak np... klamki linki itd to nie bede wspominał;-)
pozdro!
PeAcE for aLL