HOOKSWORM'y dla kazdego - PETYCJA
HOOKSWORM'y dla kazdego - PETYCJA
Szukalem gdzie w Polsce mozna znalesc Hookswormy albo chociazby Holly ROllery. Odpowiedz ? Nigdzie. Postanowilem siegnac do zrodla i odwiedzilem oficjalna strone firmy MAXXIS. Znalazlem dystrybutora w Polsce po czym stwierdzilem. Jesli On sam nie jest na tyle kumaty zeby zauwazyc jak duze jest zainteresowanie tymi kapciami to czas mu to chyba uzmyslowiec. Postanowilem napisac maila, w ktorym jasno przedstawilem sprawe. Tak sobie mysle ze 1 mail raczej nic nie zdziala ale jak napisze go 100 czy 200 osob to facet zacznie sie zastanawiac nad : 1) zmiana adres @ 2) sciagnieciem tych kapci.
Apel do WAS ludzie. Ponizej dam Wam przykladowego maila jakiego ja skrobnolem + adres strony dystrybutora. Stracicie 5min swojego zycia a zyskac mozemy znacznie wiecej.
Adres http://www.rowerymerida.com.pl/kontakt.php
TEMAT: MAXXIS HOOKSWORM dla kazdego
Przkladowa tresc
Witam serdecznie, znalazlem na oficjalnej stronie firmy Maxxis Państwa firme jako oficjalnego dystrybutora opon tej firmy. Jednak z tego co widze w ofercie na waszej witrynie internetowej nie widnieja zadne z nich. Interesuje mnie kwestia czy nadal sie zajmujecie sprzedaza opon tej marki. Jesli tak to czy rozwazacie opcje aby sprzedawac opony do streetu/dirtu itd ? Chodzi mi konkretnie o 2 modele opon najbardziej poszukiwanych przez rowerzystow a jednoczesnie takich ktorych w Polsce nikt nie ma. Chodzi mi dokladnie o modele : HOOKSWORM na 24 i 26" a takze HOLLY ROLLERA. Niewatpliwie bylibyscie jedyna firma ktora mialaby w swojej ofercie ten towar a co za tym idzie monopolista na rynku Polskim. Moze warto wyjsc na przeciw oczekiwaniom ogromnej rzeczy rowerzystwow a zarazem zyskac ogromny szacunek w ich oczach ? Licze ze przemyslicie owa kwestie i wyciagniecie wnioski korzystne dla obu stron.
Pozdrawiam i licze na konkretna odpowiedz
Łukasz
Apel do WAS ludzie. Ponizej dam Wam przykladowego maila jakiego ja skrobnolem + adres strony dystrybutora. Stracicie 5min swojego zycia a zyskac mozemy znacznie wiecej.
Przkladowa tresc
Witam serdecznie, znalazlem na oficjalnej stronie firmy Maxxis Państwa firme jako oficjalnego dystrybutora opon tej firmy. Jednak z tego co widze w ofercie na waszej witrynie internetowej nie widnieja zadne z nich. Interesuje mnie kwestia czy nadal sie zajmujecie sprzedaza opon tej marki. Jesli tak to czy rozwazacie opcje aby sprzedawac opony do streetu/dirtu itd ? Chodzi mi konkretnie o 2 modele opon najbardziej poszukiwanych przez rowerzystow a jednoczesnie takich ktorych w Polsce nikt nie ma. Chodzi mi dokladnie o modele : HOOKSWORM na 24 i 26" a takze HOLLY ROLLERA. Niewatpliwie bylibyscie jedyna firma ktora mialaby w swojej ofercie ten towar a co za tym idzie monopolista na rynku Polskim. Moze warto wyjsc na przeciw oczekiwaniom ogromnej rzeczy rowerzystwow a zarazem zyskac ogromny szacunek w ich oczach ? Licze ze przemyslicie owa kwestie i wyciagniecie wnioski korzystne dla obu stron.
Łukasz
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
na mk bike są tylko holly rollery na 26 cali chociaż ostatnio ktoś na forum mówił że już ich nie mają. holy rollery na 24 i na 26 cali są tylko w www.mikebike.pl
http://www.pinkbike.com/photo/1041682/ - riding || any questions?? gg:8735346
ta mike bike <lol2> dzis minął 27 dzień od złożenia tam zamówienia i mojego holy dalej nie mam...podobno dlatego, że w merida polska zrobili sobie przerwe świąteczną....dziwi mnie tylko to, że już 2 razy mi napisali, że opona wysłana i to, że ta przerwa świąteczna trwa od 3 grudnia :| tylko chcę mieć kurwa na czym jeździć...petycja dobra, ale wątpię, że poskutkuje, bo oni myślą, że dh jest bardziej trędi, a na jakieś amerykanskie bmxowe opony nie będzie popytu :| chyba pozostaje mi kupienie kolejnego chujowego k-rada i wlożenie do srodka 5 detek naraz co by się nie rozleciał po tygodniu :|
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Re: HOOKSWORM'y dla kazdego - PETYCJA
3,143k4r2 pisze:Szukalem gdzie w Polsce mozna znalesc Hookswormy albo chociazby Holly ROllery. Odpowiedz ? Nigdzie. Postanowilem siegnac do zrodla i odwiedzilem oficjalna strone firmy MAXXIS. Znalazlem dystrybutora w Polsce po czym stwierdzilem. Jesli On sam nie jest na tyle kumaty zeby zauwazyc jak duze jest zainteresowanie tymi kapciami to czas mu to chyba uzmyslowiec. Postanowilem napisac maila, w ktorym jasno przedstawilem sprawe. Tak sobie mysle ze 1 mail raczej nic nie zdziala ale jak napisze go 100 czy 200 osob to facet zacznie sie zastanawiac nad : 1) zmiana adres @ 2) sciagnieciem tych kapci.
Przkladowa tresc
Łukasz
Ile potrzebujesz ? Jakie rozmiary ? Na kiedy ?
maxbike@poczta.onet.pl
------------- __o
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
---------- _ '\<,_
----------(_)/ (_) www.redlinebicycles.com
-
- Kontakt:
Tutaj jest ladna i poprawiona wersja :)
Witam serdecznie, znalazlem na oficjalnej stronie Maxxis'a, Państwa firme jako oficjalnego dystrybutora ich opon. Jednak z tego co widzę w ofercie na waszej witrynie internetowej nie widnieją niektóre z nich. Interesuje mnie kwestia czy nadal sie zajmujecie sprzedażą opon tej marki. Jesli tak to czy rozważacie opcje aby sprzedawać opony do streetu/dirtu itd. ? Chodzi mi konkretnie o model opon bardzo poszukiwany przez rowerzystów a jednocześnie niedostępny w Polsce. Jest to model: HOOKSWORM na 24 i 26". Niewątpliwie bylibyście jedyną firma ktora miałaby w swojej ofercie ten towar a co za tym idzie monopolistą na rynku Polskim. Może warto wyjść na przeciw oczekiwaniom ogromnej rzeszy rowerzystów a zarazem zyskac ogromny szacunek w ich oczach ? Licze że przemyslicie ową kwestię i wyciągniecie wnioski korzystne dla obu stron.
Witam serdecznie, znalazlem na oficjalnej stronie Maxxis'a, Państwa firme jako oficjalnego dystrybutora ich opon. Jednak z tego co widzę w ofercie na waszej witrynie internetowej nie widnieją niektóre z nich. Interesuje mnie kwestia czy nadal sie zajmujecie sprzedażą opon tej marki. Jesli tak to czy rozważacie opcje aby sprzedawać opony do streetu/dirtu itd. ? Chodzi mi konkretnie o model opon bardzo poszukiwany przez rowerzystów a jednocześnie niedostępny w Polsce. Jest to model: HOOKSWORM na 24 i 26". Niewątpliwie bylibyście jedyną firma ktora miałaby w swojej ofercie ten towar a co za tym idzie monopolistą na rynku Polskim. Może warto wyjść na przeciw oczekiwaniom ogromnej rzeszy rowerzystów a zarazem zyskac ogromny szacunek w ich oczach ? Licze że przemyslicie ową kwestię i wyciągniecie wnioski korzystne dla obu stron.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
holy rollery 24" byly na mkbike'u - sam kupowałem, może jeszcze mają na www.mikebike.pl . A hookwormow to zeczywiscie nigdzie u nas nie widzialem, chodz ja i tak bym nie kupił, wole cos takiego jak holy roller, czy larsen tt, ale dla streetowcow byly by jak znalazł.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg