Pussy vs Suburban
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bruisbike nie wiem ktora lepsza, ale przsiedlem sie z pionta... na PUSSY, na pussy o wiele lepiej sie jezdzi, lepsza geometria i lepsza kontrole nad rowerem mam, jezdzilem z amorem, a teraz na sztywnym widelcu CMP i tez sie super jezdzi, 180 robi sie bardzo latwo, nawet w dwie stony robie, 360 tez latwo, ma krotki tyl wiec manuala bez hamuca da sie robic, mam kola 26 cali, ramka jest mocna do katowania i super sie prezentuje:D i jest plus ze mozna grindy robic, bez obawy o rame.
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
-
- Kontakt:
Forgeh Nie wiem, nie mialem do czynienia z streetlegalem, wiec nie potrafie momoc :/
Geo jest w miare podobne, w necia sa podane, ale streetlegal jest bardziej Bmxowa rama, czyli pod czesci od bmxa... tak na stronce wyczytalem...
Geo jest w miare podobne, w necia sa podane, ale streetlegal jest bardziej Bmxowa rama, czyli pod czesci od bmxa... tak na stronce wyczytalem...
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
STREET to tylko BMX
Forgeh pisze:Hmm pod wzgledem geometrii to te 2 ramki sie praktycznie niczym nie roznia.
Sciagnij sobie filmik na ktorym 2 kolesi wygrywa zawody (1 i 2 miejsce) wlasnie na ramie pussy ze sztywniakiem treka.
http://kirszop.com/filmy/papa_rybi_mp2005.avi
Chcialem kupic streetlegala, ale nie chce mi sie bawic w przejsciowki mtb itp bo nie mam zamiaru miec korby bmx, wiec biore Pussy chociaz przyznam ze gdybym mial 200zl wiecej to bralbym na bank Suburbana. :)
kto mi powie o co kaman na końcu teho filmiku... jest ciemno ,gaśnie światło, potem zapala się i wyskakuje babka drząc sie "co to jest!!" trzymając coś w ręce, jakiś worek foliowy(nie dilerkę) o co kaman bo nie qmam
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171